- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.401
tamam amelyiyatta olmuş işte keçiboynuzunu mutlak ayap hızını artırıyo ama şunu bilki özlemcim olacağı varsa istersem kağnı hızında olsun o sperm o yumurtayı buluyo buna inan ümitsiz olma inancını hiç yitirme , dünyada yiyip içeceği varsa mutlaka bi yolunu bulup dünyaya gelecektir merak etme
canımcım belirti arama kendinde nolur geçen ay ben yumurtlama dönemi bitişinden adet olana kadar çok afedersin sırılsıklamdım sürekli akıntı geliyodu sitelerd eokudum hatta rahim sıalgısı artar hamilelik belirtisi diyodu bende çok heycanlanmıştım ama bazı kızlarda son bir hafta kala kupkuru oldum diyolardı o yüzden insandan insana farkediyo ve malesef psikolojimizin bize oynadığı oyunu çok iyi biliyosun o yüzden kendini dinleme bak bende tık yok sadece karnım ağrıyo muhtemelen bende hastalnıcam ama herşeyin bi zamanı olduguna iananan inançlı insanlarız kafayı başka şeylere takalım bence güzel arkaaşım canım valla benim için ne dengesiz bi gün belirti melirti boş diyo ertesi gün belirtiden bahsediyo diceksin ama vala deli oldum bende ben ilk defa bu ay bukadar üzerine düşüyorum ve dikkat garip garip şeyler yaşıyorum acaba bu neden olur acaba şu niye olur diye kendime sormadan edemiyorum internettede heryerde saçma sapan bilgiler var ee ne demişler damdan düşen yanıma gelsin bende direk size soruyorum hepimiz dert ortağıyız diye kasıklarım çok ağrıyo üşütmedendir diyorum ciddiye almıyorum ama yumurtlama dönemindeymiş gibi batıyo dün özellikle çok fazlaydı yürüken zorlanıyodum ve işin kötüsü ilişkiye girerkende zorlanıyorum sanki kasıklarımda ucu keskin bişey var ilişkiye girerken ona baskı uyguluyo ve kasıklarıma batıyo gibi canım yanıyo yaa(( akıntı içinde dediğim gibi netten araştırdım biri hamilelik belirtisi renksiz akıntı olur beyaz olmaz diyo biri beyaz akıntı olur diyo amaan şu günler bi geçseydi iyi olacaktı da geçmedi bi türlü bu arada son 4 günüm ilaçta
canımcım belirti arama kendinde nolur geçen ay ben yumurtlama dönemi bitişinden adet olana kadar çok afedersin sırılsıklamdım sürekli akıntı geliyodu sitelerd eokudum hatta rahim sıalgısı artar hamilelik belirtisi diyodu bende çok heycanlanmıştım ama bazı kızlarda son bir hafta kala kupkuru oldum diyolardı o yüzden insandan insana farkediyo ve malesef psikolojimizin bize oynadığı oyunu çok iyi biliyosun o yüzden kendini dinleme bak bende tık yok sadece karnım ağrıyo muhtemelen bende hastalnıcam ama herşeyin bi zamanı olduguna iananan inançlı insanlarız kafayı başka şeylere takalım bence güzel arkaaşım canım valla benim için ne dengesiz bi gün belirti melirti boş diyo ertesi gün belirtiden bahsediyo diceksin ama vala deli oldum bende ben ilk defa bu ay bukadar üzerine düşüyorum ve dikkat garip garip şeyler yaşıyorum acaba bu neden olur acaba şu niye olur diye kendime sormadan edemiyorum internettede heryerde saçma sapan bilgiler var ee ne demişler damdan düşen yanıma gelsin bende direk size soruyorum hepimiz dert ortağıyız diye kasıklarım çok ağrıyo üşütmedendir diyorum ciddiye almıyorum ama yumurtlama dönemindeymiş gibi batıyo dün özellikle çok fazlaydı yürüken zorlanıyodum ve işin kötüsü ilişkiye girerkende zorlanıyorum sanki kasıklarımda ucu keskin bişey var ilişkiye girerken ona baskı uyguluyo ve kasıklarıma batıyo gibi canım yanıyo yaa(( akıntı içinde dediğim gibi netten araştırdım biri hamilelik belirtisi renksiz akıntı olur beyaz olmaz diyo biri beyaz akıntı olur diyo amaan şu günler bi geçseydi iyi olacaktı da geçmedi bi türlü bu arada son 4 günüm ilaçta
Canım zaten batımıza da 4 gün ypokmu hemen hemen, vallahi geçen ay bütüüüün belirtileri yaşadım herşeyi harfi harfine ama olmadı hatta günümdende önce geldi kırmızılar, bu sefer ise tek bir belirti yok bitane bile o yüzden elimiz mahkum haftasonunu beklicez canımcımmmmmm
