- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.561
ay ben onu araştırdımdı azcık ama çok karışık geldi bana bide 0.1'lerle hareket ediyosun o yüzden ovu'den gebelik testinden hatta bizim uyduruk belirtilerden bile karışık ve fazla olasılık geldi bana
ay dur bi de ondan yapiimmm.heves ettim,eksik kalmiim.yarın şu glukofajı almaya gidince bi de ateş ölçen şeyden alimmm.kızlar bu ateş ölçme yöntemi çok garip geçen ay regli olduğum gün başlamıştım hala devam ediyorum ve değerler aynı gidiyo ovu testi gibi net :)))
iyi de canım sen zaten regli değilmisin şimdi niye bhcg istedi ki birde sen kaç aydır deniyosun canım
ay dur bi de ondan yapiimmm.heves ettim,eksik kalmiim.yarın şu glukofajı almaya gidince bi de ateş ölçen şeyden alimmm.
canım tebrik ederim.inş isyeyen herkes bu sevinci bir an evvel yaşar,hayırlısıyla.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini
hııııııııııhhhh bi kasık çektirmemiz eksikti.nerden bulucaz şekerim o dediğini.sonucunu merak ediyorum.bak demedi deme sen bu ay hamiş kalırsan ,bu kasık çektirmecilerde patlama yaşanacak
tatlım,şu ateş ölçme uzmanlık alanın hakkında biraz bilgi verir msin?şimdi onlarca sayfa okumayayım.az çok biliyorum,her sabah aynı saatte yapılıyor.digital termometre mi yoksa klasik mi daha iyi?her gün ölçüp yazıcaz.sonra yükseldiğinde yumurtlamış mı oluyoruz?ısı düşerse hamiş değil miyiz?ben karıştırdım zannımca.sen bi deyiver hadiama gebelik testi yapmadan hamile olup olmadığını anlıyosun uzman oldum artık o konuda ...
araştırınca çok ta zor değil canım vücudunu da tanıyosun
Regl olan benim.. o daha olmadii
kıslarrr ya aranızda pkolu olan var mı?bir tedavi görüyor musunuz?ben sadece 1ay klomen kullandım.onda da mik mik olmadı.neye kullandıysam.işte zevk olsun dedimneyse bugün doktora gittim klomen+glukofaj verdi.glukafaj da çok mide bulantısı yapıyormuş.hıı bi de ilk defa kanda beta hcg baktırdı doktor.yok hamile değilim dedim anlamadı.anneyim ben olsa hissederim di mi ama?ne olur ne olmaz yapalım.sonra ilaca başlarsın dedi.
kızlar kaçıncı sayfa bilmiyorum ama ben dün sanırım annemin ve yaşıtlarının kasık çektirme hikayesini yazmıstımmmmmm
Iyiyiz canim sen nasilsinnnn
Yav kiz kendi ustumde olunca anlamiyoeum... eee iste erken yumurtlama oluyor demekkki... adet uzunluguna gore..
Ne bilim cagan tek atista olunca hep ole olur sandim...bu konularin cahiliyim
.nasil oluyor demiyorum bacim...oylemi oldu diyorumm.aaa gevezeee
al canım dilaltından ölçülenden al ve hersabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçeceksin ve hemen not et dereceni reglin bitmeden başla regli dereceni de öğrenmiş oluruz hem
ya dün olacak gibi oldum.şöle bir göründü kaçtı.yolda kanımca.1-2 güne gelmesi lazım.doktorada bugün başlamak üzre dedim.adam sağolsun hiç alttan bakmıyor.ne olur ne olmaz diye baktı heralde.doktor bile benden daha çok ümitliRegl olan benim.. o daha olmadii
tatlım,şu ateş ölçme uzmanlık alanın hakkında biraz bilgi verir msin?şimdi onlarca sayfa okumayayım.az çok biliyorum,her sabah aynı saatte yapılıyor.digital termometre mi yoksa klasik mi daha iyi?her gün ölçüp yazıcaz.sonra yükseldiğinde yumurtlamış mı oluyoruz?ısı düşerse hamiş değil miyiz?ben karıştırdım zannımca.sen bi deyiver hadi
Kesintisiz 3 saatlik uyku sonrası yataktan kalkmadan ölçün, saat 6-8 arası, bu yöntemi iyi biliyorum, yardımcı olabilirim...
Klomen kilo yapıyo dikkat edin kızlaar!
Kızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?