HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

derim çünküm benim canımsın Rombikcanımsın kız daha bahar gelmeden ne halısı bu yahu. sular da buz gibi ayaktan üşütcen Allah vermeye.. ne zaman regl tarihi.. İnşallah bu denemede başarılı olursunuz ve bebişin gelirr

Slm kizlar bende tel.den girdigin icin hep yanlis yaziyorum ..olur boyle seylerrr.. nolacak sankiii

ay gerçekten sular buz gibi.ben şirkette bile üşüyorum.ayakları sıcak tutmak lazım yıkamayın halı falan.

günaydın Rombikcan'ım sen nasılsın ? valla ben üşüyorum bugün hiçte geldiği yok baharın.. Dışarı sıcak içerler buz gibi

valla bende donuyorum işyerinde ayağımın önünde ısıtıcı çalıştırıyorum hala ve kazak içine badi üzerine hırka ayy donuyorum

canım havaların etki ettiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum:))

ben onuda kullanmıştım
zaten kullanmadığım ilaç kalmadı gari :)
inşallah hamilesindir hamileyizdir

inş hamileyizdir bi yanım amaan belirti bile yok hamile değilim bu ayda olmadı diyo bi yanımda bu ay yapmam gerekenleri hep yaptım yumurtam oluştu ve çatladı çatladığındada birlikte oldum kesin olmuştur diyo sanırım ben kırmızıyı görürsem yada kırmızılar gecikir bende test yaptığımda hamile olmadığımı öğrenirsem sanırım ağlayabilebilirim

olur hayatım artık nisanmı olur mayısmı olur bilemem bekledi bekledi mayıs olsun bari de hem benim hem eşimin doğumgünü hemde evlilik yıldönümümüz o

bizimide mayısda evlilik yıldönümümüz ama inş. bu nisandsa müjdeyi vermek isterim senin erken oluyorsa nisan 18 civarı birlikte bekleriz :)

saçmalama ne ağlaması ağlamak yok gulmek var sana bu ay

henüz hespalamadım canım o civarlarda bişey olur sanırım bi güldür güldür kırmıızları göreyim ancak o zaman hesaplarım

canım hayırlısı olsun ama tamamen sokulmedın daha demı

saçmalama ne ağlaması ağlamak yok gulmek var sana bu ay

henüz hespalamadım canım o civarlarda bişey olur sanırım bi güldür güldür kırmıızları göreyim ancak o zaman hesaplarım

valla canım kendimi negatif görmeye alıştırdım dünden beri moralim bile bozuk farkında olmadan

kızıyorum ama şimdi bekle azıcık canım güzel haberleri alcaksınnnnn

canım herkese diyorum sıkma canını rahat ol diye hepimizde söylüyoruz birbirimize ama işte mümkün olmuyo niye böyle olduğumuda anlamadım hiç bi belirti olmayınca heralde ümidimi tamamen kaybettim ilacı bugün ve yarın kullanıcam cumartesi sabahta sonuncuyu kullanıcam ilaç azzaldıkça ümidimde azaldı sanki herşey sonuçlanmış gibi daha bişey belli değil ama ne biliyim böyle hiçbi belirti olmadan hamile olan varmıdırki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…