- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.521
Bende adet oldim 5. Gundeydimm.. bitsin hemen baslicamm...iim ne olsun sen neler yapıyorsun.durumlar hala çalışmalarla devam ediyor :)))
kızla meraba nsılsınız..sizlere belki saçma gelicek ama ben dün kasık çektrmeye gittim.belki duyan varır aranzda bn yeni duydum bunu kasık düşük olunca gebelği engelliyormş benim kasıklarda düşükmüş.bir iki aya hamile kalırsın inşallh dedi.bakçaz artk hayırlısyla
kızla meraba nsılsınız..sizlere belki saçma gelicek ama ben dün kasık çektrmeye gittim.belki duyan varır aranzda bn yeni duydum bunu kasık düşük olunca gebelği engelliyormş benim kasıklarda düşükmüş.bir iki aya hamile kalırsın inşallh dedi.bakçaz artk hayırlısyla
kasık çektirmek ne demekkii hastanelermi yapıyo ilk kez duydum umarım işe yarar canımm :)
Bende adet oldim 5. Gundeydimm.. bitsin hemen baslicamm...
Kasik miii o nasi oluyor. koca kari isi miiiii
Gizooooooooş.... duydumki presedle acilisi yapmissin....hadi hauorli olsun.. gulme ama bu jel kime suruluyorrrrr adamami sanami..pehhhhhh gülme bak goruyorummmmmm
kasık çektirmek ne demekkii hastanelermi yapıyo ilk kez duydum umarım işe yarar canımm :)
ayyy güldüm valla esroşuumm
bizim içimize gidiyo bu jel enjektöre çekip sokuyosun içeri fışkırtıyosun içine işte yanii
Aboooowwww ben hic yapamam bunu.. hecen sene fitil kullandimda ben benden gittimmm.. abariiii.. hic yapamammmmmmmm....helal sana
kız koca şey giriyo töbe yarabbiim incecik şeydenmi korktunn
Kiz olsun onda yine sende istiyosun bu isyeksizken giriyorrr. pehhhhh....amannnn
Geçse de adeeettt tarihiiimmmm
Boş kalsa daaaaaa göbüşümmmmm
Sözümüüü tutacağımmmmm
TEST yapmayacağımmmmmmm
Diyorummmm söz veriyorum ama yine yapıyorum dayanamayıpppp
Sonunda hüsraaannnn hüsraaaannnn
BAT 25 Mart ve bugün ovulasyon testim belirgin çıktı sonra hcg yaptım boştu 2 saat sonra çok belli belirsiz bir çizgi vardı
Yeniledim ve yine negatifffff
Akıllanmamm bennn valla billa akıllanmammmm
Anlık heyecan anlık umut sinir oldum kendimeee
canım tebrik ederim.inş isyeyen herkes bu sevinci bir an evvel yaşar,hayırlısıyla.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebişiniAmin canım darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına..
hııııııııııhhhh bi kasık çektirmemiz eksikti.nerden bulucaz şekerim o dediğini.sonucunu merak ediyorum.bak demedi deme sen bu ay hamiş kalırsan ,bu kasık çektirmecilerde patlama yaşanacakkızla meraba nsılsınız..sizlere belki saçma gelicek ama ben dün kasık çektrmeye gittim.belki duyan varır aranzda bn yeni duydum bunu kasık düşük olunca gebelği engelliyormş benim kasıklarda düşükmüş.bir iki aya hamile kalırsın inşallh dedi.bakçaz artk hayırlısyla
canım tebrik ederim.inş isyeyen herkes bu sevinci bir an evvel yaşar,hayırlısıyla.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini
hııııııııııhhhh bi kasık çektirmemiz eksikti.nerden bulucaz şekerim o dediğini.sonucunu merak ediyorum.bak demedi deme sen bu ay hamiş kalırsan ,bu kasık çektirmecilerde patlama yaşanacak
derim çünküm benim canımsın Rombikcanımsınkız daha bahar gelmeden ne halısı bu yahu. sular da buz gibi ayaktan üşütcen Allah vermeye.. ne zaman regl tarihi.. İnşallah bu denemede başarılı olursunuz ve bebişin gelirr
peki ozaman yarın sabah yapayım.. Mübarek gün çıkar inşallah güzel şeyler...
kızlar şuan kendime inanamıyorum turşu kavanozunu aldım önüme suyunu bile içtim bu ne turşu isteğidir anlamadım. bu ara canım deli gibi acı ve ekşi çekiyo mide bulantılarımdan dolayı heralde
Kızlar öncelikle beni yüreklendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Samimiyetiniz öyle güzel ki, taa ordan buradaki havayı ısıtıyor..
Gelelim sonuca..
Bu benim dün yaptığım ilk idrar testi..
Eki Görüntüle 664504
Bu da 2. yaptığım test..
Eki Görüntüle 664505
Bu da kan testi sonucum..
Eki Görüntüle 664506
Doktor beni tebrik etti hamilesin dedi..
Ulturasonda baktı ama şuan göremiyorum yeni dedi..
20 gün sonra bebişimin kalp atışını dinlemeye gidecekmişiz..
Ama hala içimde bir şüphe var..
Kan testi sonucu doğru dimi, doğru?
canım tebrik ederim.inş isyeyen herkes bu sevinci bir an evvel yaşar,hayırlısıyla.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini
hııııııııııhhhh bi kasık çektirmemiz eksikti.nerden bulucaz şekerim o dediğini.sonucunu merak ediyorum.bak demedi deme sen bu ay hamiş kalırsan ,bu kasık çektirmecilerde patlama yaşanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?