HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hoşbuldum canım adeti gecikmişmiydi onun.
bende de kasık ağrısı mide bulantısı kasık batması herbişey olmaya başladı bi kırmızıları göremedim bi bana nasip olmadı görmek

işte dünyanın hali biri görüyüm diye bekler biri görmeyim diye:) şaka bitarafa inş tez zamnda olursunda sıkıntılı bekleyiş biter çalışmalar başlar kız sen adet olmadan hamile kalmayasın mümkünmüki böyle bişey araştırdınmı tazebaharın batı 23 marttı canım

sen kırmızıları görmeden hamile kal inşallah

inşallahhhh

evet canım geçen ay bende 15 şubatta görmeyeyim diye dua ediyodum şimdi her wc ye girişimde ne olur gelsin artık diye bakıyorum ama yok gelmiyo evet mümkün adet olamadan tekrar hamile kalmak. eşimin kuzeni düşükten sonra hemen hamile kalmış 50. günde görmüşler testte. zaten kürtajda bacağı içerde kalır derler bizde. yani gerisi hemen gelir. ama tabi benim rahimde değildi bende durum farklı olabilir
tazebahar beklesin 2 gün daha ne olur ne olmaz belki yerleşme kanaması görüyodur

haha ılgınc teorı ama ya temmuz da gelırse kımseyımı sevmeyecek

deme kız ole yavrunuz gelsınde sızde seversınız oda sızlerı sever Allahın ıznı ıle

inş sende hamiş oluverirsin kız uğraşmadan yani kürdü bal baklavaydı fındık fıstıktı klomendi onlara başlamadan:))

ay Allah belasını versin bu heyecan aksıyon arama degılkı sapıklık resmen bıde karın sureklı yanında ayy rezıl bu adamlar yemın edıorum kes cukunu at kopeklere

inş sende hamiş oluverirsin kız uğraşmadan yani kürdü bal baklavaydı fındık fıstıktı klomendi onlara başlamadan:))

hiçbirine başlamadım zaten. bçt yapacaktım ama şuan zararı olur adet olayım öyle başlarım dedim hala olmadım başlayamadım haliyle. extra hiç yaptığım bişey yok. inşallah tutarda bu sefer daha dikkatli olurum zaten aynı problemin tekrarlamaması için 1 nisandan itibaren adet olsamda olmasamda doktor kontrolüne gireceğim yine.
inşallah hamileyken girerim kontrol sürecine

yeğenim napıyoooooo üzmüyon dimi onuuuu bak seni düşündüğüm yok onu düşünüyorum artık ön planda o var

şaka şaka ikinizide düşünüyorum bak göz kapakları oluşuyomuş yerim ben onun kapaklarını

kız sorma delı gıbı yıyıyorum bu ılk 3 4 ay kg almayanlar karınlarından gelen gurultuları muzık nıyetıne mı dınlıorlar
gece 4 de uyadndım gurul gurul kocamıda 3 de cıs dıye kaldırmıstım kıyamadım gerı yattım ama 1 saatte zor uyudum nasıl acıkıyorum sabah evden cıkmadna ufak atıstırıoum 9 dakahvalatı 10:30 atıstırma 1 gıbı oglen yemek 3 4 gıbı cevız badem 7 gıbı aksam yeemk kız paso yıyom cok ıı bakılıor ıcerde kendısı yattıgı yerden mıdeme yuklenıyor herhalde D:

ay Allah belasını versin bu heyecan aksıyon arama degılkı sapıklık resmen bıde karın sureklı yanında ayy rezıl bu adamlar yemın edıorum kes cukunu at kopeklere

aynen öyle birde karısının sonradan yazdıklarına göre bakımlıyımdır dikkat ederim kendime diyor,ben para kazanıp çocugumuza mama alma derdindeyim adam kadınlarla konusmak için kontör derdinde diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…