- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.961
bilmene ne gerek var ben alırım seni sora sora bağdatı buluruz alimallaaahh
:)
ben bu konularda biraz geriydim biliyon mu buraya gelince hepsindenbiraz biraz bilgi sahibi oldumama bu ilacın ne olduğunu ne işe yaradığını bilmiyom ben. neden ilaç içtin ne işe yarıyodu o ilaçlar ?? :26:
bende istanbullu değilimki çanakkaleliyim ama istanbula gidesim var yada ortak nokta belirleyelim
istanbulda oturanlar semtlerini yazabilirmi kim bilir belkide aynı hastaneye gidenimiz bile vardır.eğer öyleyse birbirimize daha da destek oluruz...
benim bi arkadasım vardı ünideyken elazığlı ama istanbulda oturuyo oda sen gibi pek cana yakındı. oyyy özledim kadıköyde oturuyo
pataloji 15 günde geldi benimki. o rapora göre vermedi zaten korunma süresini ama adetler düzene girene kadar 2-3 ay geçermiş haliyle gebelikte o kadar olurmuş arkadasım söylemişti o 2 defa kürtaj olmak zorunda kaldı. rapor gelene kadar bende en az 6 ay istemem diyodum sonra doktor ümitli konuşunca hemen istiyorum demeye başladım hala kararsızım ama allah bilir hayırlı olan ayı
canım meslegın nedır :) teklif gondericem diyince sigortacı mısın yoksa :) ya kızlar istanbulda oturanlar bulusalık yahu bı ara super olur
dur şimdi anlamadımsen aslen çanakkalelimizin yoksa çanakkalede mi oturuyosun yoksa çanakkalelisinde istanbulda mı oturuyosun... karışık mı oldu ne
canım valla al benden de okadar bende bişey bilmiodum yumurtlama döneminin belirtisi olduğunu bile bilmiodum okadar yani netten araştıra araştıra ve en fazlada burdan okuyarak sorarak öğrendim bu duphastonu önceki doktorum adetlerim düzensiz olduğu için 2 ay adet olmazsan bunu kullan diye vermişti son gittiğim doktorda adet olmasan adetini getirir eğer gebelik varsada düşük önleyici bi ilaç diye verdi eczaneyede sordum burdada konuştuk hatta duphastonla ilgili kk'da bi topicte var hamileliğe yardımcımı değilmi pek anlamadım ama olcaksam adet oluyum gecikmesin olmucaksamda bebişimi korusun diye içiyorum:))
Kuzumm sende bi anda hamileyim diye geliceksin kiiii:))senden cok umitliyiz tabiki dee bati yaklasan herkez kendinden umutlu olsun umutsuzluk olumsuzluk yok hepimiz birgun hamile olucaz:)))
yani düzgün ayın 17 sinde olurum her zaman ama olmadı bu sefer bende bilmiyorum ne yapacağımı bu sitede cok kişi okudum ya testleri yanlış çıkan ümitlendim işte
aşk olsun canım hem de sen topik sahibi gelebilen varsa buyursun gelsin ben istanbul pendikteyim istanbulda avrupada çok uzak bir yer olmaması kaydıyla her yere gelebilrim :)
merve bende pendikteyim sen doktor kontrolündemisin ?
İnsallah banada pztesi gunu hemen dusunebilirsin der:))aslinda bende korkuyorum yine ayni seyleri yasarmiyim diye ama bi yandan da bu bizim sinavimizdi basariyla gectik diyorum birdahaki sefere mutlu son olucak insallah sende hic korkma drun hersey yolunda dedi birdaha olmuycak kotu bisey olumsuz dusunme hic:))
Aksam mesaıye kalırsın sekerım
buluruz tabi kız nolcek zaten en son biyerde çalışıyodu o yeride biliyorum mağazayı zaten kadıköy dediğin yer nereki bir avuç yer köşe başındaki çeşmenin ordan sola sapınca kime sorsan gösterir
tohumdan topraktan çanakkaleliyim doğma büyüme çanakkaledeyim. kocamda çanakkaleli ve çanakkalede oturuyorum istanbulla en ufak bağlantım varsa oda burdaki arkadaşlar ha bide senede 2 defa atatürk havaalanı sayesinde bulunduğum bi şehirdir istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?