HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kiss ikizmi geliyor yoksa :)) Hadi hayirlisi ama sekiz haftalik yada 4 fark etmez keseninizi gormussunuz hemde iki tane.. Hadi bakalim ins. 2 hafta sonra guzel haberlerle gelirsin ...

canım bu söylediğin sahih bir hadis mi? nerden duydun bunu çünkü Peygamber efendimizin kıyamet günü ümmetimin çokluğuyla iftihar ederim şeklinde bir hadisi var başka bir hadisinde de çocuk bulunmayan evde bereket yoktur buyuruyor

"Ahir zamanda, sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır." diye bir hadis okudum. Bu hadisin sahih olup olmadığını merak ediyorum?.. | Sorularla İslamiyet

evet bu doğru bir hadis evet islamiyetin ilk yıllarında yazdığın dogru ama günümüz için evlat yetiştirmek çok zor oldugu için dinen ve ahleken buna işaret edilmiş.Tabiki çocuk berekettir ancak anne babasına sevap kazandıracak kadar güzel yetiştirilmiş çocuk hayırlıdır.Her anne baba yetiştirdiği çocuktan hesaba çekileceği için günümüzde çocugu olmayıp böyle bir yükümlülüğüde olmayanlar belki şanslı sayılabilir.Yanlış bir şey yazmakta istemiyorum yukardaki linke bakabilirsiniz.

evet canım sen neredesin

canımcım ben ankaradayım son 10 yıldırda ankaradayım ama ailem hala samsunda hatta bende allah izin verirse haftaya samsuna gelicem, sen nerdesin? canım bazen beklentimiz fazla oluncada gecikiyo benim 1 hafta geciktiği olmuştu ama doktora da git istersen öeğerse bende pco varmış bence doktora git için rahatlasın öncelikle ama sakına üzülme olurmu[/QUOTE]

bende ankaradayım cnaım sen neresindesin ankaranınnn

Kiss ikizmi geliyor yoksa :)) Hadi hayirlisi ama sekiz haftalik yada 4 fark etmez keseninizi gormussunuz hemde iki tane.. Hadi bakalim ins. 2 hafta sonra guzel haberlerle gelirsin ...

ONCA ÇABADAN SONRA 2 OLMASI MUKAFATIDIR AMA DAHA MİNİK OLDUGUNDAN KESELER KESENIN GÖLGESİ OLABILIR DEDİ SEVINSEMMİ NAPSAM BİLEMEDIM BEN 1 TANE İÇİN HER AY UMUTLA TAHLILLER YAPARKEN AMAN ALLAH ım 15 gün nasıl geçer nasılllllllll :)

nekadar cok ümitlenmiştik gecen ay aynı belirtilele ama sonuçta negatif oldu.inşallah bu ay hayırlısıyla 3ümüzde alıcaz güzel haberleri.ben bu ay çörek otu kürüne başladım bakalım nasıl olucak sonuc..

bende biraz araştırdım canım demin böyle bir hadis var ama sahihliği zayıf bilgisine ulaştım zaten ameller niyetlere göredir. bizde hayırlısı diye dua ediyoruz rabbimin verdiği nimeti hayırlı şekilde yetiştiremedikten rabbine hayırlı kul peygamberimize hayırlı ümmet ailesine hayırlı evlat devletine milletine hayırlı birey olmadıktan sonra yada bizler hayırlı birer anne baba olamadıktan sonra ne anlamı varki evladın ben böyle düşünüyprum

Gecer hayatim sabret ins. oda gecer guzel haberler alirsin .. Hadi bakalim hayirlisi beklicez ve gorcez prensle prensesi :))

evet canım gerçektende çok ümitlenmiştik ama nasip değilmiş.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Bazen bir konu araştırırken nette direkt bu site çıkıyor insanlar atıyorum 2009 da yazışmıs ve ilerleyen tarihlere bakıyorum uğraşıp,üzülenler 2010 da hamile olanlar,doğum yapanlar.Zaman diyorum başka ne yapabilirizki .Ortada bir kadın ve bir erkek varsa bir çocuk neden olmasın öyle değil mi?

aynen öyle dediğin gibi hayırlısı sonucta.vardır rabbimin kararladığı hayırlı bi zaman.biza sadece gereğini yapmak ve beklemek düşüyor.

benim reglim 4 gün gecikti hiç gecikmezdi ve sağ kasığımda sürekli bi ağrı var sizce gebelik mi yoksa kist olabilir mii ??daha önce kist varken ki ağrı gibi bende korkuyorum sizce kisten adet olmayabilir miyimyardımlarınızı bekliyorumm

ayy canım iyi olduğuna sevindim.. İnşallah 15 gün sona daha net bilgiler alırız..

Gurkim, yanlış hatırlamıyosam, dr.un senin rahmin ters falan demişti, yanlış mı görmüş şapşal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…