HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iim ne olsun sen neler yapıyorsun.durumlar hala çalışmalarla devam ediyor :)))
Bende adet oldim 5. Gundeydimm.. bitsin hemen baslicamm...

Kasik miii o nasi oluyor. koca kari isi miiiii

kasık çektirmek ne demekkii hastanelermi yapıyo ilk kez duydum umarım işe yarar canımm :)

Bende adet oldim 5. Gundeydimm.. bitsin hemen baslicamm...

Kasik miii o nasi oluyor. koca kari isi miiiii

evet canım banada ilk saçma geldi ama kaç ay hamile kalamayıp kasık çekrdikten sonra hamile kalan çok olmuş hani derlera ağır kaldırma cocugun olmaz dye buda agır kaldrınca düşermiş hmile kalmyı engelyomuş. ben dün gttim kasgım dşükmüş..

kasık çektirmek ne demekkii hastanelermi yapıyo ilk kez duydum umarım işe yarar canımm :)

yok canım ya koca kaı ebe işi doktrlar nlamıyo hiç bole seyleri banada annem dedi daha grusu bzim gelinin 9 aydr lmuyo anem dedi bende.hemen atldım tabi benim eltnin gelnlerninde 9 ay fln olmamş kaskçıya gıtmişler hemen ayında hamile klmış

anam bi toplantıya gittim halaylar halaylar ay minel allah senden razı olsun beişine sağlık sıhhat versin inş sağlıkcana kucağına almak nasip olur kaç zamandır güzel bi haber alamıyoduk içimiz karamıştı valla çok iyi geldi bu oh ohhhh yandan yandan ben halay yapamıyorumda:)))))

buarada eve gelir gelmez ovu testi yaptım dayanamayıp ama gelirken pazara uğradım pazarcınınikram ettiği bir dilim portakalı yedim işten çıkmadanda su içtimmi içmedimmi hatırlamıyorum ama ovu kabak gibi tek çizgi çıktı pufff yaaaa hamile değilmiyim ben yaaaa(((

Geçse de adeeettt tarihiiimmmm
Boş kalsa daaaaaa göbüşümmmmm
Sözümüüü tutacağımmmmm
TEST yapmayacağımmmmmmm

Diyorummmm söz veriyorum ama yine yapıyorum dayanamayıpppp
Sonunda hüsraaannnn hüsraaaannnn
BAT 25 Mart ve bugün ovulasyon testim belirgin çıktı sonra hcg yaptım boştu 2 saat sonra çok belli belirsiz bir çizgi vardı
Yeniledim ve yine negatifffff
Akıllanmamm bennn valla billa akıllanmammmm
Anlık heyecan anlık umut sinir oldum kendimeee

Pazaetesi bidaha yap bence daha 25 ine cok var...buay catlatma ignesi mi yapmistin sennn.. ayin kacinda yapmistibnn

Amin canım darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına..

canım tebrik ederim.inş isyeyen herkes bu sevinci bir an evvel yaşar,hayırlısıyla.sen de sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini

hııııııııııhhhh bi kasık çektirmemiz eksikti.nerden bulucaz şekerim o dediğini.sonucunu merak ediyorum.bak demedi deme sen bu ay hamiş kalırsan ,bu kasık çektirmecilerde patlama yaşanacak

Son düzenleme:

ben geldimmmm ben yaptım canım o kasık çektirme işini ama sonuç değişmedi kevgire döndük denemedihimiz yöntem kalmadı cocuhum olunca bir bir anlatcam ne zahmetler çektim seni yapmak içn

kızlaarr herkese iyi akşamlar..nasılsınız?

ayy canım çok tatlısın sefiyorum senii sezzgiii canım ya aradaki halım gözüme batıp duruyordu banyoda sıcacık suyla yıkadık valla..inş bişiy olmaz..bat 25 mart bitsinde çalışayım hemeen bebişde gelsin hemen..herşey hemencecik olsun olmazmıya

peki ozaman yarın sabah yapayım.. Mübarek gün çıkar inşallah güzel şeyler...

ayy canım hadi inş gönlüne göre olsun canım güzel haberler ver bizeeeee

kızlar şuan kendime inanamıyorum turşu kavanozunu aldım önüme suyunu bile içtim bu ne turşu isteğidir anlamadım. bu ara canım deli gibi acı ve ekşi çekiyo mide bulantılarımdan dolayı heralde

hamişmisin acaba:)) ayy hadi inş:)))

canım tebrik ederim Allah bebişine kavuştursun senii inş...çok sevindim halayı kaçırmısım şimdi çekiyorum sana ve bebişine

bacım vardır blursun ya eşten dosttan. bana saçma geldi başta ama gercekten mantıklı inşllh bir iki aya hamiş kalırım allahın izniyle,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…