HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Tesekkur ederim canim amin insallah:))olmazsada hayirlisini versin allahim mart icin calismalara kurlere basliycam asla pes etmek yok:))hepimiz su cift cizgileri gorelim insallah dogru zamanda hayirlisiyla:))

Canim bence bosuna test yapip uzme bos yere kendini .. Ben ilk testimi adetimin geciktigi 2. gun yaptim, digerinide 5. gun anca cikti.. Idrar testinin cift sonuc vermesi daha dogru bir kanit cunku kandaki hcg nin idrara gecmesi daha cok zaman aliyor.. Bence sabret azcik derim ve sigarayi birakmaya calis canim zaten kaninin temizlenmesi bile zaman aliyor ..

uufff yaaa şu sigara durumu bende de var maaleseff ama şu 2 çizgiyi bi görsem kesip atıcam inş.( buarada ne yersen ye ne içersen iç hamileysen çıkıo o 2. çizgi cnmm:))) araştrdğıma göre testlern %95 i doğru cevap veriioooo:)) yaaaaannnnnnniiiiiiiiiii seeennn artıkk sigarayı bırak hemennn bnce cnmmm

Haklisin kuzum yaa cok dogru da durtuyolar iste illa yap diye cok sabirsizim bide simdi silik cizgi gordum ya hic olmucak bi zamanda idrar testi yaparak simdi iyice merak icindeyim ilk idrarla ne cikicak diye:)))ama cikmazsada soz verdim kendime hic uzulmuycem adet olmadigim surece umut var gecikince yapicam tekrar:))poff evde cok test olmasi da iyi degilmis yaa aman nasilsa daha var diyip yapiverdim bugun icime kurt dusurdum:)))

cnm bu yumurtlama takibi testlerini hangi siteden almıstın sen markası neydi bi yazıversene bna

Off kuzum ya sen beni anlarsin iste cok iyi bi kesinlessin agzima bile surmuycem ama simdi stresde varya hemen elim ona gidiyo biran once birakmaliyiz aslinda hepimiz anne olmayi bekleyen herkes ama kolay olmuyo kiii((

Aynen oyle tatlim eger ben hamileysem, Batimdan 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu, adet olcakmisim gibi sancim oldu iki gun dedim kesin geliyor benimkiler.. Cunku normalde de 1 2 once adetten lekelenmem olurdu kahverengi.. Sonra bat gunu geldi lekelenme sancilar kesildi .. Ben cok uzuldum gene olmadi bu ay diye ama oluyormus galiba, o yuzden sikma canini dua et Rabbime sabir iste, ins mujdelendirirsin bizleri ..

cnm bu yumurtlama takibi testlerini hangi siteden almıstın sen markası neydi bi yazıversene bna

Canim ggdan aldim laboquick markasi ben memnun kaldim cift cizgiyi sadece 1 gun gordum sonra hep silik al sende 20 tane ovu 6 tanede gebelik testi vardi icinde hemen de geliyo ertesi gun:))

Aminn canim insallah hepimize mujdeli haberler vermeyi nasip etsin allahim:))

Canim ggdan aldim laboquick markasi ben memnun kaldim cift cizgiyi sadece 1 gun gordum sonra hep silik al sende 20 tane ovu 6 tanede gebelik testi vardi icinde hemen de geliyo ertesi gun:))

hımm buldum cnm alıcam bnde içinde yazıyo mu nasıl kullanacagımız bn dha önce kullanmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…