- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.901
1 aydır hergün yumurtluyorum balıklar bile benim kadar yumurtlamıyodur ovu. testlerim hep koyu kırmızı ama olsun ben öylesine çalışıyorum biliyorum yaa adet olmadan düzelmeyecek inşallah dediğin gibi olur ama bende kendimi mayıstan önce düşünemiyorum sanki mayısta hamile kalacakmışım gibi geliyo olsun sen arkadan yetişte ben onu gerekirse 11 ay tutarım içimde tabi bu sefer doğru yolu bulup yarıda kalmazsa
onu duymuştum adet olduktan sonraki yumurtlama dönemi çalışmamda denemeyi düşünüyorum. beli sıcak tuttuğu için spermlerin geçişini kolaylaştırıyomuş sanırsam
hee bağırıyom anam deliyimde azcık okula gitmiyorum ki ahahistanbul üni banka son sınıf şekerrim bitsede gitsekk
gel birlikte okur gideriz kalırım senin için sınıfta ahah
Pwala benim birbirini tnıyan die ifade ettiğim kişiler şmdi grdi topiğe ne kadar alycı insanlarsınız bu yüzünüz şmdi çok iyi görüyorum.acayip acayip yazışıp gülüşmeler.alındnmı cnımm...fln yzmalar tam size ykışcak şekilde olsdu afern sze. Siz birlk olun birbirinizi tutn et cnımmm katldım sana ewtt bndee demeye dewam edin elbt gün glr sze katılmayanlar katılamaynlar olacak...okadar saçmaladnzki alt tarafı bir şey istedim siz aldınız götrdünüz neler dediniz alıngnzın şölesn elif bölesin işin düşünce griyolar fln filan ben size diyecek bşka brşey bulamıyorumşu topiğe giren son 2 5 kişi lafım size grmiş 1 2 kişi sizede..szden ark. Fln olmaz dert pylaşılmazmış dalga geçilirmiş........elbet sizin sorunlarınızla ilgilide bir gün dalga geçilir inşş
nesrin sen kusura bkma bnide listenden sil ama bu topkte bn daha yokum yzmıyorumda
sezgiii sende sessiz ve emin ilerle bombayı patlat inşallah.Bir dizide varya seyyar tayyar patladıııııııııııııı gittiiiiiiiiiiiiiiiii:)
kızlar başka bir topikte yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diyorlar deneyen var mı....
güzel şarkı geröekten klibide güzel olmus insanın izleyince tekrar gelinlik giyesi geliyor hele o güller ne kadar güzeller insanın içi açılıyor.Ohhhhhh bende 1 saat sonra vapura binip evime gideceğim bütün yorgunluğum,stresim gidiyor o 20 dakika bana iyi geliyor.
1 aydır hergün yumurtluyorum balıklar bile benim kadar yumurtlamıyodur ovu. testlerim hep koyu kırmızı ama olsun ben öylesine çalışıyorum biliyorum yaa adet olmadan düzelmeyecek inşallah dediğin gibi olur ama bende kendimi mayıstan önce düşünemiyorum sanki mayısta hamile kalacakmışım gibi geliyo olsun sen arkadan yetişte ben onu gerekirse 11 ay tutarım içimde tabi bu sefer doğru yolu bulup yarıda kalmazsa
onu duymuştum adet olduktan sonraki yumurtlama dönemi çalışmamda denemeyi düşünüyorum. beli sıcak tuttuğu için spermlerin geçişini kolaylaştırıyomuş sanırsam
kız çatlakmısın biran önce bitsinde kurtul işte deli:)))
kız dun sen duvar kagıdı almıstın 3 boyutlu nereden kaca aldın bakım
eğer bu ay geçerse bi de bunu deneyelm o zaman
Ben de sizi izliyorum..
Börek açma konusunda pek başarılı değilim ama beni de sever misiniz? :2:
Ben de hamiş olmayı umutla bekliyorum..
bebek gün geçtikçe daha iyi hissedersin yaşadık bizde acısı kalıyor ama şiddeti azalıyor canım.Geçecek inşallah.
Yakı meselesini ben duymadım.Ama eskiden annemlerin zamanında bir teyze varmıs şehir dısından bile kadınlar gelirmiş kadın rahim çekermiş öyle para falanda almazmıs gerçekten anlarmıs bu işten. ve kim geldiyse çocugu olmus şimdi o çocuklar evli barklı tanıyorum hepsini hatta anneminde çekmiş rahim ağzın ters demiş anneme ve 2 düşükten sonra benden büyük kardeşim doğmuş.
