HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

seni gördüğüme nasıl sevindimmm özlemişimm hoşgeldinnn canımcımcımcııımmmmmmmm
ayyy sorma valla action üstüne action bu ara ahaha hiç canım sıkılmıyo valla
amaaaaan bildiğin ben işte dengesiiiz aldım çeyiz yaptım kendime preseedleer onlar bunlaar
sen naptınn asıl nasıl geçtii anlattt

Canim derdini veren Allah sabrinida verir ins. Allah hayirli hamilelikler , guzel gebelikler nasip eder bundan sonrasi icin. Bekleyislerimizin sonunda Rabbim ins. mukafatlandirir, uzul agla at icindekileri sonra yeniden basla sen guclu kararli olki bebisimde tutunsun sana siki siki .. Allah sabir versin hayatim hep dualarimdasin, ins guzel gunler yakin ..

herkese ii geceler başlığı gördüm bir iki sorum vardı bilgisahibi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim hamilelikte evde yapılan idrar testlerine ne kadar güveniyorsunuz yanlış sonuç alan varmı acaba

bebeek canım ne denir bilemedimki çok üzüldüm canım benim ama rabbim inş mükafatını verir İnş rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmaz hepimiz bi şekilde imtihan olucaz inş senin imtihanın budur da tamamlamışsındır. Tez zamanda inş sağlıklı bi şekilde hamile kalıp bebeğini kucağına almak nasip olur senin sağlığın nasıl iyimisin

herkese ii geceler başlığı gördüm bir iki sorum vardı bilgisahibi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim hamilelikte evde yapılan idrar testlerine ne kadar güveniyorsunuz yanlış sonuç alan varmı acaba

canım yanlış sonuç verebilir idrar testleri hatta hamileliğin çok yeni oluşmuşsa kan testinde bile çıkmayabiliyor batın üzerinden kaç gün geçti

canım çok geçmiş olsun üzüldüm adına ama herşeyde vardır bir hayır allahım sabrını bol versin seni çok iyi anlıyorum allahım kimseye yaşatmasın hayırlısından versin vereceksede

bebekim bu metanetli tavrına hayran kaldım...maşallah sana, çok geçmiş olsun,mutlaka bi sebebi vardır bu yaşadıklarının ve mutlaka mükafatını alacaksın eminim.ne söylesem boş biliyorum ama çok kısa bi zaman sonra kucağına alacaksın bebeğini hatta bebeklerini şimdi bize veda eden meleğimizde seni diğer dünyada karşılayacak üzülme...güzel arkadaşım benim,biranönce herşey yoluna girer umarım,biz hep yanındayız

meraba kızlarr listeden de cıktım galiba asdetim düzeensiz net tarih de veremiyorum ki bu ay ilk defa serephone + ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım dualarınız da unutmayın hakkımızda hayırlısı

meraba kızlarr listeden de cıktım galiba asdetim düzeensiz net tarih de veremiyorum ki bu ay ilk defa serephone + ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım dualarınız da unutmayın hakkımızda hayırlısı

Canım ne desem hangi cümleleri kursam dizi dizi icindeki atese bir damla su olamam biliyorum.
Rabbim sabırlar versin iman gücü versin ki isyan etmeden dibe vurmadan bu zorlu sınavından gecebılesın

Allah'ım sana boy boy evlatlar versın saglıkla hayırlısı ıle ınsallah
Sabırlı ol hepsı gecıcek yavrun senı cennette beklıyor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…