- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.881
ooof güldürmezmisin ya hiç halim yok kızımyok len ben farkettim küsme hemennaptın bakem aldınmı aksesuvarlarını pisuvar gibi oldu len bu
maşallah demeyi öğren kıs dilini ısır hatta bak hala 20 kişiyiz
hoşgeldin canımmmmmmm :) yokluğunu hssettim ama dedim o şimdi evceğizine birşeyler almakla meşguldur :)
canımmm iyi olmana çok sevindim 35-40 gün arası deniyor hep ama inşallah senin kırmızılar daha erken gelir benim bugün 31. günüm geri kaldı 10 gün ben inanıyorum biz seninle yine aynı dönemde hamile kalacağız
o zaman dualarım seninle canım
Ahh kuzum benim hic olurmu oyle seyyy senin silik cikmadan iki tane kopkoyu cikicak bak gor bi anda goruceksin cifti:))hepsini okuyamadim sayfalarin tazebahari gorebildim bi tek de ondan oyle dedim ben yoksa hepinizden alicaz guzel haberleri halaylar cekicez insallah:))
aşklarııımmmm ben geldimmmm
25 sayfa geçmişi okudum bidaha sizi bırakıp okulada gitmem oh işte
gerginlikler bişeyleer bişeyler okudum diceğim tek şey kimseyi zorla tutmuyoruz olurherneyse sabah 7de uyandım aylar sonra ilk kez yataktan kürekle kazıncak gibiydim çok zor oldu benim için Okula gittim geldim aptal hocayla tartıştım zaten yada yılda bi gidiyodum artık hiç gitmem ahahha
kimse neden yokluğumu farketmedi küsiyimmi şimdi hepinize
arkadaşlar 1 saat sonra işteki mesailer bitecek bizim siz yeni geliyorsunuz :)hoşgeldiniz gizem ve sezgi.Burcu güneşin gül kokusu şarkısını dinlediniz mi?Ben bayıldım dilime dolandı şarkı resmen.biraz alakasız oldu ama idare edin artık:)
olsun anacım sen git genede
sonbaharımbenim iş yoğunluğundan çok bakamadım. benim mesayide bitecek az kaldıevet o gül kokusu şarkısını bende dinledim beğendim
ooof güldürmezmisin ya hiç halim yok kızımhesap kesim tarihini bekliyorum canımm ayda 2 kere deli gibi kart yatıramam anam ağladı zaten
Ahh kuzum benim hic olurmu oyle seyyy senin silik cikmadan iki tane kopkoyu cikicak bak gor bi anda goruceksin cifti:))hepsini okuyamadim sayfalarin tazebahari gorebildim bi tek de ondan oyle dedim ben yoksa hepinizden alicaz guzel haberleri halaylar cekicez insallah:))
İyiyim bitanem yaa daha iyiyim daha da iyi olucam insallah:))sizin guzel haberlerinizi aliyim cok cok daha iyi olucam :))canımsınbiliyorum kuzum birascık takıliim dedim.. İnşallah hepimiz görücez o çift çizgileri... sen nasılsın iyimisin ?
hoşbuldukk şekeriiiimmmm ya ben vapurda duydum yanımdaki görgüsüz güya mp3ten dinliyo sanırsın hoperlor takılı biyerinde maşallah ezberledim sayesinde
gidiyorum arada şükretsin beni dellendirmesinler söyle onlara
İyiyim canim cok sukur arada aglama krizlerim icime kapanmalarim oluyo ama gecicek insallah daha da iyi olucam:))sen benden once vericeksin guzel haberi hatta olmucaksin adet falan 9 ay kadar :))benim icime oyle doguyo cok guzel haberler alicaz bu ay insallah bende sonra arkanizdan takip edicem sizi 3-4 ay buyuk olucak sizin bebisler benimkinden insallah:)))
kızlar başka bir topikte yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diyorlar deneyen var mı....
küsme canım bugün alınan alınana küsen küsena zaten bide sen küsme allasen:))
kızlar başka bir topikte yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diyorlar deneyen var mı....
cekuuuuuuuuuokuyonmu kaça gidiyon sende camdan çıkıp okuyom ben yaaa diye bağırıyonmu
öğretmenlerin hepsi deli be bende okumaya çalışıyom ama olmuyo biyerlerde bişeyler ters gidiyo ama sorun nerde anlayamadım daha
bana saygısız dedi ya gerzek beyinsiz bişey dicem şimdi burda olmicak sen anla onu amaan atsalarda kurtulsam bee ebesinin nikahında zaten
küsmem anneeeemm benn nasıl küsiyim size
bi arkadaş vardi elifnil o yaptı o ay hamile kaldı canım :)
hee bağırıyom anam deliyimde azcık okula gitmiyorum ki ahahistanbul üni banka son sınıf şekerrim bitsede gitsekk
gel birlikte okur gideriz kalırım senin için sınıfta ahah
ama benim BATımda tazabahar la aynı gün.. bende ikinci çizgi çıkmadı diye mi dua etmiyonuss
iyiylik hoşluk sen napıyosun şekerim
börek açıyoz sende gel buyur
herkes hamile olmayı umutla bekleyip zaman geçirmeye çalışıyoruz bazen bağırışıyoruzbazen halay çekiyoruz bazen yemek tarifi alıp veriyoruz ama ne olursa olsun birbirimizi çooooook seviyoruuuuuuzzzz
Nesrinim beni de bati olamayanlar olarak bile listeye ekledigin icin tesekkur ederim kuzum pztesi kontrole gidince ne dicek dr ona gore benim de bi batim olur insallah:))tabii once hastalanmam lazim:))tazebahar kuzucum insallah hamilesindir sen yarin yada sonraki gun sabah idrariyla yine yap bence eminim ki belirginlesicek cizgi hayirlisiyla:))
Pwala benim birbirini tnıyan die ifade ettiğim kişiler şmdi grdi topiğe ne kadar alycı insanlarsınız bu yüzünüz şmdi çok iyi görüyorum.acayip acayip yazışıp gülüşmeler.alındnmı cnımm...fln yzmalar tam size ykışcak şekilde olsdu afern sze. Siz birlk olun birbirinizi tutn et cnımmm katldım sana ewtt bndee demeye dewam edin elbt gün glr sze katılmayanlar katılamaynlar olacak...okadar saçmaladnzki alt tarafı bir şey istedim siz aldınız götrdünüz neler dediniz alıngnzın şölesn elif bölesin işin düşünce griyolar fln filan ben size diyecek bşka brşey bulamıyorumşu topiğe giren son 2 5 kişi lafım size grmiş 1 2 kişi sizede..szden ark. Fln olmaz dert pylaşılmazmış dalga geçilirmiş........elbet sizin sorunlarınızla ilgilide bir gün dalga geçilir inşş
nesrin sen kusura bkma bnide listenden sil ama bu topkte bn daha yokum yzmıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?