HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ay ben onu araştırdımdı azcık ama çok karışık geldi bana bide 0.1'lerle hareket ediyosun o yüzden ovu'den gebelik testinden hatta bizim uyduruk belirtilerden bile karışık ve fazla olasılık geldi bana

ama gebelik testi yapmadan hamile olup olmadığını anlıyosun uzman oldum artık o konuda ...

araştırınca çok ta zor değil canım vücudunu da tanıyosun

kızlar bu ateş ölçme yöntemi çok garip geçen ay regli olduğum gün başlamıştım hala devam ediyorum ve değerler aynı gidiyo ovu testi gibi net :)))
ay dur bi de ondan yapiimmm.heves ettim,eksik kalmiim.yarın şu glukofajı almaya gidince bi de ateş ölçen şeyden alimmm.

kızlar ben gidiyorum kocamda yok zati gidiyimde uyuyum en iisi kociş gelene kadar şimdi gelince nasılsa uyandırır beni ii geceler size şekerler bana ve benim gibi bekleyen herkese umut dolu güzel günler doğsun sabaha inş:)))

ay dur bi de ondan yapiimmm.heves ettim,eksik kalmiim.yarın şu glukofajı almaya gidince bi de ateş ölçen şeyden alimmm.

al canım dilaltından ölçülenden al ve hersabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçeceksin ve hemen not et dereceni reglin bitmeden başla regli dereceni de öğrenmiş oluruz hem

kızlar kaçıncı sayfa bilmiyorum ama ben dün sanırım annemin ve yaşıtlarının kasık çektirme hikayesini.

ama gebelik testi yapmadan hamile olup olmadığını anlıyosun uzman oldum artık o konuda ...

araştırınca çok ta zor değil canım vücudunu da tanıyosun
tatlım,şu ateş ölçme uzmanlık alanın hakkında biraz bilgi verir msin?şimdi onlarca sayfa okumayayım.az çok biliyorum,her sabah aynı saatte yapılıyor.digital termometre mi yoksa klasik mi daha iyi?her gün ölçüp yazıcaz.sonra yükseldiğinde yumurtlamış mı oluyoruz?ısı düşerse hamiş değil miyiz?ben karıştırdım zannımca.sen bi deyiver hadi

bende geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
kociş işten geldi yemek yedik diğer mağazaya gitti işleri varmıış oh aldım leptopumu bende koştum sizeee

Klomen kilo yapıyo dikkat edin kızlaar!

esradincel bende iyim canım öle bakıyorum bi bu buraya bi faceye geziniyorum öle bakıyorum möl möl :)))

al canım dilaltından ölçülenden al ve hersabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçeceksin ve hemen not et dereceni reglin bitmeden başla regli dereceni de öğrenmiş oluruz hem

Kesintisiz 3 saatlik uyku sonrası yataktan kalkmadan ölçün, saat 6-8 arası, bu yöntemi iyi biliyorum, yardımcı olabilirim...

Regl olan benim.. o daha olmadii
ya dün olacak gibi oldum.şöle bir göründü kaçtı.yolda kanımca.1-2 güne gelmesi lazım.doktorada bugün başlamak üzre dedim.adam sağolsun hiç alttan bakmıyor.ne olur ne olmaz diye baktı heralde.doktor bile benden daha çok ümitligerek yok didimm ama sonuç görmeden ilaca başlamayalım dedi.aslında çok ilgisiz bir doktor ama bugün ilgileneceği tuttu.sarhoş gibiydi,aptal aptal sırıtıyordu.bişi anlamadım.üstüne ilaca boğdu beni.klomen+gliko bilmem ne işte.kesnin ağzını açtı yane.istesen vermez.

canım eczanelerde var oral de 5-10 tl lik bişi evet az çok biliyosun işte dediğin gibi sen ölçmeye başla yardımcı oluruzzzz

Kızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…