canımcım belirti arama kendinde nolur geçen ay ben yumurtlama dönemi bitişinden adet olana kadar çok afedersin sırılsıklamdım sürekli akıntı geliyodu sitelerd eokudum hatta rahim sıalgısı artar hamilelik belirtisi diyodu bende çok heycanlanmıştım ama bazı kızlarda son bir hafta kala kupkuru oldum diyolardı o yüzden insandan insana farkediyo ve malesef psikolojimizin bize oynadığı oyunu çok iyi biliyosun o yüzden kendini dinleme bak bende tık yok sadece karnım ağrıyo muhtemelen bende hastalnıcam ama herşeyin bi zamanı olduguna iananan inançlı insanlarız kafayı başka şeylere takalım bence güzel arkaaşım
Canım zaten batımıza da 4 gün ypokmu hemen hemen, vallahi geçen ay bütüüüün belirtileri yaşadım herşeyi harfi harfine ama olmadı hatta günümdende önce geldi kırmızılar, bu sefer ise tek bir belirti yok bitane bile o yüzden elimiz mahkum haftasonunu beklicez canımcımmmmmm
çoğu gitti azı kaldı neyse ama işte zaten en zor olanda o son günler bi türlü geçmiyo neyse hayırlısı inş gelmezlerde tekrar tekrar aynı şeyler başlamaz
Bugun benim icin cok kotu birgun oldu(sabah binbir umutla kalp atislari icin son kez gittik ama yoktu dr da beklemek icin bi sebebimiz yok dedi anneye zarar vermeden bugun yapalim operasyonu dedi saat 10 da yatisim yapildi 2 de operasyona aldilar aksam 5 de ciktik butun gunumuz hastanede gecti hicbisey hissetmeden bebegim gitti uyudum uyandim ve yoktu bu kadarcik bile olsa bana bu duyguyu sevinci yasatti napalim varsir bunda da bi hayir allahim bebegimi alicaksan bana sabir ver diye dua etmistim hep oyle sakinim ki anlatamam dualarimi duymus allahim kimseye yasatmasin herkesin bebeklerine saglik versin hamileler saglikla kucagina alsin isteyenler hayirlisiyla varligini ogrensin insallah ben kisa erteledim tum bebek planlarimi hatta plan yapmamayi oluruna birakmayi ogrendim sanirim keske boyle aci ogrenmeseydim ama olsun heriste bir hayir vardir allahim tekrar bu aciyi yasatmasin insallah patalojiye gitti bebim 4 mmlik kucuk bebegim 15-20 gun sonra ogrenicez sebebini (iste boyle kotu bir gundu kizlar benden yana haberler kotu ama sizin iyi haberlerinizi aliriz insallah en kisa zamanda da moral olur biraz hepinize yanimda oldugunuz merak ettiginiz icin tekrar tekrar tesekkur ederim:))
Eki Görüntüle 661631
Selam kızlar alın sıze mınnagım :)
Tazebahar canım dun ıstemıstın bak koydum bugun 6+3 ve 6+5 ıken
kızlar yaaa sanırım adet olcam ben başımda dünden beri ağrı var adet olmadan 1 hafta kadar önce başlar benim başım ağrımaya bide benim çok akıntım var kızlar yaa o niye olduki şimdi adet olmadan önce akıntı olurmuydu ben artık bildiğim herşeyide karıştırdığım için herşeyi size soruyorum böyle beyaz ve afedersiniz sümüksü bişey ıyyy ne iğrencim yaaa ben bu ay hamile olcaktım ama adet olmucaktım bu baş ağrısı niye yaaaa(((((
günaydın yoldaşlarım kader arkadaşlarım nasılsınız bugün bakalım
1 tane için bile her ay dualar eder bir sürü test yapardım ağlardım ama nasıl geçicek 10 gün o kadar inanırdımki kendımı ikize başka şansı yok gibi geliyor eşime bile sürekli ikiz diye temkın verıyorum adam sevinçten uyuyamıyor allah ım o gölge neydi neydi neydiiiii ne var sanki bi defada net cevap verse şu doktorlar hep 1 hafta 10 gün sonra
günaydın sen nasılsın?bugün sessiz burası bayağı.
iyiyim çok şükür. hala adet olamadım suratım şekilden şekile giriyor bi deri dökmediğim kalmıştı oda oldu
tövbe ya rabbim ölü toprağı serpilmiş sanki topiğe. rehavet çöktü herkese
canımmmm rabbim sana ve eşine sağlık versin sen çok dayanıklı bi kadınsın rabbim sana inşallah ikiz verir...
kıııız yerim ben bu minnağıhey yumurtaya can veren rabbim şimdi bu kesenin içinde bizim gibi bi insanmı oluşacak... Yüce rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm
idrarda tortulanma varmı
bide göğüslerde damarlanma uçlarında koyulaşma
kızlar hamileler yok ortalarda bizdede konusacak konu,tartışacak belirti kalmadı galiba hepimiz sus pus olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?