HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok len ben farkettim küsme hemen naptın bakem aldınmı aksesuvarlarını pisuvar gibi oldu len bu

maşallah demeyi öğren kıs dilini ısır hatta bak hala 20 kişiyiz
ooof güldürmezmisin ya hiç halim yok kızım hesap kesim tarihini bekliyorum canımm ayda 2 kere deli gibi kart yatıramam anam ağladı zaten

hoşgeldin canımmmmmmm :) yokluğunu hssettim ama dedim o şimdi evceğizine birşeyler almakla meşguldur :)

ayy yerim seni bakk nasıl hissetmiiş yokluğumuuuokuldaydım bünyem şaştı vallaaa

İyiyim canim cok sukur arada aglama krizlerim icime kapanmalarim oluyo ama gecicek insallah daha da iyi olucam:))sen benden once vericeksin guzel haberi hatta olmucaksin adet falan 9 ay kadar :))benim icime oyle doguyo cok guzel haberler alicaz bu ay insallah bende sonra arkanizdan takip edicem sizi 3-4 ay buyuk olucak sizin bebisler benimkinden insallah:)))

canımsın biliyorum kuzum birascık takıliim dedim.. İnşallah hepimiz görücez o çift çizgileri... sen nasılsın iyimisin ?

küsme canım bugün alınan alınana küsen küsena zaten bide sen küsme allasen:))

hoşbuldukk şekeriiiimmmm ya ben vapurda duydum yanımdaki görgüsüz güya mp3ten dinliyo sanırsın hoperlor takılı biyerinde maşallah ezberledim sayesinde
olsun anacım sen git genede

sonbaharımbenim iş yoğunluğundan çok bakamadım. benim mesayide bitecek az kaldı evet o gül kokusu şarkısını bende dinledim beğendim

gidiyorum arada şükretsin beni dellendirmesinler söyle onlara

Son düzenleme:
ooof güldürmezmisin ya hiç halim yok kızım hesap kesim tarihini bekliyorum canımm ayda 2 kere deli gibi kart yatıramam anam ağladı zaten

cekuuuuuuuuu okuyonmu kaça gidiyon sende camdan çıkıp okuyom ben yaaa diye bağırıyonmu
öğretmenlerin hepsi deli be bende okumaya çalışıyom ama olmuyo biyerlerde bişeyler ters gidiyo ama sorun nerde anlayamadım daha

Pwala benim birbirini tnıyan die ifade ettiğim kişiler şmdi grdi topiğe ne kadar alycı insanlarsınız bu yüzünüz şmdi çok iyi görüyorum.acayip acayip yazışıp gülüşmeler.alındnmı cnımm...fln yzmalar tam size ykışcak şekilde olsdu afern sze. Siz birlk olun birbirinizi tutn et cnımmm katldım sana ewtt bndee demeye dewam edin elbt gün glr sze katılmayanlar katılamaynlar olacak...okadar saçmaladnzki alt tarafı bir şey istedim siz aldınız götrdünüz neler dediniz alıngnzın şölesn elif bölesin işin düşünce griyolar fln filan ben size diyecek bşka brşey bulamıyorumşu topiğe giren son 2 5 kişi lafım size grmiş 1 2 kişi sizede..szden ark. Fln olmaz dert pylaşılmazmış dalga geçilirmiş........elbet sizin sorunlarınızla ilgilide bir gün dalga geçilir inşş

nesrin sen kusura bkma bnide listenden sil ama bu topkte bn daha yokum yzmıyorumda

Ayy kafaya bakin bendeki yaa sezgi bebegim bu yazim sanaydi:))

güzel şarkı geröekten klibide güzel olmus insanın izleyince tekrar gelinlik giyesi geliyor hele o güller ne kadar güzeller insanın içi açılıyor.Ohhhhhh bende 1 saat sonra vapura binip evime gideceğim bütün yorgunluğum,stresim gidiyor o 20 dakika bana iyi geliyor.

1 aydır hergün yumurtluyorum balıklar bile benim kadar yumurtlamıyodur ovu. testlerim hep koyu kırmızı ama olsun ben öylesine çalışıyorum biliyorum yaa adet olmadan düzelmeyecek inşallah dediğin gibi olur ama bende kendimi mayıstan önce düşünemiyorum sanki mayısta hamile kalacakmışım gibi geliyo olsun sen arkadan yetişte ben onu gerekirse 11 ay tutarım içimde tabi bu sefer doğru yolu bulup yarıda kalmazsa

kızlar başka bir topikte yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diyorlar deneyen var mı....

onu duymuştum adet olduktan sonraki yumurtlama dönemi çalışmamda denemeyi düşünüyorum. beli sıcak tuttuğu için spermlerin geçişini kolaylaştırıyomuş sanırsam

küsme canım bugün alınan alınana küsen küsena zaten bide sen küsme allasen:))

küsmem anneeeemm benn nasıl küsiyim size

kızlar başka bir topikte yakı hamile kalmayı kolaylaştırıyo diyorlar deneyen var mı....

bi arkadaş vardi elifnil o yaptı o ay hamile kaldı canım :)

hee bağırıyom anam deliyimde azcık okula gitmiyorum ki ahah istanbul üni banka son sınıf şekerrim bitsede gitsekk
gel birlikte okur gideriz kalırım senin için sınıfta ahah

kız dun sen duvar kagıdı almıstın 3 boyutlu nereden kaca aldın bakım

onu duymuştum adet olduktan sonraki yumurtlama dönemi çalışmamda denemeyi düşünüyorum. beli sıcak tuttuğu için spermlerin geçişini kolaylaştırıyomuş sanırsam[/QUOTE]

eğer bu ay geçerse bi de bunu deneyelm o zaman

iyiylik hoşluk sen napıyosun şekerim

Ben de sizi izliyorum..

Börek açma konusunda pek başarılı değilim ama beni de sever misiniz? :2:
Ben de hamiş olmayı umutla bekliyorum..

Kızlar 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum 2. çizgi silik adetim de yeni bitti zaten ama akşam yapışıcam kocişe :) özledim adamı zaten 2 gündür mutsuzdum haksızlık etttim onada bugün gönlünü alam bari :)

inşşalah tekrar en kısa sürede hamile olarak yazarıom canım sen yeterki moralini yüksek tut

ben duydum canım hatta bizim kızlardan biri daha yapmıştı ama şimdi hatırlayamadım kimdi

canım durbi yanlış anlaşılmalar oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…