Pwala benim birbirini tnıyan die ifade ettiğim kişiler şmdi grdi topiğe ne kadar alycı insanlarsınız bu yüzünüz şmdi çok iyi görüyorum.acayip acayip yazışıp gülüşmeler.alındnmı cnımm...fln yzmalar tam size ykışcak şekilde olsdu afern sze. Siz birlk olun birbirinizi tutn et cnımmm katldım sana ewtt bndee demeye dewam edin elbt gün glr sze katılmayanlar katılamaynlar olacak...okadar saçmaladnzki alt tarafı bir şey istedim siz aldınız götrdünüz neler dediniz alıngnzın şölesn elif bölesin işin düşünce griyolar fln filan ben size diyecek bşka brşey bulamıyorumşu topiğe giren son 2 5 kişi lafım size grmiş 1 2 kişi sizede..szden ark. Fln olmaz dert pylaşılmazmış dalga geçilirmiş........elbet sizin sorunlarınızla ilgilide bir gün dalga geçilir inşş
nesrin sen kusura bkma bnide listenden sil ama bu topkte bn daha yokum yzmıyorumda
canımcım hayır 4 gun once yaptıgımda deıdıgın gıbı ıdı sabah yaptım bısı yoktı aksam gordum
2 gun kala yaptıgımda hemen cıkmıstı cızfgı sılıkte olsa
ama bence yapma kan testı
gunden gune ıdrar testı yap madem ole cok stresınde yok al 3 4 tane her sabah ılk ıdrarrla yap bıde sen aksam ıdrarrı ıle yaptın onunda payı vardır
sabah yap sabah
ben sıkıldım valla vapura bin tramvaya bin minibüse bin daha yoruluyorum
Kızlar 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum 2. çizgi silik adetim de yeni bitti zaten ama akşam yapışıcam kocişe :) özledim adamı zaten 2 gündür mutsuzdum haksızlık etttim onada bugün gönlünü alam bari :)
sezgi gel ağlayalım ikimiz kuzucum bu hain kızlar benide hep unutuyolar zati
İyiyim bitanem yaa daha iyiyim daha da iyi olucam insallah:))sizin guzel haberlerinizi aliyim cok cok daha iyi olucam :))
bebek gün geçtikçe daha iyi hissedersin yaşadık bizde acısı kalıyor ama şiddeti azalıyor canım.Geçecek inşallah.
Yakı meselesini ben duymadım.Ama eskiden annemlerin zamanında bir teyze varmıs şehir dısından bile kadınlar gelirmiş kadın rahim çekermiş öyle para falanda almazmıs gerçekten anlarmıs bu işten. ve kim geldiyse çocugu olmus şimdi o çocuklar evli barklı tanıyorum hepsini hatta anneminde çekmiş rahim ağzın ters demiş anneme ve 2 düşükten sonra benden büyük kardeşim doğmuş.
severiz tabi kıs biz herkesi seviyoruz
yok len ben banka işiyle uğraşamam hortumlarım müşteri hesaplarını kendi hesabıma alırım falan para beni bozar anacım ben gelmiim bitir sen okulunu
bende işletme okuyom ama sadece okuyom bişey anladığım yok son sınıf ama güzden tek dersim kaldı okul uzadı yani. çaktırma kocam bilmiyo 3. sınıftayım sanıyo kalacağımı bildiğim için ona 3 teyim demiştim seneye 4 e geçtim dicem
yoksa biz mi kendimizi unutturuyoz anacım anlamadım kisende mi 23 martı bekleyenlerdensin
İyi olucaksın tabi Rabbim daha iyi etsin inşallah..
Nisan mayis haziran ne zaman hayirliysa o zaman olsun aslinda yeter ki saglikla gelsin annecigine:))drun soyledigi korunma suresi bitsin oluruna birakicam bende hicbisey hesaplamicam bu yasadigim sanki allah tarafindan bi uyariydi gibi geldi bana olsun da olsun diye tutturdum belki de zamani degildi al bunu yasa da gor uyarisiydi(allahim ne zaman uygun gorurse o zaman olsun dicem birakicam ipin ucunu bakalim hayirlisi hepimiz icin :))
Ne zaman düzgün Türkçe yazarsan ben seni anlayıp cevap vereceğim!
Nisan mayis haziran ne zaman hayirliysa o zaman olsun aslinda yeter ki saglikla gelsin annecigine:))drun soyledigi korunma suresi bitsin oluruna birakicam bende hicbisey hesaplamicam bu yasadigim sanki allah tarafindan bi uyariydi gibi geldi bana olsun da olsun diye tutturdum belki de zamani degildi al bunu yasa da gor uyarisiydi(allahim ne zaman uygun gorurse o zaman olsun dicem birakicam ipin ucunu bakalim hayirlisi hepimiz icin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?