HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet canım haklısın boşuna dememişler nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden

çokk gçmiş olsun cnım rabbim hayrlsını wersin üzme kendini abür dünyada kapıda seni bkleyen bir ywrun war.onlar dermişki kapıların kapanacağı zman hadi içeri grin dermiş melekler onlrda olmaz annem glmeden ben grmem öyle bklerlermiş we annelirin alıp girerlermiş cennete inşş snin bebeğinde öyle snii bklicen cnım bnmm

Günaydın Kıslarr .
Umarım yeni hamişlerimiz vardır her şey yolundadır
Bizden haberler se her şey yolunda çok şükür dün keseyi gördük ama çokkk küçük görünmez ama bakalım dedi şÜKÜR GÖREBİLDİK ,ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA TEKRAR GİDERİZ HERHALDE AMA gününü planlamadı doktorumuz ,hEPİNİZİ ÇOK çok öpüyorum

canımmmm rabbim sana ve eşine sağlık versin sen çok dayanıklı bi kadınsın rabbim sana inşallah ikiz verir...

Eki Görüntüle 661631

Selam kızlar alın sıze mınnagım :)

Tazebahar canım dun ıstemıstın bak koydum bugun 6+3 ve 6+5 ıken

kıııız yerim ben bu minnağı hey yumurtaya can veren rabbim şimdi bu kesenin içinde bizim gibi bi insanmı oluşacak... Yüce rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm

idrarda tortulanma varmı
bide göğüslerde damarlanma uçlarında koyulaşma

1 tane için bile her ay dualar eder bir sürü test yapardım ağlardım ama nasıl geçicek 10 gün o kadar inanırdımki kendımı ikize başka şansı yok gibi geliyor eşime bile sürekli ikiz diye temkın verıyorum adam sevinçten uyuyamıyor allah ım o gölge neydi neydi neydiiiii ne var sanki bi defada net cevap verse şu doktorlar hep 1 hafta 10 gün sonra

ikiz olma ihtimali heyecanını anlıyorum ama böyle kendine stres yapma bence bir tanede varsa ona zarar,duaya devam et ve şükret bir tane olsa bile sağlıklı olması için ve bence bir tane olmasına odaklan ikinci oldugunu duyarsan 10 gün sonra o da Allahın sana verdiği mucizen olur inşallah.......Ve bizlerede dua et olur mu bir tane olsun sağlıklı bizimde olsun inşallah.

ben düşükten 43 gün sonra olmustum sende o civarlarda olursun ama huzursuz bir durum yaratıyor insanda olmamakta.

valla öyle bişeyler yok işte ayy göğüslerime bakmadım bi gidip baksmmıki:))))

arkadaşlar şuanda topikte olan herkes nisana kaldı tekrar başa döndük ben yarın adetimin 4.günü doktora gidicem ve klomenle başlıycam bi aksilik çıkmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…