HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cnm unutma ki tecavüze uğrayıp bir kereyle hamile kalanlar var şu hayatta bir kere deyip geçme yani :) töbe töbeee bu yöntem aklımdan geçmiyo değildi bir zamanlar hani :)

cnm unutma ki tecavüze uğrayıp bir kereyle hamile kalanlar var şu hayatta bir kere deyip geçme yani :) töbe töbeee bu yöntem aklımdan geçmiyo değildi bir zamanlar hani :)

evet yaa rabbim veercek olduktan sonra dşünsenize ayda sadece bikaç gün olma şansımız var ondada tutturabilelim diye yok otlar çöpler yok silkelemeler yok yatıp kalkmamalar rabbim ol desn yeterki tecevüzze uğrayanlar yatıp kalkmıyomu kendilerinimi silkeliyolar töbe töbe nasip kısmet herşey

evet bende onu çokd edim eşime tecavüz et bana beşki tutar diye, töbe estagfrullah allahım nolur yanlış analamsın onu yaşayanların durumu çok kötüdür allah yardmcısı olsun o durumda kalanların ama doğru diyosun olurmu olur bakalım görücez bir hafta sonra

doğru diyosun arkadaşım boşver konuyu değiştirelim biz bu arada benim bat 23 şubat görünüyo ama ben 10unda yumurtladımya sanırım 24 mart batım

kızlar test sonucum geldi maalesef negatif

olsun canım üzülme bidahaki aya olkur inşallah, bu arada 55den anladığım kadarıyla sanırım hemşeriyiz

olsun canım üzülme bidahaki aya olkur inşallah, bu arada 55den anladığım kadarıyla sanırım hemşeriyiz[/QUOTE]

evet canım sen neredesin

yumurtalık kistim var 5 cm ameliyat dendi. Aranızda benm gbi olup ameliyat olan var mı lütfen yardım edin cocugumda olmuyo bundan kaynaklanabilir mi. Ameliyat olsam cocugum olur mu

doğru diyosun arkadaşım boşver konuyu değiştirelim biz bu arada benim bat 23 şubat görünüyo ama ben 10unda yumurtladımya sanırım 24 mart batım

canım valla benim adelerimde düzensiz olduğu için 25-28 arası diyorum oda en iyi ihtimal aslına bakarsan gecen aylara göre benim nisanın sonunda adet olmam lazım ama ilaç kullandım ya ilacım 23 martta bitecek ben 25-28 arası diye göze aldım eğer olmazsam inş 30undada test yaparım diye düşünüyorum

olsun canım üzülme bidahaki aya olkur inşallah, bu arada 55den anladığım kadarıyla sanırım hemşeriyiz

evet canım sen neredesin[/QUOTE]

canımcım ben ankaradayım son 10 yıldırda ankaradayım ama ailem hala samsunda hatta bende allah izin verirse haftaya samsuna gelicem, sen nerdesin? canım bazen beklentimiz fazla oluncada gecikiyo benim 1 hafta geciktiği olmuştu ama doktora da git istersen öeğerse bende pco varmış bence doktora git için rahatlasın öncelikle ama sakına üzülme olurmu

kızlar bebeğim görünmemişti benım 6 haftalıkken anlatmışltım o zamanki durumumu bugun doktora gittim tekrar ,

ben bugun doktora gittim son adet tarıhıme göre 8 haftalık ama ultrasonda bugun 4 haftalık çıktı yanı 4 hafta geride ,

doktor eğer yanlış görmüyorsam 2 kese görünüyor dedi ama gölgesi olabılır ancak 15 gün sonra net anlarız dedi ama içim içime sığmıyor 15 gün nasıl geçer bide beta hcg bende ilk 661 3 gün sonra 5600 çıkmıştı

ikiz olabilir değerin çok artmış canım

evet canım sen neredesin

canımcım ben ankaradayım son 10 yıldırda ankaradayım ama ailem hala samsunda hatta bende allah izin verirse haftaya samsuna gelicem, sen nerdesin? canım bazen beklentimiz fazla oluncada gecikiyo benim 1 hafta geciktiği olmuştu ama doktora da git istersen öeğerse bende pco varmış bence doktora git için rahatlasın öncelikle ama sakına üzülme olurmu[/QUOTE]

ben de istanbuldayım canım ailem de burada akrabalar samsunda
akşama giderim belki kendi doktorum olmaz ama başka bir doktora muayene olurum

armin üzülme desekte mutlaka üzülüyorsundur ama hayat hepimiz için devam ediyor.topikte benle başlayan ve devam eden bir şey oldu kan verip negatif çıkması ve arkasından kırmızıların gelmesi.Ben,heyecanlı ve ekinci aynı şeyleri yaşadık.Aslında bu acımasız dünyada cocuk sahibi olmak ne derece dogru bilinmezde içgüdülerimiz durmuyor istiyoruzzzzzz:)ki peygamberimizde demiş ya Ahir zamanda sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır.diye.

ben de istanbuldayım canım ailem de burada akrabalar samsunda
akşama giderim belki kendi doktorum olmaz ama başka bir doktora muayene olurum[/QUOTE]

gitde için rahatlasın canım varsa bişey önlemini alırsın en azından bidahaki aya inşallah güzel haber gelir,

kızlaaaaar nerdesiniz yaa topicimize nazar deydi sanırsam galiba heralde çıkın yukarı konuşun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…