- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.281
napim canım yaaa her ay birsürü belirti çıkıyo kesin hamileyşm diyorum bu ay bu yöntemi deneyeyeim belki tam tersi olur dedim ama senden biberi yedimo zaman bu pazarı beklicem bakalım olmazsam bakıcaz bi çaresine bide annem bizde olacak eğer hamileysem bile eşime sonra sölicem annem evdeyken sölemem özel bieşelr yapmak istiyorum çünkü
cnm unutma ki tecavüze uğrayıp bir kereyle hamile kalanlar var şu hayatta bir kere deyip geçme yani :) töbe töbeee bu yöntem aklımdan geçmiyo değildi bir zamanlar hani :)
hadi ya :S ben hep hamişsin diye düşünmüştüm neyse kısmet tatlım ya vardır bundada bır hayır
cnm unutma ki tecavüze uğrayıp bir kereyle hamile kalanlar var şu hayatta bir kere deyip geçme yani :) töbe töbeee bu yöntem aklımdan geçmiyo değildi bir zamanlar hani :)
evet yaa rabbim veercek olduktan sonra dşünsenize ayda sadece bikaç gün olma şansımız var ondada tutturabilelim diye yok otlar çöpler yok silkelemeler yok yatıp kalkmamalar rabbim ol desn yeterki tecevüzze uğrayanlar yatıp kalkmıyomu kendilerinimi silkeliyolar töbe töbe nasip kısmet herşey
kızlar test sonucum geldi maalesef negatif
ben de anlamadım neden gecikti 28 günü geçmezdi benim son iki ay 26 gün
olsun canım üzülme bidahaki aya olkur inşallah, bu arada 55den anladığım kadarıyla sanırım hemşeriyiz
canım bu ay kısmet değilmiş demekki ama evet niye adet olmadın hiç şaşmazdı diyosun bence bi doktora git klomen felan kullanmışmıydın sen
kızlar bebeğim görünmemişti benım 6 haftalıkken anlatmışltım o zamanki durumumu bugun doktora gittim tekrar ,
ben bugun doktora gittim son adet tarıhıme göre 8 haftalık ama ultrasonda bugun 4 haftalık çıktı yanı 4 hafta geride ,
doktor eğer yanlış görmüyorsam 2 kese görünüyor dedi ama gölgesi olabılır ancak 15 gün sonra net anlarız dedi ama içim içime sığmıyor 15 gün nasıl geçer bide beta hcg bende ilk 661 3 gün sonra 5600 çıkmıştı
evet canım sen neredesin
hiçbirşey kullanmadım herhangibir kür falan bişey de yapmadım
canımcım ben ankaradayım son 10 yıldırda ankaradayım ama ailem hala samsunda hatta bende allah izin verirse haftaya samsuna gelicem, sen nerdesin? canım bazen beklentimiz fazla oluncada gecikiyo benim 1 hafta geciktiği olmuştu ama doktora da git istersen öeğerse bende pco varmış bence doktora git için rahatlasın öncelikle ama sakına üzülme olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?