- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #11.981
aaa yok öyle ben geridende olsa sizide takip ederim işimide yaparım akşam kocişimin yanına gitcem d-gidiyimde azcık sırnaşıyım:)
canım benım devamlı gıttıgım doktorum var ama doktorum dedı kı sende sımdılık bır sorun yok 1 yıldan sonra ancak sorun var dıyebılırız dedı bakalım sen hangı hastaneye gıdıyorsun?
aaa yok öyle ben geridende olsa sizide takip ederim işimide yaparım akşam kocişimin yanına gitcem d-gidiyimde azcık sırnaşıyım:)
yok kız dış ticaret benimkisi ama bende herşeyden azcık var malesef:)
aslında yapıyodum ama bu ay artık yapmadım 8 aydır evliyim artık her ay aynı sonuc biraz kötü oluyo diye vazgectim yani artık illgilenmeyecem dedim olursa olur olmazsa olmaz diye ama böyle olunca stres oldu işte ya allah isteyen herkeze evlat nasip etsin inş sanada
hahayt gıtmeden cevız fındık fıstık ye :)
yani düzgün ayın 17 sinde olurum her zaman ama olmadı bu sefer bende bilmiyorum ne yapacağımı bu sitede cok kişi okudum ya testleri yanlış çıkan ümitlendim işte
bende avrupa yakasında okul yolumdan başkasını bilmem beraber kayboluruz
hmm şimdi anladım..eğer onu içtiğin halde hala da gelmezse hamile olduğunu düşünebilirmişsin.. İnşallah sende mutlu haberler verirsin canım yaa. yumurtlama takibi yapıyomusun ?
yumyum haftam geldi bugünden itibaren başlıyorum bende akşam yemeğe çıkcaz dışarı gelince mikmikk ayy üşeniyorum inanırmısınız
Canım bu ara bıraz yogunum oyle cok uzun uzun kalamıyorum topıcte ama
gece de olsa okuyorum ve daha ıyı oldugunu okudukca mutlu oluyorum
rabbım tez zamanda sana yavrularını bagıslasın gobusun bebıs dolsun
ınanclı bırısın ve bu olayda bıle sende kı sabır sende kı yureklılık ınanılmaz
rabbım dualarını gerı cevırmez ıns ve en kısa zamanda hayırlısı ıle saglıklı yavruların gelır :)
olur anam bana uyar istanbulda kaybolmak benim için çocuk oyuncağı çünkü her sokağı çok karışık geliyo bana
dün doktora gittiğimde doktor alay etti sanki daha yaşın 18 bu yasta cocugu ne yapacan sen kendin bi çocuksun dedi iyice sinirlendim
ben seni hep istanbullu sanıyodum yawgüzel şehir demi çanakkale orayada çok gitmek istedim ama bi nasip olmadı. İnşallah bi gün olur..
olur anam bana uyar istanbulda kaybolmak benim için çocuk oyuncağı çünkü her sokağı çok karışık geliyo bana
Canim benim cok tesekkur ederim ilk ogrendigimde cok kotu oldum ama sonra ailemin ve sizin desteginizle daha iyi hissetmeye basladim cok sukur annem hep basindan beri sen allahin sevgili kulusun daha canlanmadan ogrendin ya 2-3aylik olsaydi da dusseydi daha buyudugunde problem ciksaydi olu dogsaydi diye teselli etti bende hakverdim tabi daha canlanmadan bile bu kadar baglandiysam hareketlerini gordukten sonra toparlanamayabilirdim allah herkesin tasiyabilecegi kadar yuk verirmis ben onu tasiyamazdim buyuk ihtimalle bebegim aklimin bi kosesinde olucak herzaman ama alisiyorum iste yavas yavas acisina:))allahim sizin bebeklerinizi bagislasin saglikla kucaginiza alin da teyzeleri olarak bizde cok cok mutlu olalim insallah :))
bende 2 ay once canakkaleye geldım :) yagmur yedık bı guzel sehıtlık gezdık :)
kendını susle pusle havaya gırmene yardım eder makyaj sac bas bıraz seksılık zaten sen havaya gırınce adam dunden gelır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?