HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sarellenin reklamındaki gibi bağırıyodur sana o aaaaannnneeeeeeaa :95: diye. sen iyi bak ona boşver kilolar verilir sonrada. 1 kere vurunca 1 sarelle 2 kere vurunca 2 sarelle 3 kere vurunca 3 sarelle

geldide zaten canım çok lazım gibi bebek hayali başka bahara kaldı ne diyelim hayırlı zaman değilmiş demekki

hayırlısı olsun canım sıkma canını ovulasyon günlerinde sıkı çalış silkelet kahve için sabah kadar duş almayın amuda kalk falan hadi bakalım nisanda müjdeli haberler bekliyoruz

kızlar şuan kendime inanamıyorum turşu kavanozunu aldım önüme suyunu bile içtim bu ne turşu isteğidir anlamadım. bu ara canım deli gibi acı ve ekşi çekiyo mide bulantılarımdan dolayı heralde

kızlar şuan kendime inanamıyorum turşu kavanozunu aldım önüme suyunu bile içtim bu ne turşu isteğidir anlamadım. bu ara canım deli gibi acı ve ekşi çekiyo mide bulantılarımdan dolayı heralde

benimde öle acı tuzlu şeylere isteğim var. ama benim turşum bitti ki evde bi sos var biberli domatesli acı ama tuzu eksik. yiyemiyom o yüzden...

benimde öle acı tuzlu şeylere isteğim var. ama benim turşum bitti ki evde bi sos var biberli domatesli acı ama tuzu eksik. yiyemiyom o yüzden...

ooyyy fıstığım adresini ver ben yollayayım sana. ev yapımı annem yapmıştı gecen sene. tuz konusunda bende hassasım tuzsuz yiyemem sen ekle kız nolcek

sarellenin reklamındaki gibi bağırıyodur sana o aaaaannnneeeeeeaa :95: diye. sen iyi bak ona boşver kilolar verilir sonrada. 1 kere vurunca 1 sarelle 2 kere vurunca 2 sarelle 3 kere vurunca 3 sarelle

haha ama tek sarelle olsa keske
hakıkaten ıstaha geldım kendını tutabılene bravo ayaga kalkıp alkıslarım yanı

benımde 4 5 hafta ıken delı tursuyedım ıctım kız lahana tursusu ozellıkle arıodum

ama sımdı tatlıya dondum cıkolata arıom

KIZLAR MERHABA ;BEN BENDE BEBEK İSTİYORUM. GEÇENLERDE KASIK AĞRISIYLA DR A GİTTİM 18 İNDE. GEBELİK TESTİM NEGATİF ÇIKTI DAHA GÜNÜM GEÇMEMİŞTİ. SAT 20 ŞUBAT BEN HASTANEYE 19 MARRTTA GİTTİM. DR DEDİKİ BÜYÜK İHİTMALLE REGLİ OLCAKSIN ONUN AĞRISI. AMA ATEŞ ÖLÇÜLERİM AŞAĞIDAKİ GİBİ.REGLİ OLMADAN ÖNCE ATEŞ ARTAR MI.
17.gün : 36,2
18. " :36,2 :)
19. " : 36,3
20. " : 35,9 :)
21. " :36,0
22. " : 36,3
23. " : 36,4
24. " : 36,0
25. " : 36,3
26. " : 36,3 :)
27. " : 36,3
28. " : 36,2 (1 SAAT GEÇ ÖLÇTÜM)
29. " : 36,3
30. " : ,36,4

hayırlısı olsun canım sıkma canını ovulasyon günlerinde sıkı çalış silkelet kahve için sabah kadar duş almayın amuda kalk falan hadi bakalım nisanda müjdeli haberler bekliyoruz

sağol canım güzel dileklerin için takmayayım elbet olcak rabbim nasip ederse diyorum ama olmuyor dünden beri belki diyordum çok üzgünüm hayırlısı her ay bu sonuçla karşılaşmak hemde 1 buçuk yıldır yoruldum sanki canım hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor ve dua etmek ten başka (((

merhaba ,allah bir an önce bebk nasip etsin ne diyelim.Ama ben ateş ölçme işinden pek anlamam o yüzden yorum yapamıyorum.

duygu doktora gidiyor musun?Bir sorun yoksa sendede eşindede olur inşallah.

haha ama tek sarelle olsa keske
hakıkaten ıstaha geldım kendını tutabılene bravo ayaga kalkıp alkıslarım yanı

benımde 4 5 hafta ıken delı tursuyedım ıctım kız lahana tursusu ozellıkle arıodum

ama sımdı tatlıya dondum cıkolata arıom

yaaaa bende lahana turşusuna bayılıyorum zaten severdim bu aya deli gibi yiyorum evde kalmadı salatalığa geçtim şimdi ama bende iştahlanayım istiyoruuuuummmm bende deli gibi yemek istiyorum. gecen ay gece yarısı karın gurultusuyla uyanıyodum aynı senin gibi. inşallah nisanda yine öyle uyanmak nasip olur

canımmmm sakın üzülme allah bilir hayırlısını. bak ben 8 ay korundum. evlenmeden 3 ay önce başladım yasmin kullanmaya sonra aralıkta bıraktım nede olsa 3 ay koruyor diye marta saklamıştım hayallerimi. aslında çok istiyordum hemen olmasını ve sürpriz bi şekilde ocakta hamile kaldım. kalmışım. hamile olduğumu öğrendiğim gün kürtaj olmak zorunda kaldım. yarım saatlik bir annelik sevinci yaşadım. sonrası bir dünya acı ve ağrı. aynı şekilde beebeek isimli arkadaşımızda çok istemişti oda hamile kaldı ama onunda sonu acı oldu. özser arkadaşımızın bu hamileliğinden önce düşüğü oldu. sana anlatmak istediğim. hiç üzülme olmuyor diye. istediğin bişey olmuyorsa daha iyisi olacağı için yada olmaması daha hayırlı olduğu içindir. Allah hayırlısını versin hepimizi çin. şuan hamilelik diye delirsemde içimde bi yanım sağlıklı olacaksa hemen olsun ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diye dua ediyor.
bir rahatsızlığın varmı yoksa kendiliğinden mi olmuyor. öyleyse kürleri dene ve silkeletmeyi kesinlikle dene yok bir rahatsızlık varsa doktor kontrolünde kalmaya çalış canım. Rabbim yardımcın olsun.

Amin cümlemize inşaallah.anlayan birileri var mı ki.

canım bizim burd anlayan varmı bilmem ama kk'da ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanlarmı ne tam adını hatırlamıyorum ama bu konuyla ilgili bi başlık vardı onlarada bi sor istersen hatta topici açan kişi ölçülerini verince bilmeyenler için takibinide yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…