- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.361
yaw sen ne manyak bi kadınsındün gece geldim ve ilk yaptığım şey senin sayfanı ziyaret etmek oldu.nerdeyse adama boşanma davası açacak duruma gelmişsin.profilini iptal etmişsin.ne kadar üzüldümm:2:bebişim olsa düşecek yanee o kadannn.sonra üzgün üzgün esranın sayfasına bakem dedim.anam ne göreyim. bizim kız hızını alamamış,presedd jelini bile tamamlamışşş.bu ne şiddet bu celal senin hızına yetişmek na-mümkün şekerim.değil ben, topic bile yetişemez.elbette seni aynı heyecanlarla görmek güzel.yoksa tadı olmazdı topikimin.Allah tekrar yaşatmasın canım.
Bugun benim icin cok kotu birgun oldu(sabah binbir umutla kalp atislari icin son kez gittik ama yoktu dr da beklemek icin bi sebebimiz yok dedi anneye zarar vermeden bugun yapalim operasyonu dedi saat 10 da yatisim yapildi 2 de operasyona aldilar aksam 5 de ciktik butun gunumuz hastanede gecti hicbisey hissetmeden bebegim gitti uyudum uyandim ve yoktu bu kadarcik bile olsa bana bu duyguyu sevinci yasatti napalim varsir bunda da bi hayir allahim bebegimi alicaksan bana sabir ver diye dua etmistim hep oyle sakinim ki anlatamam dualarimi duymus allahim kimseye yasatmasin herkesin bebeklerine saglik versin hamileler saglikla kucagina alsin isteyenler hayirlisiyla varligini ogrensin insallah ben kisa erteledim tum bebek planlarimi hatta plan yapmamayi oluruna birakmayi ogrendim sanirim keske boyle aci ogrenmeseydim ama olsun heriste bir hayir vardir allahim tekrar bu aciyi yasatmasin insallah patalojiye gitti bebim 4 mmlik kucuk bebegim 15-20 gun sonra ogrenicez sebebini (iste boyle kotu bir gundu kizlar benden yana haberler kotu ama sizin iyi haberlerinizi aliriz insallah en kisa zamanda da moral olur biraz hepinize yanimda oldugunuz merak ettiginiz icin tekrar tekrar tesekkur ederim:))
nesrin benimde bAT tarihini değiştirimisin malesef nisana kaldık 18 nisan
Bugun benim icin cok kotu birgun oldu(sabah binbir umutla kalp atislari icin son kez gittik ama yoktu dr da beklemek icin bi sebebimiz yok dedi anneye zarar vermeden bugun yapalim operasyonu dedi saat 10 da yatisim yapildi 2 de operasyona aldilar aksam 5 de ciktik butun gunumuz hastanede gecti hicbisey hissetmeden bebegim gitti uyudum uyandim ve yoktu bu kadarcik bile olsa bana bu duyguyu sevinci yasatti napalim varsir bunda da bi hayir allahim bebegimi alicaksan bana sabir ver diye dua etmistim hep oyle sakinim ki anlatamam dualarimi duymus allahim kimseye yasatmasin herkesin bebeklerine saglik versin hamileler saglikla kucagina alsin isteyenler hayirlisiyla varligini ogrensin insallah ben kisa erteledim tum bebek planlarimi hatta plan yapmamayi oluruna birakmayi ogrendim sanirim keske boyle aci ogrenmeseydim ama olsun heriste bir hayir vardir allahim tekrar bu aciyi yasatmasin insallah patalojiye gitti bebim 4 mmlik kucuk bebegim 15-20 gun sonra ogrenicez sebebini (iste boyle kotu bir gundu kizlar benden yana haberler kotu ama sizin iyi haberlerinizi aliriz insallah en kisa zamanda da moral olur biraz hepinize yanimda oldugunuz merak ettiginiz icin tekrar tekrar tesekkur ederim:))
herkese ii geceler başlığı gördüm bir iki sorum vardı bilgisahibi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim hamilelikte evde yapılan idrar testlerine ne kadar güveniyorsunuz yanlış sonuç alan varmı acaba
Gunaydiiiiinnnn tazebsharrrrr.
Eki Görüntüle 661631
Selam kızlar alın sıze mınnagım :)
Tazebahar canım dun ıstemıstın bak koydum bugun 6+3 ve 6+5 ıken
meraba kızlarr listeden de cıktım galiba asdetim düzeensiz net tarih de veremiyorum ki bu ay ilk defa serephone + ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım dualarınız da unutmayın hakkımızda hayırlısı
Eki Görüntüle 661631
Selam kızlar alın sıze mınnagım :)
Tazebahar canım dun ıstemıstın bak koydum bugun 6+3 ve 6+5 ıken
oy kurban olsun teyzesi onaaaa tipe baknası güzel bişey çıkcak burdan allah bilir, maşallah suphanallah allahım nazarlardan saklasın annesiii
Ohhh maasaalllaaahhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?