HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım ben pendik şifaya gıdiyorum doktorum azıze turhan.kardeşim pendik şifada amelıyathane hemşiresi o yuzden orayı tercih ediyorum çok ilgileniyorlar saolsunlar :) kız görüşelim birgün sninle yaw:)

yöneticilere sesleniyorum özel mesaj gönderme süresini kısaltın 10 dk çok uzun 2 dk düşürün onu yaaa bi mesaja cevap vermeden ötekinin cevabı geliyo :126:

ayy inşallah yerleşmedir canım bebeğinin tutunma çabalarıdır bunlar..

dün doktora gittiğimde doktor alay etti sanki daha yaşın 18 bu yasta cocugu ne yapacan sen kendin bi çocuksun dedi iyice sinirlendim

bana da sinirlenme ama yaşın gerçekten küçük.. sonradan pişman olma dicem ama sen baya istekli görünüyosun. çünkü bizim bi ablanın kızı var bebeğini elbette çok seviyo ama yeri gelince kurtulacak yer arıyo. hayırlısı olsun hakkında ne diyelim..

güzel evet gelirsen beklerim kız iskelede beklerim ben seni. ohhh mis gibi gezer tozarıs
yolum düşerse tabii seni de görüp giderim gezeriz ne güzel

evet cnm ama kısmet ne dıyelım
ben bekarkende gelmıstım ama esım cok merak edıordu esım ıcın geldık bu kezde
25 ocakmıydı neydı :)

bidaha gelirseniz haber verirsin artıkın

benim kocam 32 yaşında cocuk istiyo yası ilerlemeden o yuzden istiyorum

anladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun o zaman

dün doktora gittiğimde doktor alay etti sanki daha yaşın 18 bu yasta cocugu ne yapacan sen kendin bi çocuksun dedi iyice sinirlendim

Canım bendece de cok kucuksun benım kardeım 19 yasında onu bır anne olarak dusunemıyorum :) ama evlendıgıne gore demekkı olgusnsun ama ben yınede bıraz tadını cıkar evlılıgının derım cunku bende neredeyse 3 yıllık evlıyım ve cok seyler yasadık su 6 - 7 aydır Rabb'İme şükür anca rayına oturdu hersey :) hakkında hakkımızda hayırlısı olsun

canım ben pendik şifaya gıdiyorum doktorum azıze turhan.kardeşim pendik şifada amelıyathane hemşiresi o yuzden orayı tercih ediyorum çok ilgileniyorlar saolsunlar :) kız görüşelim birgün sninle yaw:)

şifa da çok yakın benim doktorum hilal bayram belki duymuşsundur çok iyi bi doktor ben kaynarcada oturuyorum sen nerdesin?

inşallah canım yaa hergün dua ediyorum rabbime çok şey istemiyoruzki hayırlısıyla bir evlat bakalım canım yaa hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim yarınada gelmezsse kırmızılar ki inşallah gelmez bakcaz artık

akşam oldu yine benim aşermelerim tuttu gözümün önünde neler uçuşuyo bi bilseniz

kocam yandı benden valla hamile kaldığımda aşermelerimi düşünemiyorum

yöneticilere sesleniyorum özel mesaj gönderme süresini kısaltın 10 dk çok uzun 2 dk düşürün onu yaaa bi mesaja cevap vermeden ötekinin cevabı geliyo :126:

az dedıkodu az dedıkodu

bu arada dun aksam buradakılerın yuzune hem pızza yaptım hemde cıgkofte aldım gece mıde fesatı gecırıodum sabah hala mıdem yanıodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…