HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ne duruyorsun bir an öce yap güzelm adetten 3 gün önce bile bilenler var...

evet cimcime ya evde huzurda olmasa boşanırsın sonra ne yaparsan yap seviyesizlik bu kişiliği oturmamıs burda adamın.Birde kıyamam 8,5 aylık bebekleri varmıs.Allah ıslah etsin inşallah.

ya kızlar burada şakalaşıp birbirimize takılıyoruz dediğimiz hiçbirşeye takılmayalım lütfen :) hepinizi çok ama çok seviyorum neşeleniyorum sizlerle beni yanlış anlamayın olar mı canlarım :)

allah korusun yaa hepimiz kendi derdimizin içinde kayboluyoruz ve zaman zaman etrafa bakma fırsatımız olmuyor ve bazen isyana bile gidebilliyoruz ama kafamızı kaldırıp etrafa bi baktığımızda görüoruzki etrafta ne dertler var sonra dönüp şükrediyoruz. şahsenkötü bi durumla karşılaştığımda şükür daha da kötü durumda olanlar var benim derdim neki demeye çalışıyorum ama nekadar başarılı olduğum tartışılır tabi rabbim bizlere şimdiye kadar gördüğümüz kötü günlerden daha kötü günler verip eskş kötü günleri bile aratmasın

yahu kızlar yapın şu testlerinizi artık önce yada sonra üzülmekte sevinmekte bizler için zamanın önemi yokki sanki bugün değilde yarın yapınca ve negatif çıkınca daha mı az üzüleceksiniz hayır yine insan üzülüyor hatta adet olmayı beklerken belki olurum bugün bekleyeyim test için desekte adet olunca o gün yine üzülüyoruz.Allah yüzlerimizi güldürsün inşallah........

evet cimcime ya evde huzurda olmasa boşanırsın sonra ne yaparsan yap seviyesizlik bu kişiliği oturmamıs burda adamın.Birde kıyamam 8,5 aylık bebekleri varmıs.Allah ıslah etsin inşallah.

allah belasını versin o zaman o masum bebeği nasıl sevebilir ellerine bulaşan bu kirle nasıl dokunabiliyor acaba ona. hadi karına acımadın o yavruyadamı acımadın be adam
Allah hepimizi korusun böyle midesizlerden

anam burda bi tane akıllı yok valla hayatım zaten silik çizgiyide görmüşsün e gününde geçmiş git al sonucunu kızdırma beni kalbim pıt pıt atmaya başladı vallahh

cidden ya toptan akli melekelerimi yitirdik hepimize geçmiş olsun arkadaşlar çocuk çocuk diyoduk şimdi aklımızı arıycaz bide :))

ben yapcam akşam bakalım anya konya belli olur zaten

hoşgeldin canım ne olsun cimcime yaa hala beklemedeyiz tazebahar adetle gebelik arasında gidip geliyor :))

hoşbuldum canım adeti gecikmişmiydi onun.
bende de kasık ağrısı mide bulantısı kasık batması herbişey olmaya başladı bi kırmızıları göremedim bi bana nasip olmadı görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…