- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.221
ayyy canım üşümee hasta olma emi..evler soğuk hala haklısın helede bizim gibi hiç güneş görmeyen bi evde oturuyorsan yaz 1 ay sonra geliyor:))
bende iyiyim şükür dün ablamla halı yıkadım çok rahatladım :)))
şimdide dört gözle regl olup yeniden çalışmalara bol bol mik mik yapmaya hazırlanıyorum, ikinci gün incir kürüne ve bal tarçın ç.otuna başlıycam yine yeni yııılll bebişiiii istiyorummm Allah ın izniyle:))
ayyy sen bana rombikcan diyorsunya bayılıyorum valla:)) sağ ol
evet okudum dedim şunu bi kızdırayım
anacım sen türkçe öğretmeni misin yahu .. millet aceleden yazıyo ya onda öle yanlış yazımlar oluyo öle sert çıkıp tartışma yapmayın .. akşam okudum üzüldüm ben tartışmaya çok basit mesele çünkü.. bazen bende sinir oluyom ama o da onların klavyelerinden kaynaklanıyo napalım kii
derim çünküm benim canımsın Rombikcanımsınkız daha bahar gelmeden ne halısı bu yahu. sular da buz gibi ayaktan üşütcen Allah vermeye.. ne zaman regl tarihi.. İnşallah bu denemede başarılı olursunuz ve bebişin gelirr
günaydın Rombikcan'ım sen nasılsın ? valla ben üşüyorum bugün hiçte geldiği yok baharın.. Dışarı sıcak içerler buz gibi
GÜNAYDIN CANLAAAAAAAAAAAAR
ben sanırsam heralde galiba kırmızıları yedim
kahverengi pembe arası bişey geldi sabah şuan hiçbişey yok öğleden sonra gelir artık allaaaah benim kaldı nisana yine çalış yine çalış
yok bebişim yaa öle yerleşmemi olurmuş kanlı bıçaklı gelecekse sakin sakin gelsinben kendimi bilirim öğleden sonra bilemedin yarın gelir benim kırmıızlar,hayret ettiğim tek şey şu her geçen gün adet döngüm kısalıyo
yok canım duphaston
evet ben hep burdayım
mrb canım nasılsın? ne var ne yok?
iyiyiym rombikim sen nasılsın kırmızıları gördük çok şükür rahatladıkpek kırmızı sayılmaz ama öncü şoklar gelmeye başladı artçılarda gelir yakında
evet ben hep burdayım
bendeeeeeeee:)
amann bi yerlere kaybolmayalım taaaaaaammmııı
valla bende donuyorum işyerinde ayağımın önünde ısıtıcı çalıştırıyorum hala ve kazak içine badi üzerine hırka ayy donuyorum
bende öle yapıyorum yaa ısıtıcılarla duruyprum üstüm yanıyo altım üşüyo
olsun canım gel nisanda tek tek patlatırız bomboları :)
olur hayatım artık nisanmı olur mayısmı olur bilemem bekledi bekledi mayıs olsun bari de hem benim hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümümüz olan ay
canım havaların etki ettiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum:))
yaa insan ölemi der rahmin çocuga hazırlanıyo der ne havasıdoğru canım benim havalar ısındıkça damarlar genişliyoya ondan erkencik oluyoruz hasta
ben onuda kullanmıştım
zaten kullanmadığım ilaç kalmadı gari :)
inşallah hamilesindir hamileyizdir
inş hamileyizdir bi yanım amaan belirti bile yok hamile değilim bu ayda olmadı diyo bi yanımda bu ay yapmam gerekenleri hep yaptım yumurtam oluştu ve çatladı çatladığındada birlikte oldum kesin olmuştur diyo sanırım ben kırmızıyı görürsem yada kırmızılar gecikir bende test yaptığımda hamile olmadığımı öğrenirsem sanırım ağlayabilebilirim
olur hayatım artık nisanmı olur mayısmı olur bilemem bekledi bekledi mayıs olsun bari de hem benim hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümümüz o
bizimide mayısda evlilik yıldönümümüz ama inş. bu nisandsa müjdeyi vermek isterim senin erken oluyorsa nisan 18 civarı birlikte bekleriz :)
GÜNAYDIN CANLAAAAAAAAAAAAR
ben sanırsam heralde galiba kırmızıları yedim
kahverengi pembe arası bişey geldi sabah şuan hiçbişey yok öğleden sonra gelir artık allaaaah benim kaldı nisana yine çalış yine çalış
canım hayırlısı olsun ama tamamen sokulmedın daha demı
iyiyiym rombikim sen nasılsın kırmızıları gördük çok şükür rahatladıkpek kırmızı sayılmaz ama öncü şoklar gelmeye başladı artçılarda gelir yakında
amann bi yerlere kaybolmayalım taaaaaaammmııı
bende öle yapıyorum yaa ısıtıcılarla duruyprum üstüm yanıyo altım üşüyo
olur hayatım artık nisanmı olur mayısmı olur bilemem bekledi bekledi mayıs olsun bari de hem benim hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümümüz olan ay
yaa insan ölemi der rahmin çocuga hazırlanıyo der ne havasıdoğru canım benim havalar ısındıkça damarlar genişliyoya ondan erkencik oluyoruz hasta
canım sen ve sevgili saygıdeğer rahmin çocuk için zaten hazır ve nazır bekledğiniz için öyle dedim şekerim yaww:)))
YOK CANIM sabah 1 damla geldi şuan gelen giden yok öğleden sonra bekliyorum ama batışmalar oluyo kasıklarımda gelirler öğlene gibi geliyo
saçmalama ne ağlaması ağlamak yok gulmek var sana bu ay
henüz hespalamadım canım o civarlarda bişey olur sanırım bi güldür güldür kırmıızları göreyim ancak o zaman hesaplarım
sen bence gelcekler geliyolar geldiler diye diye hamiş olcan
valla canım kendimi negatif görmeye alıştırdım dünden beri moralim bile bozuk farkında olmadan
kızıyorum ama şimdibekle azıcık canım güzel haberleri alcaksınnnnn
Slm kizlar bende tel.den girdigin icin hep yanlis yaziyorum ..olur boyle seylerrr.. nolacak sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?