HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

meraba kızlarr listeden de cıktım galiba asdetim düzeensiz net tarih de veremiyorum ki bu ay ilk defa serephone + ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım dualarınız da unutmayın hakkımızda hayırlısı

Canim uzun sure gelmeyince biraktin sandikkk...arada boylee ugraaa..

duzensiz derkennnn gun mu sekiyor ..ay mii

Canim uzun sure gelmeyince biraktin sandikkk...arada boylee ugraaa..

duzensiz derkennnn gun mu sekiyor ..ay mii

canım bnm normalde bekarken bide 3 ay korunurken süperdi bebek düşünmeye baslayınca bu hale geldi önce 31 e sonra 36 ya derken 45 gnde bir söktürücü ilçala adet oldduuum oldu yani bnm bebeğim olursa bu bir keramet olcak eşimdede prob lemler var cünkü

özleeeeem senin durumuna yaşlılar ne diyo biliyosun rahim çocuk arıyo diyorr yakın zamanda hamile kalırsın sennnn

Canım Rabbim sana sabır versin küçük meleğin seni cennet kapısında bekliyor olacak bunu unutma.Güçlü ol.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Bende dün çok kötü bir haber aldım yengemin beyninde ur çıkmış.Çok moralim bozuk.Bebek isteğim bile sanki kalmadı içimde .Şimdi tek düşündüğüm yengem.Allah'ım önce sağlık versin hepimize :

canım ne güzrl söledin ama negatifi o kadar cok gördüm inan catlatma iğnesi vurulduum halde 1 kerecik küçücük bile ümit edemedim yıkılmayayım diye

olsun olsun moral bozmak yok bu ay olamzsa öbür ay çok az kalmış hamileliğine eşindeki problem nedir bilmeme ama keçiboynuzu pekmezi yedir bol keseden ne kadar var batına?

kızlar yaaa sanırım adet olcam ben başımda dünden beri ağrı var adet olmadan 1 hafta kadar önce başlar benim başım ağrımaya bide benim çok akıntım var kızlar yaa o niye olduki şimdi adet olmadan önce akıntı olurmuydu ben artık bildiğim herşeyide karıştırdığım için herşeyi size soruyorum böyle beyaz ve afedersiniz sümüksü bişey ıyyy ne iğrencim yaaa ben bu ay hamile olcaktım ama adet olmucaktım bu baş ağrısı niye yaaaa(((((

özleeeeem senin durumuna yaşlılar ne diyo biliyosun rahim çocuk arıyo diyorr yakın zamanda hamile kalırsın sennnn

Kızlar bende bekarken süperdi adet günlerim.Doğum kontrol hapı kullanırken zaten düzgündü.7-8 ay oldu bırakalı yine düzgündü.Ne zaman bende bebiş istiyom 2-3 aydır 35-40 2 ay önce ilaçla oldum 2 aydır da 40 gün atıyor :S bende de mi aynı durum var ki?

olsun olsun moral bozmak yok bu ay olamzsa öbür ay çok az kalmış hamileliğine eşindeki problem nedir bilmeme ama keçiboynuzu pekmezi yedir bol keseden ne kadar var batına?

bozmamaya calısıorum cnm eşimde sperm saysısı normal ama hızı cok düşük %3 ameliyat oldu varikoselden nisanın 22de tekrar test yaptırcaz değişme var mı die bATImı hiç bilmiorum canım ilaçla olduum için 2 aydr drum 28 mart da kan testi yaptr dedi amma olmadıını bildiğim için mecbur nisan basında yaptırcam

canımcım belirti arama kendinde nolur geçen ay ben yumurtlama dönemi bitişinden adet olana kadar çok afedersin sırılsıklamdım sürekli akıntı geliyodu sitelerd eokudum hatta rahim sıalgısı artar hamilelik belirtisi diyodu bende çok heycanlanmıştım ama bazı kızlarda son bir hafta kala kupkuru oldum diyolardı o yüzden insandan insana farkediyo ve malesef psikolojimizin bize oynadığı oyunu çok iyi biliyosun o yüzden kendini dinleme bak bende tık yok sadece karnım ağrıyo muhtemelen bende hastalnıcam ama herşeyin bi zamanı olduguna iananan inançlı insanlarız kafayı başka şeylere takalım bence güzel arkaaşım

merve bende evlenmeden önce 28 gğnde bir adet olurdum, d.kontrol hapı kullandım 4 yıl o zaman zaten mecburen düzenliydi,hapı bıraktıktan sonra 36 günde bire çıktı yavaş yavaş düzeldi 31 e sonra 30 günde bire düştü,doktora gittim pcos var dedi klomen verdi ama büyüklerimiz amaaaaan o her kadında var ona rahim çocuk için kendini hazırlıyo denir yakında hamile kalırsın dediler hangi hamileyle ya da çocugu olanla konussam son bi kaç ay adetım duzensizleşmişti diyolar, kısmet hayatım

tamam amelyiyatta olmuş işte keçiboynuzunu mutlak ayap hızını artırıyo ama şunu bilki özlemcim olacağı varsa istersem kağnı hızında olsun o sperm o yumurtayı buluyo buna inan ümitsiz olma inancını hiç yitirme , dünyada yiyip içeceği varsa mutlaka bi yolunu bulup dünyaya gelecektir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…