- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.541
ben geldimmmm ben yaptım canım o kasık çektirme işini ama sonuç değişmedi kevgire döndük denemedihimiz yöntem kalmadı cocuhum olunca bir bir anlatcam ne zahmetler çektim seni yapmak içn
Esra 9 Martta oldum iğneyi.. 12 günden sonra test yaptırabilirsiniz diyor doktorlar.Pazaetesi bidaha yap bence daha 25 ine cok var...buay catlatma ignesi mi yapmistin sennn.. ayin kacinda yapmistibnn
Evet işte o kafa karıştıran.. Gebelik negatif ovulasyon pozitif..Şimdi şekerler regl olan ve yeni hamile kalan anne adaylarımız evinizde ovulasyon testi varsa yapabilirmisiniz ?? amann sezgii ne taktın şu ovu. muhabbetine diyenler kendim için değil vallah sadece doğruluğu varsa kanıtlamak için istiyorum.. hadi bakalım inşallah yapabilen olurr
Evet işte o kafa karıştıran.. Gebelik negatif ovulasyon pozitif..
En iyisi kan testi yaptırıp olumlu ya da olumsuz rahatlamak..
Kiz o nasil yspiliyorr
Kizkar sixe bi soru...
ben 28 subatta ovl. da cift cizgi gordum. ama 17 martta afet ildum haa bide 4 martta onceki gibi olmasada cift cizgi cikmisti... acabaaa. ben erkenmi yumurtluyorumm.. cunku cagandada adetin bitiminin 12. Ve 14. Gun iliski olmustu. hemen hamile kalmistim. ama adetim 30-31 gun suruyor.. aslinda 15.16. Gun olmam laxim yumurtlamayi..erken mi yumurtluyorum acabaaa...gidgidaaakkk yumurtammmm sicaaaakkkk hesabii
canımmmmmmm hikayeni anlatmanı bekliyoruz.topikte gelenek biliyorsunKızlar öncelikle beni yüreklendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Samimiyetiniz öyle güzel ki, taa ordan buradaki havayı ısıtıyor..
Gelelim sonuca..
Bu benim dün yaptığım ilk idrar testi..
Eki Görüntüle 664504
Bu da 2. yaptığım test..
Eki Görüntüle 664505
Bu da kan testi sonucum..
Eki Görüntüle 664506
Doktor beni tebrik etti hamilesin dedi..
Ulturasonda baktı ama şuan göremiyorum yeni dedi..
20 gün sonra bebişimin kalp atışını dinlemeye gidecekmişiz..
Ama hala içimde bir şüphe var..
Kan testi sonucu doğru dimi, doğru?
Iyiyiz canim sen nasilsinnnnmerhaba kızlar ben geldim nasılsınız bakalım keyifler nasıl
ben artık sana bu erken-geç döllenme-yumurtlama meselesini anlatmıycam.pes ediyorum.benim anlatmamdan anlamıyorsun sen.başka bir arkadaş anlatsın sana.hıı yanlış da anlama bebemmm ,öğrenemeyen öğrenci yoktur.öğretemeyen öğretmen vardır.işte o da benim.
kıslarrr ya aranızda pkolu olan var mı?bir tedavi görüyor musunuz?ben sadece 1ay klomen kullandım.onda da mik mik olmadı.neye kullandıysam.işte zevk olsun dedimneyse bugün doktora gittim klomen+glukofaj verdi.glukafaj da çok mide bulantısı yapıyormuş.hıı bi de ilk defa kanda beta hcg baktırdı doktor.yok hamile değilim dedim anlamadı.anneyim ben olsa hissederim di mi ama?ne olur ne olmaz yapalım.sonra ilaca başlarsın dedi.
Evet işte o kafa karıştıran.. Gebelik negatif ovulasyon pozitif..
En iyisi kan testi yaptırıp olumlu ya da olumsuz rahatlamak..
kıslarrr ya aranızda pkolu olan var mı?bir tedavi görüyor musunuz?ben sadece 1ay klomen kullandım.onda da mik mik olmadı.neye kullandıysam.işte zevk olsun dedimneyse bugün doktora gittim klomen+glukofaj verdi.glukafaj da çok mide bulantısı yapıyormuş.hıı bi de ilk defa kanda beta hcg baktırdı doktor.yok hamile değilim dedim anlamadı.anneyim ben olsa hissederim di mi ama?ne olur ne olmaz yapalım.sonra ilaca başlarsın dedi.
kızlar bu ateş ölçme yöntemi çok garip geçen ay regli olduğum gün başlamıştım hala devam ediyorum ve değerler aynı gidiyo ovu testi gibi net :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?