- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.321
canım bizim burd anlayan varmı bilmem ama kk'da ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanlarmı ne tam adını hatırlamıyorum ama bu konuyla ilgili bi başlık vardı onlarada bi sor istersen hatta topici açan kişi ölçülerini verince bilmeyenler için takibinide yapıyordu
gittim canım hiçbişey çıkmadı yumurtlaman falan güzel dedi bilmiyorum artım rabbim büyük inşallah canım teşekkürler
teşekkürler canım sana ve diğer arkadaşlarad çok geçmiş olsun hepimizin dileği o canım sağlıklı bi sekilde hayırlısıyla inşallah ama insan üzülüyo işte hepiniz az çok biliyosunuz bu duyguyu rabbim hepimin yardımcısı olsun canm allah razı olsun bu silkinme nasıl oluyor canım?yaaaa bende lahana turşusuna bayılıyorum zaten severdim bu aya deli gibi yiyorum evde kalmadı salatalığa geçtim şimdi ama bende iştahlanayım istiyoruuuuummmm bende deli gibi yemek istiyorum. gecen ay gece yarısı karın gurultusuyla uyanıyodum aynı senin gibi. inşallah nisanda yine öyle uyanmak nasip olur
canımmmm sakın üzülme allah bilir hayırlısını. bak ben 8 ay korundum. evlenmeden 3 ay önce başladım yasmin kullanmaya sonra aralıkta bıraktım nede olsa 3 ay koruyor diye marta saklamıştım hayallerimi. aslında çok istiyordum hemen olmasını ve sürpriz bi şekilde ocakta hamile kaldım. kalmışım. hamile olduğumu öğrendiğim gün kürtaj olmak zorunda kaldım. yarım saatlik bir annelik sevinci yaşadım. sonrası bir dünya acı ve ağrı. aynı şekilde beebeek isimli arkadaşımızda çok istemişti oda hamile kaldı ama onunda sonu acı oldu. özser arkadaşımızın bu hamileliğinden önce düşüğü oldu. sana anlatmak istediğim. hiç üzülme olmuyor diye. istediğin bişey olmuyorsa daha iyisi olacağı için yada olmaması daha hayırlı olduğu içindir. Allah hayırlısını versin hepimizi çin. şuan hamilelik diye delirsemde içimde bi yanım sağlıklı olacaksa hemen olsun ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diye dua ediyor.
bir rahatsızlığın varmı yoksa kendiliğinden mi olmuyor. öyleyse kürleri dene ve silkeletmeyi kesinlikle dene yok bir rahatsızlık varsa doktor kontrolünde kalmaya çalış canım. Rabbim yardımcın olsun.
canım üzülme demicem çünkü üzüleceğini biliyorum ama dua et güzelim hep birlikte dua edelim rabbim tez zamanda arattırmadan sağlıklı sıhhatlicene versin kucağımıza
yaaaa bende lahana turşusuna bayılıyorum zaten severdim bu aya deli gibi yiyorum evde kalmadı salatalığa geçtim şimdi ama bende iştahlanayım istiyoruuuuummmm bende deli gibi yemek istiyorum. gecen ay gece yarısı karın gurultusuyla uyanıyodum aynı senin gibi. inşallah nisanda yine öyle uyanmak nasip olur
canımmmm sakın üzülme allah bilir hayırlısını. bak ben 8 ay korundum. evlenmeden 3 ay önce başladım yasmin kullanmaya sonra aralıkta bıraktım nede olsa 3 ay koruyor diye marta saklamıştım hayallerimi. aslında çok istiyordum hemen olmasını ve sürpriz bi şekilde ocakta hamile kaldım. kalmışım. hamile olduğumu öğrendiğim gün kürtaj olmak zorunda kaldım. yarım saatlik bir annelik sevinci yaşadım. sonrası bir dünya acı ve ağrı. aynı şekilde beebeek isimli arkadaşımızda çok istemişti oda hamile kaldı ama onunda sonu acı oldu. özser arkadaşımızın bu hamileliğinden önce düşüğü oldu. sana anlatmak istediğim. hiç üzülme olmuyor diye. istediğin bişey olmuyorsa daha iyisi olacağı için yada olmaması daha hayırlı olduğu içindir. Allah hayırlısını versin hepimizi çin. şuan hamilelik diye delirsemde içimde bi yanım sağlıklı olacaksa hemen olsun ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diye dua ediyor.
