- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.861
Valla bende adetim gecikince umitlenmistim ama kismet,ilk defa adetim gecikti ondada hayal kirikligi yasadim,napalim onumuzdeki maclara bakariz bizde:)
aşklarııımmmm ben geldimmmm
25 sayfa geçmişi okudum bidaha sizi bırakıp okulada gitmem oh işte
gerginlikler bişeyleer bişeyler okudum diceğim tek şey kimseyi zorla tutmuyoruz olurherneyse sabah 7de uyandım aylar sonra ilk kez yataktan kürekle kazıncak gibiydim çok zor oldu benim için Okula gittim geldim aptal hocayla tartıştım zaten yada yılda bi gidiyodum artık hiç gitmem ahahha
kimse neden yokluğumu farketmedi küsiyimmi şimdi hepinize
Valla kızlar elif -ozy arkadaşın dediğine yorum yapan çok olmuş hatta ona katılan 'evet bizim sıkıntımızla ilgilenmiyolar hep kendileri tanıdıklarına yazıyolar" diyen arkadaşalarım kendilerini biliyolar burda tek tek yazmıycam bu seslenişim onlara..
burda kimse aman ben bunu tanıyom şuna cevap vereyim ay bunlar yeni geldi sorduğu soruyu görmezlikten geleyim gibisinden düşünmüyo.. herkes bilgisi dahilinde cevap verip bilgisi dahilinde konuşuyo.. ben burda mesela eskiden beri varım hemen hemen herkesi tanırım herkesde beni tanır. ama geçenlerde 2 kez yazdım sorum kaldı arada noldu beni kâle almamış mı oldular hayır.. günaydın dedim ona cevap verenler oldu. sizin konu ilkokuldaki arkadaşlar arasında yapılan gruplaşma tartışmalarına dönmüşkomik yani.. üstüne alınan dokunanlar yazmış filn demişsiniz bu da ayrıca çok ayıp. bu yazıyı ben ucu bana dokunduğu için değil çok uzun zamandır burda olduğum ve "bizde bu grubu herkesin derdine cevap veren grup bilirdik" demeniz canımı sıktığı için yazdım.. biz yine öleyiz..
Cimcimenin yazısına da katılıyorum.. Lütfen alınganlıklar yapmayalım.. dahada uzatmak istemiyorum anlatabilmişimdir umarım..
Madem sitem ettin elifcim bende kendi yorumumu yapayım.. Dediğin rahatsızlığı çok duydum ama hiç bi bilgim yok aslında bilmediğim için yazmak istememiştim. İnşallah eşin tez vakitte sağlığına kavuşur sende bebeğine kavuşursun.. burada eşi o ameliyatı yaşayanlar vardı sanırım. hattan KK'da da var öle bi grup bi oralara bak daha net bilgi alabilirsin.. Onun haricinde silkeletme, Kürler, Ovu testleri, BAT sayma filn her konu için biz burdayız..
gerginlikler bişeyleer bişeyler okudum diceğim tek şey kimseyi zorla tutmuyoruz olurherneyse sabah 7de uyandım aylar sonra ilk kez yataktan kürekle kazıncak gibiydim çok zor oldu benim için Okula gittim geldim aptal hocayla tartıştım zaten yada yılda bi gidiyodum artık hiç gitmem ahahha
bende öyleydim canım ota boka ağlıyodum ama şimdi atlatıyorum çok şükür. hava güzelken atıyorum kendimi dışarı sağolsun çay kahve içmeye gidebileceğm arkadaşlarım var maksat muhabbet gidiyorum kafama esince. bide yeni hobiler edinmeye başladım kafaya takıyorum bende senin gibi. bardak kırılsın neden kırıldı diye bütün gün düşünürüm şimdi toprakla uğraşmaya başladım. eşim sağolsun oda kafamı dağıtmam için habire bişeyler bulup getiriyo oyalayıcı. o kadar takmıyorum artık oluruna bıraktım dilerim en kısa sürede normale dönersin sende
Uyuyosundur diye be kuzuuuuum
bugünde pek bi kalabalığız dediğimde hemen nazar değiyo ya la
kızııım okuldan atacaklar artık seniibi mezun ol sonra atar gider yap hocalara..
Nesrinim beni de bati olamayanlar olarak bile listeye ekledigin icin tesekkur ederim kuzum pztesi kontrole gidince ne dicek dr ona gore benim de bi batim olur insallah:))tabii once hastalanmam lazim:))tazebahar kuzucum insallah hamilesindir sen yarin yada sonraki gun sabah idrariyla yine yap bence eminim ki belirginlesicek cizgi hayirlisiyla:))
bugünde pek bi kalabalığız dediğimde hemen nazar değiyo ya la
bir önceki ni sayfa atladığı için görmedm.sende kusura bkma ama okadar kötü oldum ki zynep anlatamam sana sadece dediğim gibi istediğim hayırdır elif?die sorulmasıydı ama millet nptı aldı lafı büyüttü de büyüttü..bütün üzüntümün içine buda eklndi rahatladığım bir yer wardı oda sıktı bugun....herkezin kötü olduğu bir gün olabilir alıngnlık olablr siz hoş karşılamıyacaksanız bizleri brda kim hoş karşılıcak
Nesrinim beni de bati olamayanlar olarak bile listeye ekledigin icin tesekkur ederim kuzum pztesi kontrole gidince ne dicek dr ona gore benim de bi batim olur insallah:))tabii once hastalanmam lazim:))tazebahar kuzucum insallah hamilesindir sen yarin yada sonraki gun sabah idrariyla yine yap bence eminim ki belirginlesicek cizgi hayirlisiyla:))
inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. bu sefer eşim cok umutlu bu ay kesin oldu diyor.
formda da baktım tarlusal kullanırken hamile kalanda var.
Hayırlısı neyse o artık napalım.
bende hafta sonları sürekli geziyorum yürüyüş yapıyorum.
arkadaşlar 1 saat sonra işteki mesailer bitecek bizim siz yeni geliyorsunuz :)hoşgeldiniz gizem ve sezgi.Burcu güneşin gül kokusu şarkısını dinlediniz mi?Ben bayıldım dilime dolandı şarkı resmen.biraz alakasız oldu ama idare edin artık:)
bana saygısız dedi ya gerzek beyinsiz bişey dicem şimdi burda olmicak sen anla onu amaan atsalarda kurtulsam bee ebesinin nikahında zaten
arkadaşlar 1 saat sonra işteki mesailer bitecek bizim siz yeni geliyorsunuz :)hoşgeldiniz gizem ve sezgi.Burcu güneşin gül kokusu şarkısını dinlediniz mi?Ben bayıldım dilime dolandı şarkı resmen.biraz alakasız oldu ama idare edin artık:)
ama benim BATımda tazabahar la aynı gün.. bende ikinci çizgi çıkmadı diye mi dua etmiyonuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?