- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.301
kız sorma delı gıbı yıyıyorum bu ılk 3 4 ay kg almayanlar karınlarından gelen gurultuları muzık nıyetıne mı dınlıorlar
gece 4 de uyadndım gurul gurul kocamıda 3 de cıs dıye kaldırmıstım kıyamadım gerı yattım ama 1 saatte zor uyudum nasıl acıkıyorum sabah evden cıkmadna ufak atıstırıoum 9 dakahvalatı 10:30 atıstırma 1 gıbı oglen yemek 3 4 gıbı cevız badem 7 gıbı aksam yeemk kız paso yıyom cok ıı bakılıor ıcerde kendısı yattıgı yerden mıdeme yuklenıyor herhalde D:
Muhtemelen bugun gwlir adetinnn canim.
geldide zaten canım çok lazım gibi bebek hayali başka bahara kaldı ne diyelim hayırlı zaman değilmiş demekki
kızlar şuan kendime inanamıyorum turşu kavanozunu aldım önüme suyunu bile içtim bu ne turşu isteğidir anlamadım. bu ara canım deli gibi acı ve ekşi çekiyo mide bulantılarımdan dolayı heralde
aynen öyle birde karısının sonradan yazdıklarına göre bakımlıyımdır dikkat ederim kendime diyor,ben para kazanıp çocugumuza mama alma derdindeyim adam kadınlarla konusmak için kontör derdinde diyor.
peki ozaman yarın sabah yapayım.. Mübarek gün çıkar inşallah güzel şeyler...
benimde öle acı tuzlu şeylere isteğim var. ama benim turşum bitti kievde bi sos var biberli domatesli acı ama tuzu eksik. yiyemiyom o yüzden...
sarellenin reklamındaki gibi bağırıyodur sana o aaaaannnneeeeeeaa :95: diye. sen iyi bak ona boşver kilolar verilir sonrada. 1 kere vurunca 1 sarelle 2 kere vurunca 2 sarelle 3 kere vurunca 3 sarelle
buyuk konusmak hayatta sevmem ama bole kocaları neden evde tutulur bılemıyorum
kızlar şuan kendime inanamıyorum turşu kavanozunu aldım önüme suyunu bile içtim bu ne turşu isteğidir anlamadım. bu ara canım deli gibi acı ve ekşi çekiyo mide bulantılarımdan dolayı heralde
evet yinede büyük konusmayalım.Allah akıl fikir versin aklını başına getirtsin inş.Ben en çok sadece kadınlar değil erkeklerde çıkıyor istersen sende ara demesine şok oldum.Allah ıslah etsin.
hayırlısı olsun canım sıkma canını ovulasyon günlerinde sıkı çalış silkelet kahve için sabah kadar duş almayın amuda kalk falanhadi bakalım nisanda müjdeli haberler bekliyoruz
KIZLAR MERHABA ;BEN BENDE BEBEK İSTİYORUM. GEÇENLERDE KASIK AĞRISIYLA DR A GİTTİM 18 İNDE. GEBELİK TESTİM NEGATİF ÇIKTI DAHA GÜNÜM GEÇMEMİŞTİ. SAT 20 ŞUBAT BEN HASTANEYE 19 MARRTTA GİTTİM. DR DEDİKİ BÜYÜK İHİTMALLE REGLİ OLCAKSIN ONUN AĞRISI. AMA ATEŞ ÖLÇÜLERİM AŞAĞIDAKİ GİBİ.REGLİ OLMADAN ÖNCE ATEŞ ARTAR MI.
17.gün : 36,2
18. " :36,2 :)
19. " : 36,3
20. " : 35,9 :)
21. " :36,0
22. " : 36,3
23. " : 36,4
24. " : 36,0
25. " : 36,3
26. " : 36,3 :)
27. " : 36,3
28. " : 36,2 (1 SAAT GEÇ ÖLÇTÜM)
29. " : 36,3
30. " : ,36,4
merhaba ,allah bir an önce bebk nasip etsin ne diyelim.Ama ben ateş ölçme işinden pek anlamam o yüzden yorum yapamıyorum.
sağol canım güzel dileklerin için takmayayım elbet olcak rabbim nasip ederse diyorum ama olmuyor dünden beri belki diyordum çok üzgünüm hayırlısı her ay bu sonuçla karşılaşmak hemde 1 buçuk yıldır yoruldum sanki canım hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor ve dua etmek ten başka(((
haha ama tek sarelle olsa keske
hakıkaten ıstaha geldım kendını tutabılene bravo ayaga kalkıp alkıslarım yanı
benımde 4 5 hafta ıken delı tursuyedım ıctım kız lahana tursusu ozellıkle arıodum
ama sımdı tatlıya dondumcıkolata arıom
sağol canım güzel dileklerin için takmayayım elbet olcak rabbim nasip ederse diyorum ama olmuyor dünden beri belki diyordum çok üzgünüm hayırlısı her ay bu sonuçla karşılaşmak hemde 1 buçuk yıldır yoruldum sanki canım hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor ve dua etmek ten başka(((
Amin cümlemize inşaallah.anlayan birileri var mı ki.
duygu doktora gidiyor musun?Bir sorun yoksa sendede eşindede olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?