- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.301
kızlar bebeğim görünmemişti benım 6 haftalıkken anlatmışltım o zamanki durumumu bugun doktora gittim tekrar ,
ben bugun doktora gittim son adet tarıhıme göre 8 haftalık ama ultrasonda bugun 4 haftalık çıktı yanı 4 hafta geride ,
doktor eğer yanlış görmüyorsam 2 kese görünüyor dedi ama gölgesi olabılır ancak 15 gün sonra net anlarız dedi ama içim içime sığmıyor 15 gün nasıl geçer bide beta hcg bende ilk 661 3 gün sonra 5600 çıkmıştı
armin üzülme desekte mutlaka üzülüyorsundur ama hayat hepimiz için devam ediyor.topikte benle başlayan ve devam eden bir şey oldu kan verip negatif çıkması ve arkasından kırmızıların gelmesi.Ben,heyecanlı ve ekinci aynı şeyleri yaşadık.Aslında bu acımasız dünyada cocuk sahibi olmak ne derece dogru bilinmezde içgüdülerimiz durmuyor istiyoruzzzzzz:)ki peygamberimizde demiş ya Ahir zamanda sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır.diye.
kızlar test sonucum geldi maalesef negatif
canım bu söylediğin sahih bir hadis mi? nerden duydun bunu çünkü Peygamber efendimizin kıyamet günü ümmetimin çokluğuyla iftihar ederim şeklinde bir hadisi var başka bir hadisinde de çocuk bulunmayan evde bereket yoktur buyuruyor
evet canım sen neredesin
Kiss ikizmi geliyor yoksa :)) Hadi hayirlisi ama sekiz haftalik yada 4 fark etmez keseninizi gormussunuz hemde iki tane.. Hadi bakalim ins. 2 hafta sonra guzel haberlerle gelirsin ...
armin üzülme desekte mutlaka üzülüyorsundur ama hayat hepimiz için devam ediyor.topikte benle başlayan ve devam eden bir şey oldu kan verip negatif çıkması ve arkasından kırmızıların gelmesi.Ben,heyecanlı ve ekinci aynı şeyleri yaşadık.Aslında bu acımasız dünyada cocuk sahibi olmak ne derece dogru bilinmezde içgüdülerimiz durmuyor istiyoruzzzzzz:)ki peygamberimizde demiş ya Ahir zamanda sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır.diye.
"Ahir zamanda, sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır." diye bir hadis okudum. Bu hadisin sahih olup olmadığını merak ediyorum?.. | Sorularla İslamiyet
evet bu doğru bir hadis evet islamiyetin ilk yıllarında yazdığın dogru ama günümüz için evlat yetiştirmek çok zor oldugu için dinen ve ahleken buna işaret edilmiş.Tabiki çocuk berekettir ancak anne babasına sevap kazandıracak kadar güzel yetiştirilmiş çocuk hayırlıdır.Her anne baba yetiştirdiği çocuktan hesaba çekileceği için günümüzde çocugu olmayıp böyle bir yükümlülüğüde olmayanlar belki şanslı sayılabilir.Yanlış bir şey yazmakta istemiyorum yukardaki linke bakabilirsiniz.
ONCA ÇABADAN SONRA 2 OLMASI MUKAFATIDIR AMA DAHA MİNİK OLDUGUNDAN KESELER KESENIN GÖLGESİ OLABILIR DEDİ SEVINSEMMİ NAPSAM BİLEMEDIM BEN 1 TANE İÇİN HER AY UMUTLA TAHLILLER YAPARKEN AMAN ALLAH ım 15 gün nasıl geçer nasılllllllll :)
nekadar cok ümitlenmiştik gecen ay aynı belirtilele ama sonuçta negatif oldu.inşallah bu ay hayırlısıyla 3ümüzde alıcaz güzel haberleri.ben bu ay çörek otu kürüne başladım bakalım nasıl olucak sonuc..
evet canım gerçektende çok ümitlenmiştik ama nasip değilmiş.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Bazen bir konu araştırırken nette direkt bu site çıkıyor insanlar atıyorum 2009 da yazışmıs ve ilerleyen tarihlere bakıyorum uğraşıp,üzülenler 2010 da hamile olanlar,doğum yapanlar.Zaman diyorum başka ne yapabilirizki .Ortada bir kadın ve bir erkek varsa bir çocuk neden olmasın öyle değil mi?
Gecer hayatim sabret ins. oda gecer guzel haberler alirsin .. Hadi bakalim hayirlisi beklicez ve gorcez prensle prensesi :))[/Q
ağzından bal damlıyor allah senden razı olsun ..
kızlar bebeğim görünmemişti benım 6 haftalıkken anlatmışltım o zamanki durumumu bugun doktora gittim tekrar ,
ben bugun doktora gittim son adet tarıhıme göre 8 haftalık ama ultrasonda bugun 4 haftalık çıktı yanı 4 hafta geride ,
doktor eğer yanlış görmüyorsam 2 kese görünüyor dedi ama gölgesi olabılır ancak 15 gün sonra net anlarız dedi ama içim içime sığmıyor 15 gün nasıl geçer bide beta hcg bende ilk 661 3 gün sonra 5600 çıkmıştı
Gecer hayatim sabret ins. oda gecer guzel haberler alirsin .. Hadi bakalim hayirlisi beklicez ve gorcez prensle prensesi :))[/Q
ağzından bal damlıyor allah senden razı olsun ..
Hpimizden ins canim fark etmez kizi erkegi biri ikisi Allah'im once gobislerimize sonra kucagimiza versin Huzur icinde iyi evlatlar yetistirelim ins. Ben hic telas yapmiyorum cok endiselendim kortum agladim ama bugun mukafatini aldim bebisimin kalp atislariyla.. Ins. hepiniz bu guzel gunleri gorursunuz tez vakitte
beynim çıkacak kızlarya telle konuşmaktan yoruldum yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?