- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.021
bidaha gelirseniz haber verirsin artıkın
anladım canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun o zaman
akşam oldu yine benim aşermelerim tuttu gözümün önünde neler uçuşuyo bi bilseniz
kocam yandı benden valla hamile kaldığımda aşermelerimi düşünemiyorum
az dedıkodu az dedıkodu
bu arada dun aksam buradakılerın yuzune hem pızza yaptım hemde cıgkofte aldım gece mıde fesatı gecırıodum sabah hala mıdem yanıodu
tamamdır kuzum snede ıst yolcusu olursan buyur gel :)
ben senin gbi zayıf olsam varya oofff
kızlar ben kaçıyorum eğer az daha kapatmazsam servisim gitcek mecburen mesaiye kalcam akşam kocişim evde giremem ama kalbim sizlerle bu gidişata bakılırsada yarın sabah topicimizi okumak için fazla mesai harcıcam ii davranın kendinize ve kocişinize şekerler bu arada son olarak gzmcnbz benimde canım istemiyo çok üşeniyorum ama napalım elimiz mahkum hedefe ulaşana kadar durmak yok yola devam:))))
kızlar ben kaçıyorum eğer az daha kapatmazsam servisim gitcek mecburen mesaiye kalcam akşam kocişim evde giremem ama kalbim sizlerle bu gidişata bakılırsada yarın sabah topicimizi okumak için fazla mesai harcıcam ii davranın kendinize ve kocişinize şekerler bu arada son olarak gzmcnbz benimde canım istemiyo çok üşeniyorum ama napalım elimiz mahkum hedefe ulaşana kadar durmak yok yola devam:))))
heryere yeterim ben
ben çiğköfteyi akşam yapamadım yaaa kocam olacak öküs koltuğa kahve döktü bütün gecem koltuk silmekle geçti sinirden öldüm bütün gece bide beni suçluyo hödük
nisanda ve temmuzda geleceğim ben istanbula o zaman inşallah görüşürüz
çok iyi oluyo ne yersen ye kilo yok
gözünüzü kapayın vazifenizi yapın ölü balık misali
heryere yeterim ben
ben çiğköfteyi akşam yapamadım yaaa kocam olacak öküs koltuğa kahve döktü bütün gecem koltuk silmekle geçti sinirden öldüm bütün gece bide beni suçluyo hödük
nisanda ve temmuzda geleceğim ben istanbula o zaman inşallah görüşürüz
çok iyi oluyo ne yersen ye kilo yok
gözünüzü kapayın vazifenizi yapın ölü balık misali
bır ıkı aya kuzenlerı gelır canım bır acı oldu evet ama rabbım bın mutluluk nasıp eder sızlere ıns :)
ay ne sınır olmussundur neyse ben yerıne yedım cnm mıdem ısyan edene kadar :d
sen çok alemsin ya her güldüğüm yazının altından sen çıkmak zorundamısın .:)
ayy ne güzell içimi açtın valla morelin böylesi
hemde ne sinir oldum bana senin yüzünden oldu diyo kıçını koyman gereken yere kahve fincanını koy üstüne otur bide suçu bende bul kaç defa dedim götünle içme ağzınla iç diye dedim ayağındaki terliği bi havada gördüm gerisi karanlık uçuşan kuşlar falan
ne dedim ben yaaa
rica ederim beybi bakma kendime sinir oluyorum keşke bende kilo alabilsem
hemde ne sinir oldum bana senin yüzünden oldu diyo kıçını koyman gereken yere kahve fincanını koy üstüne otur bide suçu bende bul kaç defa dedim götünle içme ağzınla iç diye dedim ayağındaki terliği bi havada gördüm gerisi karanlık uçuşan kuşlar falan
ne dedim ben yaaa
rica ederim beybi bakma kendime sinir oluyorum keşke bende kilo alabilsem
hahah demekkı neymıs kocaya oyle soylenmezmıs
tas olursun tas
ayy allah iyiliğini versin karnım ağrıdı gülmektenn
Ya kızlar bişey sorcam ben yumurtlama haftası geldiğinde ne şanstırki eşimle ilişki olmuyo çokmu baskı yapıyorum nedir kasıyosun beni diyo istemiyo
Onun dışında geçen zamanlardada çok istekli oluyo bu defada ben sinir oluyorum boşa geçiyo diye..
Sizce ben çaktırmadan ozamanlarda ölemi davranim yani ona sölemiyim değilmi bi dahaki sefere
haberi olmadan inceden işleyip cilve yaparak isteğime ulaşayım en iyisiBurda okuyorum yaptık ettik diye hiç böle bi sorun yaşayan yok gibi.. Bi benimkimi böle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?