HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ozaman canım 3 secenek var 1. stresten 2. geç döllenme o yuzden negatif cıkıyor 3. bir sorun var ki inş 3. değildir

canım ben temmuzda bir dışgebelik geçirdim ve temmuz- ağustos-eylül ayım doktorlarda geçti en son herşey temiz gayet iyi demişlerdi hsg filmine kadar çekildi sonradan bir sorun olduysa bilmiyorum bu ay başladık tekrar denemeye saydığın şıklar hepsi olabilir tabii stress evet iş yeri stresliydi bu ay geç döllenme de olabilir çünkü ben ilk defa bu ay ovu testi kullandım ve çok geç yumurtladığımı gördüm nette ki hiçbirsiteye uymuyordu yumurtlama tarihim 3.şıkka gelince de tabi o zaman bir sorun kalmamıştı ama bu şimdi yok anlamına da gelmez tabiki iyisimi ben c.tesiye kendi doktoruma randevu alıp gideyim kafada soru işareti de kalmasın.

bende ankaradayım cnaım sen neresindesin ankaranınnn[/QUOTE]

canım yenimahallede ama işyerim kızılayda,sen nerelerdesin??

ben geeeldiiiiiiimmmmmmmm
armin canım üzülme negatif çıkmasına en azından nisanda silkeletme şansın var. ben haftaya adetimi görürsem davul çaldıracam nisanda kesinlikle 2 günde bir silkeletmeyi düşünüyorum

kızlar eğer ben bu ay hamile kalırsam bu 2 günde bir ilişkiye girmek, silkeletmek kalça sallamak hepsini çüürtmüş olucam çünkü tam yumurtlama günümde beraber olduktan sonra hemen kalkmak durumunda kalmıştım daha da sonra herhangiibr atraksiyon olmadı

ben geldimmm :)

bu aya bomba gibi hazırıımmmm
laboquick ovulasyonlarııımm-erken gebelik testlerim,preseedim ve ben hazırıızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

[video=youtube;1fa_Z3__uwc]http://www.youtube.com/watch?v=1fa_Z3__uwc[/video]

Alın benden size bir şarkı
Yedi yüz bin yıl gibi geliyor banaa
şu son 7 gün

Yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
hoopppp KIRMIZIIIII

Silkeletmeler, ovulasyonlar, ballar tarçınlar hepsi hikayeeee
KIRMIZIIIIIII

Son düzenleme:

hahahaha çok güldüm yaaaaa

yok beaaa hepsi hikaye ben ilk hamileliğimde ne silkelettim ne ovulasyon yaptım nede bal tarcın karıştırdım Allah ol derse olur. nasipte varsa gelir çinden yemenden nasipte yoksa ne gelir elden
kıçımızıda yırtsak zamanı gelmediyse olmaaaaaz

Öyle valla canım yaa diyorum analarımız ovulasyonları ne bilsin foliclerle mi doğurdu bizi sanki
Olacağı varsa oluyor. Sanki tecavüze uğrayanlar bacaklarını dikiyor mu da hamile kalıyor??
Olacağı varsa önüne geçilmiyor

ayyy çok güldüm susisesi yaaaa allah iiliğini versin bende bugun o şarkıyı dinledim ama hiçbuna uyarlamamaıştım , memlekete gidicemya heycanımdan öle dinliyodum , allah iyiliğini versin, seninde 7 gün var dimi bence yatcaz kalkcaz hooooooooooooooooooooop çift çizgi

aynen valla zaten folic asit bizim mis gibi bulgurumuzda var. kimisi ilk geceden hamile kalıyor kimisi yıllarca tüp bebek aşılamasıyla bile çocuk sahibi olamıyor.
biz stres yapmayalım kafaya takmayalım Allah a dua edelim başka çaremiz yok. ben nisanda böyle yapacağım. haa kolaylaştırıcı ne varsa uygularım ama asla stres yapmayacağım. gecen ay stres yapmadım bebeğim geldi hatta aklımda bile yoktu. stres yüzünden olmuyormu zaten düşüklerin yarısı

herkese selamlar nasılsınız???okuldan geldim yoruldummmm 1 haftadır raporlu olmak iyiymiş:)))) zor oldu tekrar ders anlatmak...keşke hamilelere özel ilk 3 ay izin verilse:)))

neyse kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz allah a emanet olun. hepinize hayırlı akşamlar. öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…