HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çok teşekkür ederim...

canım üzülme demicem çünkü üzüleceğini biliyorum ama dua et güzelim hep birlikte dua edelim rabbim tez zamanda arattırmadan sağlıklı sıhhatlicene versin kucağımıza

teşekkürler canım sana ve diğer arkadaşlarad çok geçmiş olsun hepimizin dileği o canım sağlıklı bi sekilde hayırlısıyla inşallah ama insan üzülüyo işte hepiniz az çok biliyosunuz bu duyguyu rabbim hepimin yardımcısı olsun canm allah razı olsun bu silkinme nasıl oluyor canım?

kızlar hadı bana bır akıl verın
facede paylasmak ıstıyorum sızce hangısı

çekirdek ailemizin çekirdeği yolda

tık tık tık

dikkat bebek var

"Artık gözlerim, ellerim-ayaklarım, aklım ve yüreğim tüm âzâlarım,hayallerim, tüm vakit ve hayata dâir hesaplarım bana ait değil..."

bır bedende ıkı kalp

içimde bir can var yarısı Sen yarısı Ben

canım üzülme demicem çünkü üzüleceğini biliyorum ama dua et güzelim hep birlikte dua edelim rabbim tez zamanda arattırmadan sağlıklı sıhhatlicene versin kucağımıza

amin canım inşallah ediyorum hergün inanın herkez için dua ediyorum hatta bugün adet olmasaydım akşama kuran okuyup tekrar dua edecektim aama olmadı işte rabbim daha iyisini bilir herşeyin

kız ınsallah olacak hemde nısanlara kalmadan ben dıyım bu tursulara hayra alamet

sağolasın canım bizimkiler çok şükür geldi geçti bizim amacımız sizlere yardım etmek. şimdi yumrutlama gününde eşinle ilişkiye giriyorsunya ama girmeden en az 1 saat önce muhakkak sert bir kahve içirki spermleri hareketlensin. sonra ilişkiye girince rica et seni ayak bileklerinden tutup havaya kaldırsın kalcan yerden ykselsin yani. sonra çamaşır silkeler gibi ayaklarını öne arkaya sağa sola sallasın. bu kısımda girdiğiniz vaziyetten dolayı gülme krizine girmek serbesttir yaklaşık 3-4 dk silkelettirdikten sonra sen ne olur ne olmaz yinede hemen kalkma ayaklarını dik 10-15 dk öylece yat yada kalcanın altına yastık koy. sabaha kadar duş alma yattığın yerden giyin. hatta yapabilirim dersen bide beline ilişkiden önce yakı yapıştır. yakı belini sıcak tutar yumurtalarınla spermlerin buluşmasını kolaylaştırır :))

hadi bakalım kolay gelsin

[/COLOR]"Artık gözlerim, ellerim-ayaklarım, aklım ve yüreğim tüm âzâlarım,hayallerim, tüm vakit ve hayata dâir hesaplarım bana ait değil..."

bu çok asilmiiiişşş hem farklıda bence bu olsun.

kız ınsallah olacak hemde nısanlara kalmadan ben dıyım bu tursulara hayra alamet

inşallah yaaa. bu akşam kahve içirip silkeletmeli

BENCE BU:) ]içimde bir can var yarısı Sen yarısı Ben

sağol canım deniycem bakalım söylediklerini ama şu silkeleme olayına şimdiden gülmeye başladım canım valla bu moral bozukluğundan sonra çamaşır silkeler gibi güldürdü beni hepinize teşekkür ederim canm inşalalh ben ve dişer kırmızı kart gören arkadaşlarda nisanda artık görmeyiz o kırmızı kartları tekrar teşekkür ederim allah razı olsun rabbim hepimize gönlümüze göre versin

canım cidden sende var bişeyler bencede ne bu böyle ayol bende turşuyu severim canım durduk yere isterde kavanozu önüme koycak kadar değil inş vardır bişeyler yoksada benim belirtiler vücutları şaşırıp sanamı kaydı yoksa:))
bu arada kahve ne kahvesi ayol sütsüz acı nescafemi yoksa halis mulis acı şekersiz türk kahvesimi bunu bilmiyodum ben eksik kalmışım:))

seni üstad belledimde kendime bi soru daha sormak istiyorum:))) hiç bi belirti olmadan hamile kalmak mümkünmü hani mümkünse ben ondan yapcamda ondan soruyorum:))

rica ederim canım ne demek. silkelemeyi benim kocam yapmıyo kırarım bide bi tarafını elimin ayarı yok diyo bende mum duruşu yapıyorum kalçamı alttan ellerimle destekleyip dikiyorum havaya bacaklarımı yatak başlığına falan dikiyorum idare ediyorum ama bu akşam silkelesin yaa napim bide bunu deneyelim Allah senden de razı olsun canımm

inşallah ama ben zaten iştahlıyımki. bu sefer bebeğe yoralım bakalım nasıl olacak halis muhlis türk kahvesi canım sert olsun ama şekerli yapma orta yada şekersiz olsun.dene bakalım sende nasıl olacak. aslında evde yakı var bu akşam yakıyıda yapıştırsammıki yaa

canm bende bu kahveyı yapmıstım aslında sanırım sekersız ama benım koca hayatta ıcemezdı o yuzden sekerlı turk kahvesı yaptım belkıde o ıse yaradı kım bılır

işlerimi hallettim geldim yeniden.
hala tık yok ne gelen ne giden.
sadece akıntı hep ıslak gibiyim gidiyorum akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…