- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.261
kafam çok karıştı ya kimiside adetin 10 gün geçsin o zaman daha iyi sonuç alırsın diyor,napcagımı şaşırdım varsa eger kanda kesin çıkcagını bilsem koşa koşa giderim valla,ama hep tereddütte kalıyorum
yok canım yaa ne bebeği her ay gün aşırı birlikte olduk olmadı bu ay 3 kereciklemi hamile kalıcam ,hiç sanmama öle bişe olduğunu ama olursada giderim nce doktora sorarım sonra giderim ama sanmıyorum öle bişe olduğunu
hoşgeldin oziii, bizde ateş takip eden çok yok canım hepimiz ateşli hanımalr olduğumuz içinşaka bi yana çoğumuz ovulasyon tetsi kullanıyoruz ama ateş ölçen varmıydı hatırlayamadım canım, sen ne zaandır istiyosun??
Bu ay tazebahar armin yagmurdamlasi hsst yxlz umut vadediyor anlaşılan:))) bakalım son bir hafta kimler atağa geçecek ve golü atacak
valla basına gelmıs banada yakıstırıo deme ama ben de ılk gebelıgımı yolculuk sonucu kazada kaybettım Allah'ım kımselere yasatmasın ama korkuyorum gercekten
iiyiz canım sen ansılsınselam kızlar nasılsınız ?
eve gidince oku şekerim çok takıyoruz kafamıza çok şükür ben bu ay bu baskıdan sıyırmışım kendimi farkında olamdan valla ne rahatmış böleee yaaa bana gün sayacak başka bişey çıktı sanırım ondan bide nerdeyse 1 bucuk yıl oldu ızın kullanmayalı ve şöle doya doya annemlerde kalmayalı o yüzden daha büyük heycanlarım var, bu arada demin yazdım ama gözden kaçtı işyerinde kız falıma baktı az önce 7 gün sonra hayatınızı değiştirecek bi haber alcaksınız, yola çok başka bi sevinçle gideceksiniz dedi hadi hayırlısı dedim ben belirti aramadıkça üstüme üstüme geliyolarama allahım izin verirse bi gün olacak o yüzden bu günlerin tadını çıkaralım yaşadığımız her anın,
özsercim bize ultrason görüntülerinide göster bebeiğimiz beraber büyütelim sen çok guzel bi anne olcaksın eminim
iiyiz canım sen ansılsın
Canımcım tesekkur ederım ınsallah emınım hepımız cok guzel bır anne olacagız cunku kıymetını bılıyouz evlat denınce ıcımızde kelebekelr ucusuyor
yanımda degıl ultrason kagıdım ama yarın getıreyım gostereyım
bız bebısımızın fotolarını buzdolabının ustune asıyoruz o yuzden yanıma almadımdı ama bı gunluk alır sıze gosterırımm :)
iyiyim bende geldik işte yine pazartesi pazartesi :) 2 aydan beri bugün ilk defa ne burnum tıkanıyo ne boğazım acıyo ne öksürüyorum onun sarhoşluğu içindeyim :))) aman maşallah diyim kendime :) hadi artık bu hafta güzel haberler gelsin..
ben onun fotosunu yerimmmm evet annesi göster bize dicem ama nazar değer diyede korkmuyo değilim bi taraftan, sağlıklı olunda canım benim musmutlu olun hep inşallah
maşallahsenin batın ne zamandı?? bende bu hafta haber verecekler arasındayım ama çok umudum yok canım
aman teyzelerı sız nazarlamasınız bebısmı okuyup uflersınız :) elma cekırdegı kadar kı yavrumu :)
ben adet oldum cnm bu hafta yımırtlak haftam :) bat da 8 nisan falan oluyo..umudum yok dersen baştan yenilgiyi kabullenmiş olursun..hem ben ağzımızdan çıkan iyi ya da kötü herşeyin bir emir olduğuna inanırım ve ağzımdan çıkan şeylere çok dikkat ederim..bence ne kadar çok bu bebekleri istiyorsanız ağzınızdan olumlu şeyler çıkmasına o kadar dikkat edin..hem ben burada olumsuz konuşmaları yasaklamıştım ona göre biber sürerim ağzınıza bak :)))
okumazmıyız üflemezmiyiz ,ya o elma çekrideğini varya severim ben yaa maşallah diyelim şimdidenn , özser ya belirti aramayyım diyorum ama midem taş gibi yaaa sabahtan beri 5 kez tuvalete gittim kalkıyorum yine geliyo ama bu ay yumurtam çatlamadan 1 gun once çalışma olmuştu ben yine ümitlenmeyeyim değilmi , geçen aydan cezalıyımya belirti konusunda
sanan katılıyorum canım bencede umut etmek güzel ama insan kendini üzmeden takıntı yapmadan umut etmeli.. benimde hiç beklemediğim bir ayda oldu bebişim.. Rabbim herkese nasip eder inşallah..ben sana soyle soylım canım benım gecen ay en az 10 belırtım vardı ustune 2 gun once gelen regl oldu
ama bu sefer hıc belırtım yok dıyebılecekken hamıle oldum yanı aslında ıs bence belırtıde degıl
yanı ben soyle kendımı tuttum
elıme 7 adet test aldım (esım aldı aslında heveslı) her sabah yaptım ve 4 gun kala yaptıgımda cızgı gec de olsa cıktı
2 gun kaladada hemen cıkmaya basladı sılık ama hemen cıkan cızgı
yanı umut etmek guzel ama bence kendını uzme
hersey kader kısmet
ben sana soyle soylım canım benım gecen ay en az 10 belırtım vardı ustune 2 gun once gelen regl oldu
ama bu sefer hıc belırtım yok dıyebılecekken hamıle oldum yanı aslında ıs bence belırtıde degıl
yanı ben soyle kendımı tuttum
elıme 7 adet test aldım (esım aldı aslında heveslı) her sabah yaptım ve 4 gun kala yaptıgımda cızgı gec de olsa cıktı
2 gun kaladada hemen cıkmaya basladı sılık ama hemen cıkan cızgı
yanı umut etmek guzel ama bence kendını uzme
hersey kader kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?