HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

aaa yok öyle ben geridende olsa sizide takip ederim işimide yaparım akşam kocişimin yanına gitcem d-gidiyimde azcık sırnaşıyım:)

seni dış ticaretçi seniii hep sizin yüzünüzden kaldım ben bu lanet derstenyok akreditifmiş yok mukabiliymiş oymuş buymuşş ayy helal olsun nasıl aklında tutuyosun bütün bunları

canım benım devamlı gıttıgım doktorum var ama doktorum dedı kı sende sımdılık bır sorun yok 1 yıldan sonra ancak sorun var dıyebılırız dedı bakalım sen hangı hastaneye gıdıyorsun?

canım benim bi düşüğüm var (ilk evlendiğim ay kazayla)sonrasında korundum ve 9 aydır olmuyor banada doktorum 1 sene olmzsa gel dedi ama ben çok istiyorum o yüzden gidiyorum doktora ben nene hatuna gidiyorum senin doktorun kimdi?

aslında herşeyin başı stres onu yapmıycaz şansımız yüksek olur.. Genede biz ne yaparsak yapalım Rabbimin istediği olur. Amin canım cümlemize inşallah. Hayırlısıyla bizimde kucaklarımız dolsun ..

arkadaşlar benimde bat tarihinide listeye eklermisiniz beklenen bat tarihim bugün ama daha kahverengi leke geliyo sadece wc ye girdiğimde peçeteye geliyo oysa adetim olmadan 3 gün önce olurdu bu lekeler hala umudum varmı sizce bu ay için arkadaşlar :2::2::2:

yani düzgün ayın 17 sinde olurum her zaman ama olmadı bu sefer bende bilmiyorum ne yapacağımı bu sitede cok kişi okudum ya testleri yanlış çıkan ümitlendim işte

bi tanıdığımın testte çok yeni olduğu için çıkmadı hatta gittiği doktorların biri kist var acil ameliyat olman lazım demişti meğerse gerizekalı doktorun kist sandığı şey bebekmiş umutlandırmak istemem ama binde birde olsa yanlış çıkabiliyor

hmm şimdi anladım.. eğer onu içtiğin halde hala da gelmezse hamile olduğunu düşünebilirmişsin.. İnşallah sende mutlu haberler verirsin canım yaa. yumurtlama takibi yapıyomusun ?

dedim ya bende bişey bilmiodum die onu bile burdan öğrendim daha siteye kaydolalıda 15-20gün anca oldu bu ay ovu testi yaptım sadece tek gün 11martta çift gördüm ve 10mart pazardan başlamak üzere yaklaşık 4-5 gün kasıklarım aşırı ağrımıştı

yumyum haftam geldi bugünden itibaren başlıyorum bende akşam yemeğe çıkcaz dışarı gelince mikmikk ayy üşeniyorum inanırmısınız

kendını susle pusle havaya gırmene yardım eder makyaj sac bas bıraz seksılık zaten sen havaya gırınce adam dunden gelır :)

Canim benim cok tesekkur ederim ilk ogrendigimde cok kotu oldum ama sonra ailemin ve sizin desteginizle daha iyi hissetmeye basladim cok sukur annem hep basindan beri sen allahin sevgili kulusun daha canlanmadan ogrendin ya 2-3aylik olsaydi da dusseydi daha buyudugunde problem ciksaydi olu dogsaydi diye teselli etti bende hakverdim tabi daha canlanmadan bile bu kadar baglandiysam hareketlerini gordukten sonra toparlanamayabilirdim allah herkesin tasiyabilecegi kadar yuk verirmis ben onu tasiyamazdim buyuk ihtimalle bebegim aklimin bi kosesinde olucak herzaman ama alisiyorum iste yavas yavas acisina:))allahim sizin bebeklerinizi bagislasin saglikla kucaginiza alin da teyzeleri olarak bizde cok cok mutlu olalim insallah :))

dün doktora gittiğimde doktor alay etti sanki daha yaşın 18 bu yasta cocugu ne yapacan sen kendin bi çocuksun dedi iyice sinirlendim

ayyy kızma ama hakikaten daha çok küçüksün be canım evliliğin tadını çıkarsan daha iyi olur ama çok istiyorsun anlaşılan çocuk. nediyelim inşallah isteğine kavuşursun

ben seni hep istanbullu sanıyodum yaw güzel şehir demi çanakkale orayada çok gitmek istedim ama bi nasip olmadı. İnşallah bi gün olur..

güzel evet gelirsen beklerim kız iskelede beklerim ben seni. ohhh mis gibi gezer tozarıs

bır ıkı aya kuzenlerı gelır canım bır acı oldu evet ama rabbım bın mutluluk nasıp eder sızlere ıns :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…