- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.001
hadi yaaa keşke erken tanışsaydıkta görüşseydik
canım benim bi düşüğüm var (ilk evlendiğim ay kazayla)sonrasında korundum ve 9 aydır olmuyor banada doktorum 1 sene olmzsa gel dedi ama ben çok istiyorum o yüzden gidiyorum doktora ben nene hatuna gidiyorum senin doktorun kimdi?
seni dış ticaretçi seniii hep sizin yüzünüzden kaldım ben bu lanet derstenyok akreditifmiş yok mukabiliymiş oymuş buymuşş ayy helal olsun nasıl aklında tutuyosun bütün bunları
yok kız dış ticaret benimkisi ama bende herşeyden azcık var malesef:)
ayyy kızma ama hakikaten daha çok küçüksün be canım evliliğin tadını çıkarsan daha iyi olur ama çok istiyorsun anlaşılan çocuk. nediyelim inşallah isteğine kavuşursun
benim kocam 32 yaşında cocuk istiyo yası ilerlemeden o yuzden istiyorum
hahayt gıtmeden cevız fındık fıstık ye :)
tutamıyorumki zaten net ve sık kullanılanlar sağolsun:)))
arkadaşlar benimde bat tarihinide listeye eklermisiniz beklenen bat tarihim bugün ama daha kahverengi leke geliyo sadece wc ye girdiğimde peçeteye geliyo oysa adetim olmadan 3 gün önce olurdu bu lekeler hala umudum varmı sizce bu ay için arkadaşlar :2::2::2:
dün doktora gittiğimde doktor alay etti sanki daha yaşın 18 bu yasta cocugu ne yapacan sen kendin bi çocuksun dedi iyice sinirlendim
yolum düşerse tabii seni de görüp giderim gezeriz ne güzelgüzel evetgelirsen beklerim kız iskelede beklerim ben seni. ohhh mis gibi gezer tozarıs
evet cnm ama kısmet ne dıyelım
ben bekarkende gelmıstım ama esım cok merak edıordu esım ıcın geldık bu kezde
25 ocakmıydı neydı :)
dün doktora gittiğimde doktor alay etti sanki daha yaşın 18 bu yasta cocugu ne yapacan sen kendin bi çocuksun dedi iyice sinirlendim
yolum düşerse tabii seni de görüp giderim gezeriz ne güzel
canım ben pendik şifaya gıdiyorum doktorum azıze turhan.kardeşim pendik şifada amelıyathane hemşiresi o yuzden orayı tercih ediyorum çok ilgileniyorlar saolsunlar :) kız görüşelim birgün sninle yaw:)
ayy inşallah yerleşmedir canım bebeğinin tutunma çabalarıdır bunlar..
bana da sinirlenme ama yaşın gerçekten küçük.. sonradan pişman olma dicem ama sen baya istekli görünüyosun. çünkü bizim bi ablanın kızı var bebeğini elbette çok seviyo ama yeri gelince kurtulacak yer arıyo. hayırlısı olsun hakkında ne diyelim..
yolum düşerse tabii seni de görüp giderim gezeriz ne güzel
ayyy kızma ama hakikaten daha çok küçüksün be canım evliliğin tadını çıkarsan daha iyi olur ama çok istiyorsun anlaşılan çocuk. nediyelim inşallah isteğine kavuşursun
epey yas farkı varmıs
olsun hayırlısı be canım kaderınde ne var kımse bılmıyorkı
yöneticilere sesleniyorum özel mesaj gönderme süresini kısaltın 10 dk çok uzun 2 dk düşürün onu yaaa bi mesaja cevap vermeden ötekinin cevabı geliyo :126:
onları kocama yediriyorum akşamda ballı sütlü muz yaptım ben gelene kadar iç bunu dedim bugün tatil günü akşama kadar dinlendi ee boşa gitmesin dimi:)
şifa da çok yakın benim doktorum hilal bayram belki duymuşsundur çok iyi bi doktor ben kaynarcada oturuyorum sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?