HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bebek gün geçtikçe daha iyi hissedersin yaşadık bizde acısı kalıyor ama şiddeti azalıyor canım.Geçecek inşallah.

Yakı meselesini ben duymadım.Ama eskiden annemlerin zamanında bir teyze varmıs şehir dısından bile kadınlar gelirmiş kadın rahim çekermiş öyle para falanda almazmıs gerçekten anlarmıs bu işten. ve kim geldiyse çocugu olmus şimdi o çocuklar evli barklı tanıyorum hepsini hatta anneminde çekmiş rahim ağzın ters demiş anneme ve 2 düşükten sonra benden büyük kardeşim doğmuş.

hee bağırıyom anam deliyimde azcık okula gitmiyorum ki ahah istanbul üni banka son sınıf şekerrim bitsede gitsekk
gel birlikte okur gideriz kalırım senin için sınıfta ahah

yok len ben banka işiyle uğraşamam hortumlarım müşteri hesaplarını kendi hesabıma alırım falan para beni bozar anacım ben gelmiim bitir sen okulunu
bende işletme okuyom ama sadece okuyom bişey anladığım yok son sınıf ama güzden tek dersim kaldı okul uzadı yani. çaktırma kocam bilmiyo 3. sınıftayım sanıyo kalacağımı bildiğim için ona 3 teyim demiştim seneye 4 e geçtim dicem

sen ne diyosun ya fikrimi sana sorarak belirtcek değilim herkese ısıncam yazcam diyede bişey yok önceden gördüm yazdıklarını içimden gelmedi bişey demek hataysa bu tamam ama benim fikrim benim düşüncem ne seni enterese eder ne senin lafların beni etkiler.biz burda belli başlı kişiler sağlam arkadaşlıklar kurduk ve ben aralarına katılalı çok olmadı ama yıllardır tanışıyomuş gibiyiz bu bağı sanalda kurabilmek senin elindeydi.gelenin başımızın üstünde yeri var.herneyse.adam gibi konuş ayrıca dalga geçilir inş vs vs diyemessin sen benim hakkımda anladınmı??sanmıyorum ama alıntı yapmazsan yazmassan iyi olur

sezgiii sende sessiz ve emin ilerle bombayı patlat inşallah.Bir dizide varya seyyar tayyar patladıııııııııııııı gittiiiiiiiiiiiiiiiii:)

öle yapıcamm valla.. burda kimse öle yapmıyodu ilk ben olcam

kızlar başka bir topikte yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diyorlar deneyen var mı....

ben onu duydum sıcak tuttuğu için sponşla yumoşun sıkı tutunmasını sağlıyomuş.ama hiç denemedim ben..

ben sıkıldım valla vapura bin tramvaya bin minibüse bin daha yoruluyorum

Nisan mayis haziran ne zaman hayirliysa o zaman olsun aslinda yeter ki saglikla gelsin annecigine:))drun soyledigi korunma suresi bitsin oluruna birakicam bende hicbisey hesaplamicam bu yasadigim sanki allah tarafindan bi uyariydi gibi geldi bana olsun da olsun diye tutturdum belki de zamani degildi al bunu yasa da gor uyarisiydi (allahim ne zaman uygun gorurse o zaman olsun dicem birakicam ipin ucunu bakalim hayirlisi hepimiz icin :))

eğer bu ay geçerse bi de bunu deneyelm o zaman

dene tabi bende denicem zaten ne duyarsak gelip paylaşıyoruz deneyenler tecrübelerini yazar

Ben de sizi izliyorum..

Börek açma konusunda pek başarılı değilim ama beni de sever misiniz? :2:
Ben de hamiş olmayı umutla bekliyorum..

severiz tabi kıs biz herkesi seviyoruz

ayyy o nasıl bişeymişki öyle :26: benimde belki geridedir ilkinde yarı yolda kaldıya belki geridedirde ulaşamamıştır spalar. yakında olaydı giderdim

Ne zaman düzgün Türkçe yazarsan ben seni anlayıp cevap vereceğim!

Özserim daha yeni cevaplayabildim ancak gelebildim toplantı çıktı birdenbire, yaa ben yapmasam daha iyi olur sanki ne bilim yaaa pazarı bekleyeyim en iyisi insan gibi

kızlar nolmuş burda çok okuyaadım ama gerilmeyin hepimiz stresli gunler problemler yaşıyoruz, burda derdimizi anlatıp burda rahatlıyoruz,gülüyoruz,ağlıyoruz ama hep birlikteyiz, içinden gelen içini döksün hepimiz bişeyler demeye çalışıyoruz yorum yapmasak bile dualarımıza ekliyoruz, stresli günler bunlar yıllar sonra çocuklar başımıza dert olunca hepimiz güleriz bu günlere neleri dert ediyomuşusz diye öpüyorum hepiniziiii

al tabi adamın gönlünü ihmal etme adamcağızıda bizim sevgili kocişlerimiz onlar :)))

sezgi gel ağlayalım ikimiz kuzucum bu hain kızlar benide hep unutuyolar zati

yoksa biz mi kendimizi unutturuyoz anacım anlamadım ki sende mi 23 martı bekleyenlerdensin

İyiyim bitanem yaa daha iyiyim daha da iyi olucam insallah:))sizin guzel haberlerinizi aliyim cok cok daha iyi olucam :))

İyi olucaksın tabi Rabbim daha iyi etsin inşallah..

Oyle olucak canim hep biyerlerde hatirlanicak ama acim
azalicak mutlaka(allah hicbirimize yasatmasin birdaha insallah saglikla alalim kucaklarimiza:))

yuh sanaa ahahah
uzar ya valla dert yanı bu okul ben güzde 5 dersten kaldım bütte hepsini verdim ama

bebekimmm caım arkadaşım nasılsın güzeller güzelim

canım öyle düşünme uyarı falan. rabbim bilir en uygun zamanı. ben şimdi aynen öyleyim saldık biz ipin ucunu. ne zaman tutarsa bebeğimiz o zaman dikkat ederiz artık. kucağımıza alıp kokusunu duymadıkya tek tesellimiz o olsun anlıyorum ağlama krizlerini bende yaşadım çünkü ama zamanla geçiyor sonra benim gibi durumunla alay etmeye başlarsın :))
doktor sana korunma süresi kaç ay verdi. bana korunma falan vermedi dilersen önümüzdeki ay kalabilirsin dedi ama ben bilemiyorum korkuyorum tekrar ederse diye. ama doktor rahim filmi çektirmene gerek kalmaz hemen hamile kalacaksan ama 2-3 ay beklerim dersen film çekeriz demişti kafam karıştı benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…