HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amin canımmmmmm

sezgimmmm valla sabah öle 1 damla geldi şimdi hiçbişeycikelr yok, siz umutluydunuzda ben değildim o yüzden bu öğlene doğru bekliyorum benim kırmızı başlıklı kızı

Günaydın canlaar

günaydın canımmmmm

Sen hamilemisin canm benimde adetimden 2 3 gun onceden gelirdi bu lekeler adet gunumde hic basima gelmemisti anlayamadim tefondan giriyorum kusura bakmayin canm

duygucum günaydın.benimde 1 martta adet olmam gerekirken 26 şubatta kahvereni leke geldi oda lavobada sadece bu bi kaç gün devam etti. 5martta dr gittim bişey yok kan testi yaptı o da negatif. tarlusal verdi.iaç biteli 8 gün oldu hala adet olmadım. test yaptım salı günü negatif. bende yerleşme kanaması sanmıştım ve cok umutlanmıştım. inşallah senin ki yerleşme kanamasıdır.

günaydın ekledim senide

teşekkür ederim.

yaaaaa gelmicekti ama onlar bu ay ve takip eden 9 ay((

sezgimmmm valla sabah öle 1 damla geldi şimdi hiçbişeycikelr yok, siz umutluydunuzda ben değildim o yüzden bu öğlene doğru bekliyorum benim kırmızı başlıklı kızı

onun başlığını yolarım yok öle biz hala umutluyuz sende bize göstermesen de içten içten umutlu ol inşallah bugün o kırmızılar gelmiyceeekkk!!!!

insallah canm bende umutlanmsk istemiyorum ama elimde degil hayırlısı olsun canm en kısa zaman göbüsler siser insallah bu arada hepinize güzel günler gunaydın .))

yaaaaa gelmicekti ama onlar bu ay ve takip eden 9 ay((

onun başlığını yolarım yok öle biz hala umutluyuz sende bize göstermesen de içten içten umutlu ol inşallah bugün o kırmızılar gelmiyceeekkk!!!!

şekerlerim karnım ve midem agrıdıgına göre çok üzgünüm bu ay sizi teyze yapamicam ama benim güzel arkadaşlarım beni teyze yapabilir hala bir umut var ama sizden
vallahada billahada üzülmedim kız bu sefer alıştıkmı artık ne kırmızıları görmeye neyse gelecekse gelsinde bari erken gelmiş oluyo işte çalışmalara daha hızlı başlarım

kızlar ben çıkıyorum şimdilik işim var bu açıkken yapamıyorum bişe kalkasım gelmiyo başından sizlerle sohbet etmek çok güzel işim bittikten sonra girerim burada olanlarla konuşuruz

bazen bana da öle oluyo önümüzdeki ay hazırlıkları daha sağlam olacak bu ay olacak diye heveslenip yapıyom. Ama Rabbim bana bu ay kırmızıları göstermesin.. hepimiz anne hepimiz teyze olalım bu ayy

bazen bana da öle oluyo önümüzdeki ay hazırlıkları daha sağlam olacak bu ay olacak diye heveslenip yapıyom. Ama Rabbim bana bu ay kırmızıları göstermesin.. hepimiz anne hepimiz teyze olalım bu ayy

amin canım inşallah ama bende heves yok yaa öle çalışma yapmicam artık hatta klomen bile içmicem saldım çayıra mevlam kayırakaçan kovalanırya belki bebişimde beni kovalamak istiyodur

Sen varyaaaa, geçmişi okudun di mi
Düzgün yazın kız

evet okudum dedim şunu bi kızdırayım
anacım sen türkçe öğretmeni misin yahu .. millet aceleden yazıyo ya onda öle yanlış yazımlar oluyo öle sert çıkıp tartışma yapmayın .. akşam okudum üzüldüm ben tartışmaya çok basit mesele çünkü.. bazen bende sinir oluyom ama o da onların klavyelerinden kaynaklanıyo napalım kii

kızlar günaydın,

bende beklemedeyim :) yımırtlama ma daha var :) ama yine dün gece mık mık.Dersaneden geldim 9 gibi yorgun argın baktım adam dus almıs benım yuzumden bı dhaa aldı pesss dedı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…