HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar ben martın 4 ne çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün martın 20 ve benim karnımda aşırı derece bir ağrı var pembe bir leke gelmiş sizce adetmi olcam ben umudumu kestim artık gebelikten

tazebahar gelen gelmişse boş ver:)bir şarkı var ya "tazebahar dalları gibi çiçeklenecek" diye sende inş en kısa zamanda çiçekler açarsın gelen baharla beraber.Bu son kırmızı görmen olsun 9 ay izine çıksın o kırmızılar.

günaydın canım bende yemek üzereyim :))

inşallah geçen seferki gibi olmazsın nesrin hafif ve kolay atlatırsın.

inaşşlah ay korkuyorum ama hafta sonuna geliyor rahat ederim en azından

Hee ne de güzel söylüyorsun ama dün de test yaptım negatif hiic siliklik bile yoktu(
Bu ay benim umudum kalmadı..eşimle dün konuştuk da ben aslında bebeğe çok hazır olmadığımı ama hamileleri görünce imrendigim için bebek istediğimi anladım.. Belki Rabbim biliyor hazır olmamı bekliyor:)

evet şekerim aylardır ilk defa bu kadar soğukkanlılıkla karşıladım ayy ne gelirse allahtan güzel gelir vardır bi bildiği güzel allahımın,demekki benim için henüz zamanı gelmemiş kısmet oldugu en guzel zamanda inşallah

pardon cnm ya yanlışlıkla yazmışım

olsun canım demekki benim için hayırlı değilmiş ki allah söyletti sanada işte, takılıyorum sana pardon demen için yazmadım, başımıza ne gelrise sevinmek lazım aslında çünkü vardır yukarsının bi bildiği ve bizden daha iyi biliyo bizi yukarsı

evet aslında gerçekten yaradana sığınmak gerek ama nefsimiz durmuyor oflayıp duruyoruz.Yaşadığımız anın kıymetini bilmiyoruz.Perygamberimiz bile ne eziyetler çekmiş,hakaretlere ugramıs,evlatlarını kaybetmiş.Bu günlerimizi aratmasın Allah .Ailemize 3. kişiyide hayırla,sağlıkla katsın inşallah.

Evet canım tam bat tarihimde geldi wc girdigimde sadece paceteye geliyor bi ceee diyo bi saklaniyor benimle dalga geciyor sanki

duygudeni benimde buna benzer bişiler oldu ama benim ki baya erken gelmeye başlamıştı burada arkadaşlardan duymuştum böyle adeti bozulanlara yakınmış hamilelik belki sende öyle olursun inş.

günaydın arkadaşlar.
bende ne gelen ne giden göğüslerim ağrıyor sadece dokununca.

nesrin benide ekle bat belirsiz

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın kızcelerrrr 5 dk cık uyudum otobüs kaçtı geç kalcam galiba

günaydın kızlar :)

günaydın kızcıklar

Günaydın herkese.................

günaydın kızlar nasılsınız

hepinize teker teker günaydın canlarım. nasılsınız bakalım

Günaydın kızlar depresyona girdim ya(
Dün saçımı biraz duzelttireyim dedim adam kısacık yaptı. Bana kısa saç gitmiyor çok kötü oldum bunalimdayimmm(((

canım kuaförler hep öle zaten. önlerine oturmaya gör. zevk alıyo onlar saç keserken. ama eminim yakışmıştır sen daha alışmadığın için öle geliyodur.

kızlar bende halaaa hiç bi belirti yok yahuu ya hadi hamileliği geçtim artıkta adet içinde bişey olduğu yok ya yinemi gecikcek adetim ilaçlar işe yaramadımı yaaa(((

canım bende de hiç belirti yok bi tek şuan kasıklarımda ağrı var. İnşallah ikimizde belirtisiz şekilde hamile kalırız. ümidini yitirme sakın

HOOOPPP!!!... bu ne len ne gelmesi senden ümitliyiz biz bu ay yerleşmedir o yerleşmee inşallaahhhh yerleşmee lekesidir

Evet canım dün bat günümdü wc girdigimde sadece peceteye geliyor hatta az once wc yw girdim hicbisey yok anlamadm

bebeğim ozaman senin ki yerleşme olabilir daha adete dönmediyse yerleşmedir. sen bi test yapsana evde kendin..

Kızlar ben martın 4 ne çatlatma iğnesi oldum göbekten bugün martın 20 ve benim karnımda aşırı derece bir ağrı var pembe bir leke gelmiş sizce adetmi olcam ben umudumu kestim artık gebelikten

ahh canım inşallah olmuştur ve bebeğin seninledir sakın kesme umudunu Rabbime sığın dua et.. İnşallah bebeğin seninledir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…