HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yoksa biz mi kendimizi unutturuyoz anacım anlamadım ki sende mi 23 martı bekleyenlerdensin

İyi olucaksın tabi Rabbim daha iyi etsin inşallah..

bilemedim valla hemen her sayfada bende varım demekten dilimde tüy bitti en son ümidimi kestim kendimden demekki kızlarda ümitli değiller benden diye düşündüm halbuki ookadar çalışmıştım bu ay:))) canım benim bat azcık sorunlu ben bu ay ne ilaç bulduysam içtim ve içmeye devam ediyorum duphaston içiyorum 3gün kaldı cumartesi sabah bitcek inş sonrada biakç günde olmam gerekiyor eger hamiş değilsem diye düşünüyorum yani ilaca göre 23 mart sata göre 23 mart ovu testine göre 25 mart bana göre garanti olsun diye28-30mart:)))

baktım bende cok pahalılarda bole ıse uygunmu bende bı metre karesı 130 larda ıdı dur arastırım sımdı :)

evmanya çok uygun canım bi bak :)

anadolu yakasından avrupa yakasına kadıköyde çalışıyorum.

eneeee dibimdesin gel bi kahve içelimmm hihi :):)
üsküdardayım canıım hergün burdan eminönünden beyazıta geçiyoruum :)
babamın amcamların falan dükkanları kadıköyde hep :)

yahu kızlar bugun hakkat patlama oldu burda yahu sayfaları okumaktan bişey yazamıyorum işimde aksıyo ayol teklif göndercem öyyyle bekliyo:)))

ben bu konularda biraz geriydim biliyon mu buraya gelince hepsindenbiraz biraz bilgi sahibi oldum ama bu ilacın ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyom ben. neden ilaç içtin ne işe yarıyodu o ilaçlar ?? :26:

bebekimmm caım arkadaşım nasılsın güzeller güzelim
İyiyim canimm benim sen nasilsin iyisin bence cumartesi daha da iyi olucaksin insallah:))

Ne biliyim kuzum ya kafam oyle karisikki hep sacma sapan dusunceler dolaniyo onlarda zamanla son bulucam sanirim:))dra daha pztesi gidicem kontrole korunma suresini o zaman soyliycek ilk gebelik oldugu icin cok kazimamis tam temizlenmismi diye bakicakmis bide rahim agzinda yara varmis antibiyotik biticek o gune kadar ona bakicak gecmemisse yakicak bakalim ne dicek korunma suresi bebek patolojiye gitti aslinda sonuc gelince daha iyi soyler sanirim cunku halk arasinda uzum gebeligi diye tabir edilen bi gebelik var hic sanmiyorum sende oldugunu ama olduysa 1 sene hamilelik onermiycem dedi bakalim hayirlisi oluruna birakabilirim insallah benim oyle gun hesaplamiycam dedigimede bakma cok istiyorum ister istemez hesaplarim gibi de geliyo :)))

bebeğiiiim nasılsıınnn kusura bakma yazamadım biraz önce okudum ama takdir ediyorum azmini gücünü maşallah sana bu azimle boy boy doğurursun inşallaaaahhhhhh AMİNNNNNNN :)

İyiyim fistigim sen nasilsin ?? yok bebegim ne kusuru olurmu hicc :))amin insallah hepimiz boy boy doguralim burda onlarin dertlerini konusalim:))

yahu kızlar bugun hakkat patlama oldu burda yahu sayfaları okumaktan bişey yazamıyorum işimde aksıyo ayol teklif göndercem öyyyle bekliyo:)))

canım meslegın nedır :) teklif gondericem diyince sigortacı mısın yoksa :) ya kızlar istanbulda oturanlar bulusalık yahu bı ara super olur

canımmmm yazdım ama sayfa atladı görmedin sanırım iyi olmana çok sevindimmm :):)

Kuzumm sende bi anda hamileyim diye geliceksin kiiii:))senden cok umitliyiz tabiki dee bati yaklasan herkez kendinden umutlu olsun umutsuzluk olumsuzluk yok hepimiz birgun hamile olucaz:)))

Koçtaş duvar kağıtları hem çok hoş hemde çok uygun fiyatlı biz hep ordan alıp yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…