- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.581
Kızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam
oval kistmiş canım inşallah erir bu tedaviyleçok geçmiş olsun.umarım hap tedavisi çözüm olur.kistin için tam teşhis yapıldı mı?
Kızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam
inşallah canım dua edin moralim çok bozukgeçmiş olsun canım inşallah tez zamanda geçer
canım eczanelerde var oral de 5-10 tl lik bişi evet az çok biliyosun işte dediğin gibi sen ölçmeye başla yardımcı oluruzzzz
canım pko nun tedavisi olmadığı için aslında şeker hastalarına verilen bu ilaç veriliyormuş.yumurta tembelliğine iyi geliyor sanırım.henüz araştırma safhasındayım.kilo verdirdiğini ve aşırı mide bulantısı yaptığını öğrendim.Glikofaj ne ilaciiiymiss. dr pko mu dedi sanaaa
Geçmiş olsun hayatım, üzülme ama çözümü var,istersen soğan kürüde yap, çoğu arkadaşımız kistlerinden ve iltihaplarından soğan kürüyle kurutuldu...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
Bu topicteki ilk sayfayı okuyun, tablonuzu oluşturun, ateş ölçme yöntemi ile herşeyin daha farkında oluyosunuz kızlar. Ne zaman hasta olcaksınız ne zaman yumurtladınız ya da yumurtlamadınız, ateş herşeyi eleveriyo. Sorunuz olunca sorun yanıtlarım, o topicten herkeste yanıtlar...
inşallah canım dua edin moralim çok bozuk
ben biraz önce ölçtüm 36.6 yumurtluyorum ya ondan heralde :44:normalde 36.1 falan oluyodu hepp
ben karalar bağlayacak bir şey göremiyorum.kist herkeste oluyor.benim kistim bi ara 9cm olmuştu.bikaç doktor hemen ameliyat olmalısın dedi.bikaçı da ilaçla 3 ay dene geçmezse ameliyat dedi.yasmin kullandım 1 ay,5 e,2.ay 3 e düştü.3 ay kayboldu.ve bu kistler ben de defalarca oldu.onlar önemli değil.geçiyor.ama bak ben pkoluyum.ve onun geçmesi mümkün diilKızlar sabah doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam
ben biraz önce ölçtüm 36.6 yumurtluyorum ya ondan heralde :44:normalde 36.1 falan oluyodu hepp
saolun canım nasıl yapılıyor anlatırmısınız
kızlar nasıl yapılıyor ne zaman ve kaç gün içmem lazım bu soğan kürünüGeçmiş olsun hayatım, üzülme ama çözümü var,istersen soğan kürüde yap, çoğu arkadaşımız kistlerinden ve iltihaplarından soğan kürüyle kurutuldu...
canım pko nun tedavisi olmadığı için aslında şeker hastalarına verilen bu ilaç veriliyormuş.yumurta tembelliğine iyi geliyor sanırım.henüz araştırma safhasındayım.kilo verdirdiğini ve aşırı mide bulantısı yaptığını öğrendim.
Canım doktorum bana da pko teşhisi koydu evlendikten sonra yeni öğrendim doktorum glukofen adında bi ilaç verdi ve şükür kullandığım ay hamile kaldım.. İlk hafta mide bulantısı ve isal yapıyor ağır bi ilaç ama bende işe yaradı inşallah sende de yarar.. Başka herhangi bir ilaç kullanmadım bir de sadece bir ay soğan kürü denedim pko ya ii geldiği söyleniyor
Gün içinde yüksek çıkar kuşum, sabah ölçmelisin
canım bu saatlerde yüksek çıkar zaten sabah uyanır uyanmaz yataktan kalmadan ölçeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?