HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben düşükten 43 gün sonra olmustum sende o civarlarda olursun ama huzursuz bir durum yaratıyor insanda olmamakta.

benim bugün tam 30 gün oldu ay sonunda olurum diyorum artık rüyamda bile adet olduğumu görüyorum yaa
1 nisanda da gelmezse giderim artık doktora

valla öyle bişeyler yok işte ayy göğüslerime bakmadım bi gidip baksmmıki:))))

kız koş bak ben duşa girdiğimde farketmiştim ilk. süt damarı denirmiş onlara. damar damar çıkmıştı bide uçları kopkoyu olmuştu ha bide idrarda tortulanma vardı ama bütün yaptığım çamaşırsuyu ve karbonat testleri negatifti

canım anlaşılan bu ara sadece benim vrmı yokmu onu bile anlayamadığım garipliklerim var sadece belirti diyebileceğimiz((

evet sende kendi kendini yeme hepimiz yaşadık ve malesef üzüldük ama sen sevinenlerden ol inşallah ama kendinide yıpratma çünkü iki cihan bir arayada gelse bizim yapabilecek bir şeyimiz yok inanmak ve beklemekten başka.

Günaydın kızlar nassiniz??
Bir hafta var adete ama bende sebepsiz bir gerginlik var. Herşeye herkese sinirleniyorum öğrencilere kızıyorum derste sürekli.. Nefret ediyorum kendimdennn((

kıs alma bütün odalara eşya. ben doldurdumda öyle pişmanımki keşke bir odayı çamaşır odası bıraksaydım şimdiki aklım olsa almazdım ne çocuk odası kaldı ne bişey evimi görsen tıklım her odada koltuk halı mobilya

olursun merak etme zaten 3 ay sürer diyorlar düzene girmesi :)inşallah düzene girmesine kalmadan göbüşüne bebek girer.

inşallah yaaa bi kerecik adet olsam sonra yumurtlama günlerimi daha kolay takip edecem şimdi ne zaman test yapsam pozitif çıkıyo köy tavuklarını geçtim valla 1 aydır hergün yumurtluyorum

idrarda tortu bende vaaar ama ben belirti olarak saymıyorum adet belirtim bile yok benimm

tazebahar etraftan o kadar çok hamilelik haberleri dinliyoruzki kimi tam ümidini kaybetmişken hamile kalmış gibi hiç beklemiyorken sende dinleme kendini ama olmaz olmaz diye bir şey yok.

canımcımö bu ay ümidim olmadığı için ilk defa bu ay kendimi dinlemiyorum belkide o yüzden ilk defa çok rahat bi regl öncesi geçiriyorum ne belirti ne başka bişey ne de stres nasılolsa nisana kaldı diyorum,yarın annem geliyo sonraki hafta memlekete gidiyorum hayatıma güzellik getiren şeyler oluyoı zaten o yüzden çok yoğunlaşmadım ve yoğunlaşmicamda hatta cumartesi adet olamsam bile test yapmicam o kadar yani bıktım her ay aynı tantanadan hayal kırıklığından olacağı varsa olur valla deniz koklamak istiyosa gelmiştir benle birlikte gelir memlekete

idrarda tortu var ama adet belirtisi yok hımmmm:44:
bak bıktım sana hamilesin demekten ama yine diyorum sen hamilesin bence

yok cimcimem yaaa o kadar çalıştık olamdı da 3 çalışmayla mı olacak, gerçi 1 kereylede oluyo olacağı varsa ama kız nasıl kendimi şartladıysam belirti aramicam diye bu sefer adet belirtilerimide kaybettimcumaretsi regl olmam lazım bende tık yok güzel arkadaşım benim inşallah o kuvvetli hislerin tutmuştur benim için ama pek umudum yok açıkçası bu sefer hatta regl olmazsam taa pazartesi yapcam testi o kadar yıldım yani

bi oda boş şekerim zaten bekliyo sahibinii
tablo çiçek böcek ayna saat falan bişeyler alcam tatlım mobilya değill :)

p.tesi ne hediye alcan bana
ben kendimde bu kadar umutlanmadım senden çok umutluyum inşallah yanılmam

p.tesi ne hediye alcan bana
ben kendimde bu kadar umutlanmadım senden çok umutluyum inşallah yanılmam

kız valla bak çok şanslısın ben okadar diyorum benim içinde doğsun şu içine diye kızda tık yok ama snein için doğmuş inş bakalım doğru çıkar bu seferde olmadı bidahaki ayada benm için içine doğar:)))

insan kılığından çıktım iyice yaaa kızlar 1 ayda 6 kilo vermiş bulunmaktayım. aynaya baktım şok geçirdim erkek olsam benim gibi bi kadının yanında yatasım gelmezdi valla

ben aktara gidip iştah açıcı bişeyler alayım bari. 2 saat sonra görüşürüz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…