HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yaw neredeyse pkoluyum diye sevinicemteşekkürler canlar.bal damlayan ağzınızı yesinler.korkmuştumben de.inş dediğiniz gibi olur.benim halayımı da çekelim.nolurrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa

çekelim canım inşallah seninde halayını çekelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh herkezin halayını çekelim valla

canım sen hamiş bile ola bilirsin kan testinin sonucu nezamn çıkcak

canım sen hiç ummadıhın anda gelirmiş bebek ne zman alcan kan tahlilinin sonucunu
canım keşke öle olsa.ama az da olsa bişiler hissederdim.ruhsuz muyum yaw ben?sonuç yarın çıkacak;ama hastane uzak.valla gitmeyi bile düşünmüyorum.kendim ilaçlara başlıyayım dedim.hııı bi de unutmadan doktor'rahminde kalınlaşma var' dedi. o biraz canımı sıktı.açıklamadı ama.

canım sen hamiş bile ola bilirsin kan testinin sonucu nezamn çıkcak

canım ruhsuzsun işte isan sonucu merak etmezmi olsun sen al gene verdihin kana yazık kız hem ilaç kullancan öğren bence varsa ilaçlar zarar vere bilir yoksada ilaçlarla tam gaz devam nisanda hal başı olurum

Canım bazen hiç bir belirti vermeye biliyor Muş.. Birde rahim kalınlaşması kese oluşacağı için oluyor diye biliyorum belli hamilesindir sonucu almadan kullanma Canım..

canım ben onu adet tarihine 10 veya 15 gün kala içiliyor diyo biliyorum ama istersen ibrahim saraçoğlunun sitesine bi bak daha doğru olur yanlış bişey söylemek istemiyorum
Yukarıda resmi görülen yemeklik beyaz soğanı dörde bölerek,önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynatın.içinne bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak tüketin.Bu küre sadece 15 gün devam edin.
Bu kür adet döneminde de yapılabilir.fakat en ideal zaman adet bitiminden 7 gün sonra başlanılması daha uydundur.
Ayrıca bu kürü hamile kalmak için de kullanılabilir.Hamile kalmak için kullananlar soğan suyu kürü bitiminden sonra incir kürünü de uygulamaları tavsiye edilmektedir.
Akıntılarınız bu kürün uygulanmasının 2.ve 3.gününden sonra aıkıntıları çözülmeye başlayacaktır Yanlış hatırlıyormuşum bende bakk umarım faydası olur canm tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar nasılsınız bir gelişme varmı dün internet gitti işler durdu topiğede giremedim karnım agrıyoyine sancılı olacam galiba

Günaydın nesrin.
Gelişme biri hamile minel sanırım nicki. Onun haricinde yok birşey..
Bu arada ben de sabah kan testine gidecektim ki, sonradan aklıma geldi yazılı yapacaktım çocukları. Sabah hemen soruları hazırladım.. Kaldı yine gidemedim ama sanki adet olacağım gibi hissediyorum..
Artık nisanda ve sonrasında ne doktor ne kür ne teknik herşeyi bırakacağım.. Kendi kendimi yiyip bitirdim şu bir ayda...

Gunaydin nesrinnnnnn...

günaydın canım

günaydın canım sabah bede nerdeyse gelemiyordum karnım kötüydü daha başlamadıda tam bende yapmayacam bişey faydası var derken zarar veriyorum kendime oluruna bırakcam aynen senin gibi

Rahim ya regl den yada hamile isen keseden kalınlaşıyor canım bilgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…