- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.321
ozaman canım 3 secenek var 1. stresten 2. geç döllenme o yuzden negatif cıkıyor 3. bir sorun var ki inş 3. değildir
konuşma anam kapat gitsin
canımcım ben ankaradayım son 10 yıldırda ankaradayım ama ailem hala samsunda hatta bende allah izin verirse haftaya samsuna gelicem, sen nerdesin? canım bazen beklentimiz fazla oluncada gecikiyo benim 1 hafta geciktiği olmuştu ama doktora da git istersen öeğerse bende pco varmış bence doktora git için rahatlasın öncelikle ama sakına üzülme olurmu
Gurkim, yanlış hatırlamıyosam, dr.un senin rahmin ters falan demişti, yanlış mı görmüş şapşal
ben geldimmm :)
bu aya bomba gibi hazırıımmmm
laboquick ovulasyonlarııımm-erken gebelik testlerim,preseedim ve ben hazırıızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben geldimmm :)
bu aya bomba gibi hazırıımmmm
laboquick ovulasyonlarııımm-erken gebelik testlerim,preseedim ve ben hazırıızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
[video=youtube;1fa_Z3__uwc]http://www.youtube.com/watch?v=1fa_Z3__uwc[/video]
Alın benden size bir şarkı
Yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
yatcaz kalkcaz
hoopppp KIRMIZIIIII
Silkeletmeler, ovulasyonlar, ballar tarçınlar hepsi hikayeeee
KIRMIZIIIIIII
Öyle valla canım yaa diyorum analarımız ovulasyonları ne bilsin foliclerle mi doğurdu bizi sankihahahahaçok güldüm yaaaaa
yok beaaa hepsi hikaye ben ilk hamileliğimde ne silkelettim ne ovulasyon yaptım nede bal tarcın karıştırdım Allah ol derse olur. nasipte varsa gelir çinden yemenden nasipte yoksa ne gelir elden
kıçımızıda yırtsak zamanı gelmediyse olmaaaaaz
Öyle valla canım yaa diyorum analarımız ovulasyonları ne bilsin foliclerle mi doğurdu bizi sanki
Olacağı varsa oluyor. Sanki tecavüze uğrayanlar bacaklarını dikiyor mu da hamile kalıyor??
Olacağı varsa önüne geçilmiyor
desene bu ay uçan kaçan kurtulmaz elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?