- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.421
ben düşükten 43 gün sonra olmustum sende o civarlarda olursun ama huzursuz bir durum yaratıyor insanda olmamakta.
valla öyle bişeyler yok işte ayy göğüslerime bakmadım bi gidip baksmmıki:))))
canım anlaşılan bu ara sadece benim vrmı yokmu onu bile anlayamadığım garipliklerim var sadece belirti diyebileceğimiz((
Günaydın kızlar nassiniz??
Bir hafta var adete ama bende sebepsiz bir gerginlik var. Herşeye herkese sinirleniyorum öğrencilere kızıyorum derste sürekli.. Nefret ediyorum kendimdennn((
günaydınnnnn canikomlaaaaaaaarr
Günaydın kızlar nassiniz??
Bir hafta var adete ama bende sebepsiz bir gerginlik var. Herşeye herkese sinirleniyorum öğrencilere kızıyorum derste sürekli.. Nefret ediyorum kendimdennn((
günaydın canlar hoşgeldiniz nasılsınız bakem
benim bugün tam 30 gün oldu ay sonunda olurum diyorum artık rüyamda bile adet olduğumu görüyorum yaa
1 nisanda da gelmezse giderim artık doktora
olursun merak etme zaten 3 ay sürer diyorlar düzene girmesi :)inşallah düzene girmesine kalmadan göbüşüne bebek girer.
nolsun canımm yeni uyandım yoğurt yemekle meşgulüm
alışverişe gitcem eve yeni taşındık ya diğer ev minikti burası büyük bayaa bomboş kaldı sanki heryer eşyalar doldurmadı bişeyler alıcam çok heycanlıyım aahhaah
olursun merak etme zaten 3 ay sürer diyorlar düzene girmesi :)inşallah düzene girmesine kalmadan göbüşüne bebek girer.
canımmmm rabbim sana ve eşine sağlık versin sen çok dayanıklı bi kadınsın rabbim sana inşallah ikiz verir...
kıııız yerim ben bu minnağıhey yumurtaya can veren rabbim şimdi bu kesenin içinde bizim gibi bi insanmı oluşacak... Yüce rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşımm
idrarda tortulanma varmı
bide göğüslerde damarlanma uçlarında koyulaşma
idrarda tortu bende vaaar ama ben belirti olarak saymıyorum adet belirtim bile yok benimm
idrarda tortu bende vaaar ama ben belirti olarak saymıyorum adet belirtim bile yok benimm
tazebahar etraftan o kadar çok hamilelik haberleri dinliyoruzki kimi tam ümidini kaybetmişken hamile kalmış gibi hiç beklemiyorken sende dinleme kendini ama olmaz olmaz diye bir şey yok.
idrarda tortu var ama adet belirtisi yok hımmmm:44:
bak bıktım sana hamilesin demekten ama yine diyorum sen hamilesin bence
kıs alma bütün odalara eşya. ben doldurdumda öyle pişmanımki keşke bir odayı çamaşır odası bıraksaydım şimdiki aklım olsa almazdım ne çocuk odası kaldı ne bişey evimi görsen tıklım her odada koltuk halı mobilya
yok cimcimem yaaa o kadar çalıştık olamdı da 3 çalışmayla mı olacak, gerçi 1 kereylede oluyo olacağı varsa ama kız nasıl kendimi şartladıysam belirti aramicam diye bu sefer adet belirtilerimide kaybettimcumaretsi regl olmam lazım bende tık yok güzel arkadaşım benim inşallah o kuvvetli hislerin tutmuştur benim için ama pek umudum yok açıkçası bu sefer hatta regl olmazsam taa pazartesi yapcam testi o kadar yıldım yani
p.tesi ne hediye alcan bana
ben kendimde bu kadar umutlanmadım senden çok umutluyum inşallah yanılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?