- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.181
günaydın arkadaşlar.
Bende ne gelen ne giden göğüslerim ağrıyor sadece dokununca.
Nesrin benide ekle bat belirsiz
allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın arkadaşlar.
bende ne gelen ne giden göğüslerim ağrıyor sadece dokununca.
nesrin benide ekle bat belirsiz
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet aslında gerçekten yaradana sığınmak gerek ama nefsimiz durmuyor oflayıp duruyoruz.Yaşadığımız anın kıymetini bilmiyoruz.Perygamberimiz bile ne eziyetler çekmiş,hakaretlere ugramıs,evlatlarını kaybetmiş.Bu günlerimizi aratmasın Allah .Ailemize 3. kişiyide hayırla,sağlıkla katsın inşallah.
hepinize teker teker günaydın canlarım. nasılsınız bakalım
canım kuaförler hep öle zaten. önlerine oturmaya gör. zevk alıyo onlar saç keserken. ama eminim yakışmıştır sen daha alışmadığın için öle geliyodur.
canım bende de hiç belirti yok bi tek şuan kasıklarımda ağrı var. İnşallah ikimizde belirtisiz şekilde hamile kalırız. ümidini yitirme sakın
HOOOPPP!!!... bu ne len ne gelmesi senden ümitliyiz biz bu ay yerleşmedir o yerleşmeeinşallaahhhh yerleşmee lekesidir
bebeğim ozaman senin ki yerleşme olabilir daha adete dönmediyse yerleşmedir. sen bi test yapsana evde kendin..
ahh canım inşallah olmuştur ve bebeğin seninledir sakın kesme umudunu Rabbime sığın dua et.. İnşallah bebeğin seninledir
Günaydın canlaar
Sen hamilemisin canm benimde adetimden 2 3 gun onceden gelirdi bu lekeler adet gunumde hic basima gelmemisti anlayamadim tefondan giriyorum kusura bakmayin canm
günaydın ekledim senide
GÜNAYDIN CANLAAAAAAAAAAAAR
ben sanırsam heralde galiba kırmızıları yedim
kahverengi pembe arası bişey geldi sabah şuan hiçbişey yok öğleden sonra gelir artık allaaaah benim kaldı nisana yine çalış yine çalış
sezgimmmm valla sabah öle 1 damla geldi şimdi hiçbişeycikelr yok, siz umutluydunuzda ben değildim o yüzden bu öğlene doğru bekliyorum benim kırmızı başlıklı kızı
belki ilaçların etkisiyle uzamış olabilir yan etkisini okudunmu cnm ilacı
Baharrrr geldi mi canım kırmızılar
duygucum günaydın.benimde 1 martta adet olmam gerekirken 2in6 şubatta kahvereni leke geldi oda lavobada sadece bu bi kaç gün devam etti. 5martta dr gittim bişey yok kan testi yaptı o da negatif. tarlusal verdi.iaç biteli 8 gün oldu hala adet olmadım. test yaptım salı günü negatif. bende yerleşme kanaması sanmıştım ve cok umutlanmıştım. inşallah senin ki yerleşme kanamasıdır.
teşekkür ederim.
yaaaaa gelmicekti ama onlar bu ay ve takip eden 9 ay((
onun başlığını yolarımyok öle biz hala umutluyuz sende bize göstermesen de içten içten umutlu ol inşallah bugün o kırmızılar gelmiyceeekkk!!!!
Ggunwydişnn
şekerlerim karnım ve midem agrıdıgına göre çok üzgünüm bu ay sizi teyze yapamicam ama benim güzel arkadaşlarım beni teyze yapabilir hala bir umut var ama sizden
vallahada billahada üzülmedim kız bu sefer alıştıkmı artık ne kırmızıları görmeye neyse gelecekse gelsinde bari erken gelmiş oluyo işte çalışmalara daha hızlı başlarım
bazen bana da öle oluyoönümüzdeki ay hazırlıkları daha sağlam olacak bu ay olacak diye heveslenip yapıyom. Ama Rabbim bana bu ay kırmızıları göstermesin.. hepimiz anne hepimiz teyze olalım bu ayy
Sen varyaaaa, geçmişi okudun di mi
Düzgün yazın kız
Kız bahar yerleşme kanaması olmasın o, hele dur bakalım çıkmadık candan umut kesilmez:)))
canım ilaç zaten gebelik oluşmamışsa adet olabilmem için bi ilaç gabelik oluşmuşsada düşük önleyici ufff nolcak böyle bilmiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?