- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.201
Günaydın canlaar
günaydın canım bizdede mik mik vardı ama adet gelecek mik mikiydi :)kızlar günaydın,
bende beklemedeyim :) yımırtlama ma daha var :) ama yine dün gece mık mık.Dersaneden geldim 9 gibi yorgun argın baktım adam dus almıs benım yuzumden bı dhaa aldı pesss dedı :)
evet okudum dedim şunu bi kızdırayım
anacım sen türkçe öğretmeni misin yahu .. millet aceleden yazıyo ya onda öle yanlış yazımlar oluyo öle sert çıkıp tartışma yapmayın .. akşam okudum üzüldüm ben tartışmaya çok basit mesele çünkü.. bazen bende sinir oluyom ama o da onların klavyelerinden kaynaklanıyo napalım kii
Sorun o değil hayatım, hızlı yazım hatasını bende biliyorum, hepimizin başına geliyo, bazıları sesli harflerin hiçbnirini kullanmıyo, dertlerine derman arıyolar. Anlamadığım 1 ifadeye nasıl cvp verebilirim. Bunu yazana söylüyorum. Öteki çıkıyo sesli harf diye bişi yok onlar ünlü diyo, bunu söyleyen öğretmen üstelik. Bende yanlış bilgiyi düzelttim. Bu kadar yani hayatım. Sadece saygısızlaşmamak gerek diye düşünüyorum...
ivit o konuda haklısın.. saygı ve anlayış önemli aslında...
senin mesleğinde de müdür yazıyo ne müdürüsün anacım okul müdürü mü, şirket müdürü mü ??
benimde gelmesine 2 gün var mikmik yapsam bişey olur mu ki :26:
kızlar günaydın,
bende beklemedeyim :) yımırtlama ma daha var :) ama yine dün gece mık mık.Dersaneden geldim 9 gibi yorgun argın baktım adam dus almıs benım yuzumden bı dhaa aldı pesss dedı :)
bugün 21i pazartesi günü olcaktımadet olabilirsin cnm belki olmayada bilirsin zamanın geldi mi
Kız bahar yerleşme kanaması olmasın o, hele dur bakalım çıkmadık candan umut kesilmez:)))
Bir fabrikada Satış ve Dış Ticaret Müdürüyüm.
Niye ki kısalıyor acaba?? Duzensizlesmesi de iyiye işaret aslında :)))
herkese günayydıınnn:))
nasılsınız hanımlar?
bahar geldimi ne ..
herkese günayydıınnn:))
nasılsınız hanımlar?
bahar geldimi ne ..
Niye ki kısalıyor acaba?? Duzensizlesmesi de iyiye işaret aslında :)))
Hamile kalmadan önceki bir iki ay düzensizlik olurmuş derler ya:))
günaydın Rombikcan'ım sen nasılsın ? valla ben üşüyorum bugün hiçte geldiği yok baharın.. Dışarı sıcak içerler buz gibi
evet ben hep burdayım
mrb canım nasılsın? ne var ne yok?
canım progestan mı kullandın
evet ben hep burdayım
bendeeeeeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?