- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.281
sanırım ozamanda desteğimize ihtiyacı olacak bakamıyorum dicek:))
hoşbuldum canım adeti gecikmişmiydi onun.
bende de kasık ağrısı mide bulantısı kasık batması herbişey olmaya başladı bi kırmızıları göremedim bi bana nasip olmadı görmek
hoşbuldum canım adeti gecikmişmiydi onun.
bende de kasık ağrısı mide bulantısı kasık batması herbişey olmaya başladı bi kırmızıları göremedim bi bana nasip olmadı görmek
sanırım ozamanda desteğimize ihtiyacı olacak bakamıyorum dicek:))
kuş çıkıyo kuş
göbüşünde bebiş varsa pozitif olacak en az +50 olması lazım bhcg nin sonra gelsin yeğenler bize
Heyecanlı deme öyle yaa. Hamile olduğu halde testte cikmayanlar da var. Bence kan testi en kesin sonuç. Idrar testleri tüm umutları bitirmesin
ben yapcam akşam bakalım anya konya belli olur zaten
Dün test yaptım ve 2. çizgi silikti inşAllah hamişimdir..
sen kırmızıları görmeden hamile kal inşallah
işte dünyanın hali biri görüyüm diye bekler biri görmeyim diye:) şaka bitarafa inş tez zamnda olursunda sıkıntılı bekleyiş biter çalışmalar başlar kız sen adet olmadan hamile kalmayasın mümkünmüki böyle bişey araştırdınmı tazebaharın batı 23 marttı canım
cankuşlarım 18 nisan evlilik yıldönümümüz :) 26 mayıs benim doğum günüm :) 15 haziran eşimin doğum günü :) bu 3 aydan umutluyum şöyle bir teorim var sizce nasıl ?eğer bebek nisanda gelirse ikimizi de sevicek.mayısta gelirse anasını çok sevecek.haziranda gelirse babasını sevicek nasılllll?
Aynen öyle olacak galiba..
Hadi bakalım vardır inşAllah..
inşallahhhh
evet canım geçen ay bende 15 şubatta görmeyeyim diye dua ediyodum şimdi her wc ye girişimde ne olur gelsin artık diye bakıyorum ama yok gelmiyoevet mümkün adet olamadan tekrar hamile kalmak. eşimin kuzeni düşükten sonra hemen hamile kalmış 50. günde görmüşler testte. zaten kürtajda bacağı içerde kalır derler bizde. yani gerisi hemen gelir. ama tabi benim rahimde değildi bende durum farklı olabilir
tazebahar beklesin 2 gün daha ne olur ne olmaz belki yerleşme kanaması görüyodur
İtiraf etti !
günlerdir burda bişeyler yazıyorum eşimle ilgili şüphelendiğim içinse bana bazı arkadaşlar demediğini bırakmadı bi telefon konuşmasıyla böyle yapılırmı git kızdan da ondanda özür dile gibi kocamı en iyi ben tanırım sanırım ve eşime güvenim yoktu hep şüphe içindeydim şüphelerde beni hergeçen gün yiyip bitiriyordu.bi kaç aydır değişmişti sürekli kavga ediyorduk ve dün akşam ona turkcellin talep edildiği halde son 6 ayın dökümanını istediğin adresi gönderiyormuş dedim gerçekten böyle bişey vardı ama sadece numaralar gönderiliyordu ve eşimin bundan haberi yoktu o içerikler gelicek sandı ve aradık turkcelli adresi filan verdi baktı iş gerçekten ciddi böyle bvişey var bana döndü sadece o kızın numara detaylarını yollasalar olmazmı dedi,bende başka şeylerdemi var bak bana kendi ağzınla söylersen yemin ederim kızmıycam ama o dökümanlar gelirse çıldıracağımı biliyorsun dedim ve yumuşak davrandım tatlı dille ve tamam dedi birer sigara yaktık mutfağa geçtik,dedikleri aynen şu kızlar
hani sürekli chat mesajları geliyordu telefonuna söylemiştim galiba bende virüs herkese yolluyorlar saıyorumdum itirafdlarını aynen aktarıyorum
1-) 1,5 aydır değişmesinin sebebi arkadaşalrı sevgililerine karılarına telefonda ben bu akşam gelmiyorum diyip yada şu şöyle olucak deyip karıları ne derlerse onu yapıyorlarmış buda onlardan görmüş aklınca demişki bende böyle olucam artık benim sözüm geçsin evde demiş bana sert davranmaya başlamış
2-) beni evden yollardı bi beni yanlız bırakın bilgisayarda oyun oynayacağım derdi ben gittiğimde tv den aldığı hani şu sohbet edelim arayın diyolarya onları aramış kontür almaya başlamasının sebebi buymuş
3-) kardınlarla telefonda seks yapıyorlarmış heyecan aradım diyor
4-) bunları bana kızdığı kavga ettiğimiz için yapmış
5-) sigaraya başlamasının sebebi tekvandoya gidiyordu bilgisayar istedi bende ya bilgisayar ya tekvando ikisinin taksidini ödeyemeyiz çocuğumuz var dedim oda tekvandoyu bırakmıştı bilgisayar almıştık 1000 tl ye bu yüzden bana sinirlenmiş sigaraya başlamış
6-)iş yerindeki o kıza ilgi duymuş ve duyduklarıda varmış yada televizyonda bi güzel beğendiği kız olunca of diyormuş içinden
daha anlatmak istediğim şeyler varda inanın yüreğim kaldırmaz bide bana demezmi sadece kadınlar çıkmıyor erkeklerde çıkıyor sende konuş dalga geç demezmi
ben bakımlı bi bayanım iç çamaşırlarıma kadar itinayla seçer sürekli istediğinde veya istedğimde yaparız afedersiniz ama bazen günde 2 kere bile oluyor cinselliğimizde hiç bi problem yok bunu ona söyledim evet ama ben hata yaptım çok pişmanım diyor boşluğuma geldi bi heyecandı diyor bende o kadınların kim olduğunu bile bilmiyorsun dedim 40 50 yaşında kadın oluyorlarmış deşifrew programlarında izlemiştim 2000-3000 maaş veriyorlardı evden bi hat çıkarıp çalışıyorsun kendiside evet bende izledim bi elinde örgü bi elinde telefon la konuşuyordu yaşlı teyzeler bu yaptığın kaçamak değil sapıklık dedim şimdi yemin ettiğim için bişey demedim ama öçok kırıldığımı eskisi gibi olmayacağını söyledim eskisindende iyi olucak sana söz veriyorum dedi
uzun oldu kusura bakmayın kızlar çocuğum için yaşamak istiyorum
Verdim de sonucu almaktan korkuyorum..
inş sende hamiş oluverirsin kız uğraşmadan yani kürdü bal baklavaydı fındık fıstıktı klomendi onlara başlamadan:))
ben yapcam akşam bakalım anya konya belli olur zaten
sen yapta seninki inş çift yada silik çıkarsa senden cesaret alıp bende yaparım belki
yeğenim napıyoooooo üzmüyon dimi onuuuu bak seni düşündüğüm yok onu düşünüyorum artık ön planda o var
şaka şaka ikinizide düşünüyorum bak göz kapakları oluşuyomuş yerim ben onun kapaklarını
ay Allah belasını versin bu heyecan aksıyon arama degılkı sapıklık resmen bıde karın sureklı yanında ayy rezıl bu adamlar yemın edıorum kes cukunu at kopeklere
aksam yapma sabah yap cok faredıo varsada anlamıcan bole sabah ılk ıdrarla yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?