HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sorun o değil hayatım, hızlı yazım hatasını bende biliyorum, hepimizin başına geliyo, bazıları sesli harflerin hiçbirini kullanmıyo, dertlerine derman arıyolar. Anlamadığım 1 ifadeye nasıl cvp verebilirim. Bunu yazana söylüyorum. Öteki çıkıyo sesli harf diye bişi yok onlar ünlü diyo, bunu söyleyen öğretmen üstelik. Bende yanlış bilgiyi düzelttim. Bu kadar yani hayatım. Sadece saygısızlaşmamak gerek diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

ivit o konuda haklısın.. saygı ve anlayış önemli aslında...
senin mesleğinde de müdür yazıyo ne müdürüsün anacım okul müdürü mü, şirket müdürü mü ??

kızlar günaydın,

bende beklemedeyim :) yımırtlama ma daha var :) ama yine dün gece mık mık.Dersaneden geldim 9 gibi yorgun argın baktım adam dus almıs benım yuzumden bı dhaa aldı pesss dedı :)

alsın ne olacak sanki saçlarıyla dertleri var bizim gibi tara ,kurula bir sürü seyle ugrasıyoruz.onlar isteyince bizim hayır deme hakkımız hiç olmuyor nedense:)beklemenin sonu hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.

Bende 3 gündür ovulasyon testi 8 gündür incir ve havuç kürü artıkın yımırtalar kafam kadar olması gerek :) Allah'ım hayırlısını ver.

Kız bahar yerleşme kanaması olmasın o, hele dur bakalım çıkmadık candan umut kesilmez:)))

yok bebişim yaa öle yerleşmemi olurmuş kanlı bıçaklı gelecekse sakin sakin gelsinben kendimi bilirim öğleden sonra bilemedin yarın gelir benim kırmıızlar,hayret ettiğim tek şey şu her geçen gün adet döngüm kısalıyo

herkese günayydıınnn:))
nasılsınız hanımlar?
bahar geldimi ne ..

evet ben hep burdayım

Niye ki kısalıyor acaba?? Duzensizlesmesi de iyiye işaret aslında :)))
Hamile kalmadan önceki bir iki ay düzensizlik olurmuş derler ya:))

canım aslında düzene giriyo diyelim ben 28 de bir olurdum sonra doğum kontrollede 28 gunde bir oluyodum zaten mecburen:)) hapı bıraktıktan sonra 36 günde bire çıktı sonra 33 e düştü sonra 30 a düştü şimdide 29 a düştü

günaydın Rombikcan'ım sen nasılsın ? valla ben üşüyorum bugün hiçte geldiği yok baharın.. Dışarı sıcak içerler buz gibi

ayyy canım üşümee hasta olma emi..evler soğuk hala haklısın helede bizim gibi hiç güneş görmeyen bi evde oturuyorsan yaz 1 ay sonra geliyor:))
bende iyiyim şükür dün ablamla halı yıkadım çok rahatladım :)))
şimdide dört gözle regl olup yeniden çalışmalara bol bol mik mik yapmaya hazırlanıyorum, ikinci gün incir kürüne ve bal tarçın ç.otuna başlıycam yine yeni yııılll bebişiiii istiyorummm Allah ın izniyle:))
ayyy sen bana rombikcan diyorsunya bayılıyorum valla:)) sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…