- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.921
otobüs benide yoruyor ama en azından trafik olmadan deniz havası iyi geliyor yoksa İstanbul trafğinin çekilir yanı yok.
bitcek bitcek az kaldıı :):)
evmanya bebeğiim bi bak bi rulo 10 metre sanırım 38 tl taş desenli olanlarr
Oyş sağolasın..
yuh sanaa ahahah
uzar ya valla dert yanı bu okul ben güzde 5 dersten kaldım bütte hepsini verdim ama
Aminnn kuzum cok icten amin hepimizi iyi etsin insallah:))
yoksa biz mi kendimizi unutturuyoz anacım anlamadım kisende mi 23 martı bekleyenlerdensin
İyi olucaksın tabi Rabbim daha iyi etsin inşallah..
senin yolculuk nerden nereye canımcııımm
bizim büt yok ondan veremiyorum vize final var sadece. sen nerelisin aslen pek bi yakın geldin nedense
baktım bende cok pahalılarda bole ıse uygunmu bende bı metre karesı 130 larda ıdı dur arastırım sımdı :)
anadolu yakasından avrupa yakasına kadıköyde çalışıyorum.
bilemedim valla hemen her sayfada bende varım demekten dilimde tüy bitti en son ümidimi kestim kendimden demekki kızlarda ümitli değiller benden diye düşündüm halbuki ookadar çalışmıştım bu ay:))) canım benim bat azcık sorunlu ben bu ay ne ilaç bulduysam içtim ve içmeye devam ediyorum duphaston içiyorum 3gün kaldı cumartesi sabah bitcek inş sonrada biakç günde olmam gerekiyor eger hamiş değilsem diye düşünüyorum yani ilaca göre 23 mart sata göre 23 mart ovu testine göre 25 mart bana göre garanti olsun diye28-30mart:)))
İyiyim canimm benim sen nasilsin iyisin bence cumartesi daha da iyi olucaksin insallah:))bebekimmm caım arkadaşım nasılsın güzeller güzelim
canım öyle düşünme uyarı falan. rabbim bilir en uygun zamanı. ben şimdi aynen öyleyim saldık biz ipin ucunu. ne zaman tutarsa bebeğimiz o zaman dikkat ederiz artık. kucağımıza alıp kokusunu duymadıkya tek tesellimiz o olsun anlıyorum ağlama krizlerini bende yaşadım çünkü ama zamanla geçiyor sonra benim gibi durumunla alay etmeye başlarsın :))
doktor sana korunma süresi kaç ay verdi. bana korunma falan vermedi dilersen önümüzdeki ay kalabilirsin dedi ama ben bilemiyorum korkuyorum tekrar ederse diye. ama doktor rahim filmi çektirmene gerek kalmaz hemen hamile kalacaksan ama 2-3 ay beklerim dersen film çekeriz demişti kafam karıştı benimde
bebeğiiiim nasılsıınnn kusura bakma yazamadım biraz önce okudum ama takdir ediyorum azmini gücünü maşallah sana bu azimle boy boy doğurursun inşallaaaahhhhhh AMİNNNNNNN :)
yahu kızlar bugun hakkat patlama oldu burda yahu sayfaları okumaktan bişey yazamıyorum işimde aksıyo ayol teklif göndercem öyyyle bekliyo:)))
evmanya çok uygun canım bi bak :)
eneeee dibimdesin gel bi kahve içelimmm hihi :):)
üsküdardayım canıım hergün burdan eminönünden beyazıta geçiyoruum :)
babamın amcamların falan dükkanları kadıköyde hep :)
İyiyim canimm benim sen nasilsin iyisin bence cumartesi daha da iyi olucaksin insallah:))
Ne biliyim kuzum ya kafam oyle karisikki hep sacma sapan dusunceler dolaniyo onlarda zamanla son bulucam sanirim:))dra daha pztesi gidicem kontrole korunma suresini o zaman soyliycek ilk gebelik oldugu icin cok kazimamis tam temizlenmismi diye bakicakmis bide rahim agzinda yara varmis antibiyotik biticek o gune kadar ona bakicak gecmemisse yakicak bakalim ne dicek korunma suresi bebek patolojiye gitti aslinda sonuc gelince daha iyi soyler sanirim cunku halk arasinda uzum gebeligi diye tabir edilen bi gebelik var hic sanmiyorum sende oldugunu ama olduysa 1 sene hamilelik onermiycem dedi bakalim hayirlisi oluruna birakabilirim insallah benim oyle gun hesaplamiycam dedigimede bakma cok istiyorum ister istemez hesaplarim gibi de geliyo :)))
İyiyim fistigim sen nasilsin ?? yok bebegim ne kusuru olurmu hicc :))amin insallah hepimiz boy boy doguralim burda onlarin dertlerini konusalim:))
bilemedim valla hemen her sayfada bende varım demekten dilimde tüy bitti en son ümidimi kestim kendimden demekki kızlarda ümitli değiller benden diye düşündüm halbuki ookadar çalışmıştım bu ay:))) canım benim bat azcık sorunlu ben bu ay ne ilaç bulduysam içtim ve içmeye devam ediyorum duphaston içiyorum 3gün kaldı cumartesi sabah bitcek inş sonrada biakç günde olmam gerekiyor eger hamiş değilsem diye düşünüyorum yani ilaca göre 23 mart sata göre 23 mart ovu testine göre 25 mart bana göre garanti olsun diye28-30mart:)))
bencedeeee :)canım meslegın nedır :) teklif gondericem diyince sigortacı mısın yoksa :) ya kızlar istanbulda oturanlar bulusalık yahu bı ara super olur
sende gel çayımı iç:)yakınmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?