HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aşklarııımmmm ben geldimmmm
25 sayfa geçmişi okudum bidaha sizi bırakıp okulada gitmem oh işte
gerginlikler bişeyleer bişeyler okudum diceğim tek şey kimseyi zorla tutmuyoruz olur herneyse sabah 7de uyandım aylar sonra ilk kez yataktan kürekle kazıncak gibiydim çok zor oldu benim için Okula gittim geldim aptal hocayla tartıştım zaten yada yılda bi gidiyodum artık hiç gitmem ahahha
kimse neden yokluğumu farketmedi küsiyimmi şimdi hepinize

Uyuyosundur diye be kuzuuuuum

katıldım sana sezgiiimm

Nesrinim beni de bati olamayanlar olarak bile listeye ekledigin icin tesekkur ederim kuzum pztesi kontrole gidince ne dicek dr ona gore benim de bi batim olur insallah:))tabii once hastalanmam lazim:))tazebahar kuzucum insallah hamilesindir sen yarin yada sonraki gun sabah idrariyla yine yap bence eminim ki belirginlesicek cizgi hayirlisiyla:))

kızııım okuldan atacaklar artık senii bi mezun ol sonra atar gider yap hocalara..

inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. bu sefer eşim cok umutlu bu ay kesin oldu diyor.
formda da baktım tarlusal kullanırken hamile kalanda var.
Hayırlısı neyse o artık napalım.
bende hafta sonları sürekli geziyorum yürüyüş yapıyorum.

yok len ben farkettim küsme hemen naptın bakem aldınmı aksesuvarlarını pisuvar gibi oldu len bu

bugünde pek bi kalabalığız dediğimde hemen nazar değiyo ya la

maşallah demeyi öğren kıs dilini ısır hatta bak hala 20 kişiyiz

hoşgeldin canımmmmmmm :) yokluğunu hssettim ama dedim o şimdi evceğizine birşeyler almakla meşguldur :)

ama benim BATımda tazabahar la aynı gün.. bende ikinci çizgi çıkmadı diye mi dua etmiyonuss

bugünde pek bi kalabalığız dediğimde hemen nazar değiyo ya la

arkadaşlar 1 saat sonra işteki mesailer bitecek bizim siz yeni geliyorsunuz :)hoşgeldiniz gizem ve sezgi.Burcu güneşin gül kokusu şarkısını dinlediniz mi?Ben bayıldım dilime dolandı şarkı resmen.biraz alakasız oldu ama idare edin artık:)

canım daha fazla uzatıp canını sıkmak istemem ama kendimizi sadece yazarak ifade edebiliyoruz ve ilk yazımda biraz alıngan bi günündesin dedim, ki yazımı doğruladın elif gaza getirdi derken art niyetli eleştirel bi yazı değildi...ben genel olarak biraz yanlış anlaşıldık herkes herkesi aslında buda okadar gerçekki herşey lay lay lom değil yeri geldiğinde yükselelimde tartışalımda...

canımmm iyi olmana çok sevindim 35-40 gün arası deniyor hep ama inşallah senin kırmızılar daha erken gelir benim bugün 31. günüm geri kaldı 10 gün ben inanıyorum biz seninle yine aynı dönemde hamile kalacağız

o zaman dualarım seninle canım

sıpasını bekleyen hamiş hatunlar bakın evim şahanede çocuk odası yapılıyor bugün. fikir arayanlara tavsiye ederim kaydırak bilenek yaptılar çocuka

Ahh kuzum benim hic olurmu oyle seyyy senin silik cikmadan iki tane kopkoyu cikicak bak gor bi anda goruceksin cifti:))hepsini okuyamadim sayfalarin tazebahari gorebildim bi tek de ondan oyle dedim ben yoksa hepinizden alicaz guzel haberleri halaylar cekicez insallah:))

bana saygısız dedi ya gerzek beyinsiz bişey dicem şimdi burda olmicak sen anla onu amaan atsalarda kurtulsam bee ebesinin nikahında zaten

olsun anacım sen git genede

sonbaharımbenim iş yoğunluğundan çok bakamadım. benim mesayide bitecek az kaldı evet o gül kokusu şarkısını bende dinledim beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…