- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #1.081
ben 24 esim 29 canim
aslinda ilk evlendigimiz gunden beri esim cok istiyordu
ben coluk cocuk sevmezdim seslerine bile katlanamazdim dusun artik
birkac aydir kendimi cocuk fikrinie alistirmaya calisiyordum ki bu topice rastaldim nesrinin hayat hikayesinin bir kismini okudum o gece yatmadim cok dusundum
soylemesi ayiptir bir iki gece sonra mik mik yaparken esim korunacakti(herzamanki gibi istiyorum diye) iste o gece birakmadim
birak sunuda gel diyince esim sok oldubu bakisi atti bana
yok artik ciddi misin diyince ben utanarak guldum evet dedim
ben aniden isteyince esimde ne yapacagini sasirdi herhalde
selam hatuncuklarımmm nasılsınızz ben geldimmm ne çok konuşmuşsunuz valla hepsini okuyamadım varmı hamiş olan cimcimemden başkaaaa
hehehehehehehe mik mik miii koptuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
ee sonuç ne binnurcum çalışmalar devammı hamişmisin yoksaa geçmişi tam okuyamadımda...
Naber kizlar valla anca girebildim bgn, varmi guzel hamis haberlerimiz?
Bende test yaptim yine bu sabah resmi atiyorum size, ikinci koyu olan bugunden yapinca testi esi persembe gunu yaptigima koydum yanina cektim hemen. Sizce sonuc nedir.. Esimede soyledim test yaptigi gosterdim, ona kalsa hamileyim cok sevindi :)))) Pazartesi Allah kismet ederse kan testine gidicem :))
Eki Görüntüle 634809
Bu arada eve 1 saat once geldik benim adam bahcede kaldi, 3 arkadasiyla birlikte ole ayak ustu muhabbet ediyorlar, benimki soguk disarsi diye 1 shot rum ikram ediyim dedi baktim simdi geldi eve litrelik sise bitmis bir saatte bana agliyor hayatimin en guzel haberini verdin beni cok mutlu ettin diye, Allah tan soylememis kimseye millet sorunca neyi utluyoruz ne bu sevinc diye demis karimi cok seviyorum.. Dedim disarsi soguk gelin iceri , birazdan gelirler.. Siki sikida tembihledim bak sarhos olup daha cok sakin soyleme diye, daha kan testi yok doktor yok , stres yapmayalim dedim. Ins. bakalim hayirlisiyla atlaticaz bu geceyi ..
Canim benim hamilesin bence kesinlikle cizgi cok belirgin tebrik ederim cok cok sevindim pztesi kan sonuclarini da al insallah da halayini cekelim hep beraberrr:)))saglikla kucagina al insallah bebisini ve dualarinda da bizi unutma olurmu kuzucummm:)))
Kızlar hamileyim sonucumu aldın 46.63 çıktı.. Çok mutluyum ...
Kızlar konuyla topikle çok alakasız ama sizlere birşey sormak istiyorum..Dün gece yatarken uyku sersemi koltuk altımdan göğsüme doğru bir ağrı duydum..
Dokundum bayağı ağrıdı ama sabah olmadı sadece öğleden sonra daha hafif girdi..Aklıma direkt kötü hastalık geldi 27 ye gireceğim sizce bu yaşa kadar düşmüş olabilir mi kontrole gitsem mi :18:
kotu hastalik degildir tatlim,korkma...ama yine de doktora git...kotu hastalik agri yapmaz
Naber kizlar valla anca girebildim bgn, varmi guzel hamis haberlerimiz?
Bende test yaptim yine bu sabah resmi atiyorum size, ikinci koyu olan bugunden yapinca testi esi persembe gunu yaptigima koydum yanina cektim hemen. Sizce sonuc nedir.. Esimede soyledim test yaptigi gosterdim, ona kalsa hamileyim cok sevindi :)))) Pazartesi Allah kismet ederse kan testine gidicem :))
Eki Görüntüle 634809
Bu arada eve 1 saat once geldik benim adam bahcede kaldi, 3 arkadasiyla birlikte ole ayak ustu muhabbet ediyorlar, benimki soguk disarsi diye 1 shot rum ikram ediyim dedi baktim simdi geldi eve litrelik sise bitmis bir saatte bana agliyor hayatimin en guzel haberini verdin beni cok mutlu ettin diye, Allah tan soylememis kimseye millet sorunca neyi utluyoruz ne bu sevinc diye demis karimi cok seviyorum.. Dedim disarsi soguk gelin iceri , birazdan gelirler.. Siki sikida tembihledim bak sarhos olup daha cok sakin soyleme diye, daha kan testi yok doktor yok , stres yapmayalim dedim. Ins. bakalim hayirlisiyla atlaticaz bu geceyi ..
Canım birkaç gün önce koltuk altı sticklerin direkt göğse geçerek göüğüs kanserine yol açtığını duymuştum ondan korktum sanırım..
Devam ederse gideyim en iyisi
artık kesin işte canımm daha ne bekliyosun sevinmek içinn :)çookkk çokkkk tebrik ederimmm yaa Allah bizlerede yaşatsın bu mutluluğu inş :)
ne zamandır çalışıyodunuz canımm ?
Tesekkur ederim canim ins. bebegimiz benimledir.. Dualarim hep sizinle kizlar eger olduysada burda sizinle dertlesip, banaverdiginiz destegin payi cok buyuk.. Rabbim ins. hayirli zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder. Varligi oldugu ihtimalini dusunmek bile cok guzel bir duygu, Allahim hepimize anneligi tattirsin ins.
korkma canım ben bu konuda uzmanlaştım artık ailede yaşamayan kalmadı en yakın örnek annemdi.kanser erkenden belirti vermez ağrı yapmaz belirtiler başladığındada gecikilmiş olur genelde.ayda 1 göğüslerin altını ve koltuk altını elinle yokla ve 6 ayda bir mutlaka ultrason :)
Amin canim ins, hersey yolundadir.. Allahim sizlerede tez vakitte nasip eder bende pazartesi kan testine gidip sonrada doktor randevusu alicam.. Benim 3.denemeydi ama ilk ay oyle iliskiden sonra falan yatmadim hic.. Bu ayda hergun araliksiz calistik batimdan 5 gun oncesine kadar hatta bazen hem sabah hem aksam oldu calisma..
bende de var da canim ondan dedim.agri yapiyordu gittim bikac kez doktora..ama sen de en kisa surede git.Canım birkaç gün önce koltuk altı sticklerin direkt göğse geçerek göüğüs kanserine yol açtığını duymuştum ondan korktum sanırım..
Devam ederse gideyim en iyisi
korkma canım ben bu konuda uzmanlaştım artık ailede yaşamayan kalmadı en yakın örnek annemdi.kanser erkenden belirti vermez ağrı yapmaz belirtiler başladığındada gecikilmiş olur genelde.ayda 1 göğüslerin altını ve koltuk altını elinle yokla ve 6 ayda bir mutlaka ultrason :)
nasıll herkesin dediği gibi 2 günde 1 değilmiydi yaniii ?bu ay bendemi hergün denesem bilemiyoruumm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?