HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım varsa çıkar bence benim önceki gebeliğim regli tarihimden 3 gün önce öğrenmiştim kahverengi lekeler gelmişti ilkez başıma gelmişti çünkü ama dış gebelikmiş olmadı

Bu ay tazebahar armin yagmurdamlasi hsst yxlz umut vadediyor anlaşılan:))) bakalım son bir hafta kimler atağa geçecek ve golü atacak

valla basına gelmıs banada yakıstırıo deme ama ben de ılk gebelıgımı yolculuk sonucu kazada kaybettım Allah'ım kımselere yasatmasın ama korkuyorum gercekten

Bu ay tazebahar armin yagmurdamlasi hsst yxlz umut vadediyor anlaşılan:))) bakalım son bir hafta kimler atağa geçecek ve golü atacak

canımcımmm ben umut vadetmiyorum benim bu ayki çalışmalarım çok verimsiz,inşallah dieğrlerinden güzel haberler alıcaz ama benim bu ay 3 kere çalışma oldu yumurtlama zamanı çatladığında ilişki olmadı 1 gün öncesinde olmuştu o yüzden umudum yok hiç

valla basına gelmıs banada yakıstırıo deme ama ben de ılk gebelıgımı yolculuk sonucu kazada kaybettım Allah'ım kımselere yasatmasın ama korkuyorum gercekten

canım benim biliyorum inşallah vardırda memlekete gitmesi eksik kalır ama sanmıyorum hiç umudum olmadığı için yoktur zaten öle bişe diye biletimi aldım bile çoktaaaaaaaaan

slm kızlar..ayın 26sı bat ım. ama göğüs uçlarımda acayip bi karıncalanma hissi var gecen hafta içinde de belim çok ağrıyordu şuan o kadar değil.kendimi çokta kaptırmak istemiyorum ama inş hamişimdir bende:)

Canımcım tesekkur ederım ınsallah emınım hepımız cok guzel bır anne olacagız cunku kıymetını bılıyouz evlat denınce ıcımızde kelebekelr ucusuyor
yanımda degıl ultrason kagıdım ama yarın getıreyım gostereyım
bız bebısımızın fotolarını buzdolabının ustune asıyoruz o yuzden yanıma almadımdı ama bı gunluk alır sıze gosterırımm :)

ben onun fotosunu yerimmmm evet annesi göster bize dicem ama nazar değer diyede korkmuyo değilim bi taraftan, sağlıklı olunda canım benim musmutlu olun hep inşallah

maşallahsenin batın ne zamandı?? bende bu hafta haber verecekler arasındayım ama çok umudum yok canım

slmmm kızlarr adet oldum ya ben bugun..eşimle hemn doktora gttik sperm testi için baalım çrşamba günüde kadın doğum doktoruma gidicem bakalım ne dicek.

ben onun fotosunu yerimmmm evet annesi göster bize dicem ama nazar değer diyede korkmuyo değilim bi taraftan, sağlıklı olunda canım benim musmutlu olun hep inşallah

aman teyzelerı sız nazarlamasınız bebısmı okuyup uflersınız :) elma cekırdegı kadar kı yavrumu :)

maşallahsenin batın ne zamandı?? bende bu hafta haber verecekler arasındayım ama çok umudum yok canım

ben adet oldum cnm bu hafta yımırtlak haftam :) bat da 8 nisan falan oluyo..umudum yok dersen baştan yenilgiyi kabullenmiş olursun..hem ben ağzımızdan çıkan iyi ya da kötü herşeyin bir emir olduğuna inanırım ve ağzımdan çıkan şeylere çok dikkat ederim..bence ne kadar çok bu bebekleri istiyorsanız ağzınızdan olumlu şeyler çıkmasına o kadar dikkat edin..hem ben burada olumsuz konuşmaları yasaklamıştım ona göre biber sürerim ağzınıza bak :)))

aman teyzelerı sız nazarlamasınız bebısmı okuyup uflersınız :) elma cekırdegı kadar kı yavrumu :)

okumazmıyız üflemezmiyiz ,ya o elma çekrideğini varya severim ben yaa maşallah diyelim şimdidenn , özser ya belirti aramayyım diyorum ama midem taş gibi yaaa sabahtan beri 5 kez tuvalete gittim kalkıyorum yine geliyo ama bu ay yumurtam çatlamadan 1 gun once çalışma olmuştu ben yine ümitlenmeyeyim değilmi , geçen aydan cezalıyımya belirti konusunda

napim canım yaaa her ay birsürü belirti çıkıyo kesin hamileyşm diyorum bu ay bu yöntemi deneyeyeim belki tam tersi olur dedim ama senden biberi yedim o zaman bu pazarı beklicem bakalım olmazsam bakıcaz bi çaresine bide annem bizde olacak eğer hamileysem bile eşime sonra sölicem annem evdeyken sölemem özel bieşelr yapmak istiyorum çünkü

ben sana soyle soylım canım benım gecen ay en az 10 belırtım vardı ustune 2 gun once gelen regl oldu
ama bu sefer hıc belırtım yok dıyebılecekken hamıle oldum yanı aslında ıs bence belırtıde degıl
yanı ben soyle kendımı tuttum
elıme 7 adet test aldım (esım aldı aslında heveslı) her sabah yaptım ve 4 gun kala yaptıgımda cızgı gec de olsa cıktı
2 gun kaladada hemen cıkmaya basladı sılık ama hemen cıkan cızgı

yanı umut etmek guzel ama bence kendını uzme
hersey kader kısmet

sanan katılıyorum canım bencede umut etmek güzel ama insan kendini üzmeden takıntı yapmadan umut etmeli.. benimde hiç beklemediğim bir ayda oldu bebişim.. Rabbim herkese nasip eder inşallah..

işte zaten sıkıntı orda bu ay hiçbir belirtimö yok ne göğüslerimde hassaslık ne başka bişey hiçbir belirtim yok , geçen ayki gibi yok akıntıymış yok ağrıymış,sabahtan beri kızlara da diyorum zaten memlekete gidicem haftaya en büyük heycanım o herşeyin hayırlısı valla bu ay hamile olduğumu öğrenirsem demekki bu iş gerçekten vazgeçince oluyomuş dicem ama hamile değilsemde hiç üzülmicem çünkü zamanı gelince olacagını biliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…