bir rahatsızlığın varmı yoksa kendiliğinden mi olmuyor. öyleyse kürleri dene ve silkeletmeyi kesinlikle dene yok bir rahatsızlık varsa doktor kontrolünde kalmaya çalış canım. Rabbim yardımcın olsun.
teşekkürler canım sana ve diğer arkadaşlarad çok geçmiş olsun hepimizin dileği o canım sağlıklı bi sekilde hayırlısıyla inşallah ama insan üzülüyo işte hepiniz az çok biliyosunuz bu duyguyu rabbim hepimin yardımcısı olsun canm allah razı olsun bu silkinme nasıl oluyor canım?
senin gitmen yetmez eşininde sperm değerleri önemli tabiki.Ama inş ikinizdede problem yoktur.
[/COLOR]"Artık gözlerim, ellerim-ayaklarım, aklım ve yüreğim tüm âzâlarım,hayallerim, tüm vakit ve hayata dâir hesaplarım bana ait değil..."
kız ınsallah olacak hemde nısanlara kalmadan ben dıyım bu tursulara hayra alamet
BENCE BU:) ]içimde bir can var yarısı Sen yarısı Benkızlar hadı bana bır akıl verın
facede paylasmak ıstıyorum sızce hangısı
çekirdek ailemizin çekirdeği yolda
tık tık tık
dikkat bebek var
"Artık gözlerim, ellerim-ayaklarım, aklım ve yüreğim tüm âzâlarım,hayallerim, tüm vakit ve hayata dâir hesaplarım bana ait değil..."
bır bedende ıkı kalp
içimde bir can var yarısı Sen yarısı Ben
sağolasın canım bizimkiler çok şükür geldi geçti bizim amacımız sizlere yardım etmek. şimdi yumrutlama gününde eşinle ilişkiye giriyorsunya ama girmeden en az 1 saat önce muhakkak sert bir kahve içirki spermleri hareketlensin. sonra ilişkiye girince rica et seni ayak bileklerinden tutup havaya kaldırsın kalcan yerden ykselsin yani. sonra çamaşır silkeler gibi ayaklarını öne arkaya sağa sola sallasın. bu kısımda girdiğiniz vaziyetten dolayı gülme krizine girmek serbesttiryaklaşık 3-4 dk silkelettirdikten sonra sen ne olur ne olmaz yinede hemen kalkma ayaklarını dik 10-15 dk öylece yat yada kalcanın altına yastık koy. sabaha kadar duş alma yattığın yerden giyin. hatta yapabilirim dersen bide beline ilişkiden önce yakı yapıştır. yakı belini sıcak tutar yumurtalarınla spermlerin buluşmasını kolaylaştırır :))
hadi bakalım kolay gelsin
BENCE BU:) ]içimde bir can var yarısı Sen yarısı Ben
içimde bir can var yarısı Sen yarısı Ben bencede bu güzel canmrabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canm
sağol canım deniycem bakalım söylediklerini ama şu silkeleme olayına şimdiden gülmeye başladım canım valla bu moral bozukluğundan sonra çamaşır silkeler gibi güldürdü beni hepinize teşekkür ederim canm inşalalh ben ve dişer kırmızı kart gören arkadaşlarda nisanda artık görmeyiz o kırmızı kartları tekrar teşekkür ederim allah razı olsun rabbim hepimize gönlümüze göre versin
canım cidden sende var bişeyler bencede ne bu böyle ayol bende turşuyu severim canım durduk yere isterde kavanozu önüme koycak kadar değil inş vardır bişeyler yoksada benim belirtiler vücutları şaşırıp sanamı kaydı yoksa:))
bu arada kahve ne kahvesi ayol sütsüz acı nescafemi yoksa halis mulis acı şekersiz türk kahvesimi bunu bilmiyodum ben eksik kalmışım:))
canım cidden sende var bişeyler bencede ne bu böyle ayol bende turşuyu severim canım durduk yere isterde kavanozu önüme koycak kadar değil inş vardır bişeyler yoksada benim belirtiler vücutları şaşırıp sanamı kaydı yoksa:))
bu arada kahve ne kahvesi ayol sütsüz acı nescafemi yoksa halis mulis acı şekersiz türk kahvesimi bunu bilmiyodum ben eksik kalmışım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?