- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.641
Geçmiş olsun canım. Aynen her duyduğumuzu yapıyoruz, nedir nedegilir bize faydası mi zararı mi var bilmeden..
Sanmiyorum...kan testi kesin sonuc..olmazsa dr ye git.. adet sokturucu. verir
bu ay kısmetse silkme/silkeletme yöntemini denicem arkadaşlar kesin gülücez ama bebek istiyorsak mecburuz :)
geçmiş olsun bebeğim,vallaa her ay aynı terane,hamile kalsakta bitse şu stres
Günaydın sekerler :)
Geçmiş olsun canım. Aynen her duyduğumuzu yapıyoruz, nedir nedegilir bize faydası mi zararı mi var bilmeden..
Ben henüz bir senem dolmadi bile okadar strese girdim ki.. Erkenden hamile kalanlara bakıp neden olmuyor diye yiyip bitiriyorum kendimi de eşimi de...
benim tek çarem çocuk dogurmam yoksa her ay başı bu sancıları çekmek zorundayım başka bir çaresi yok zıkkımın
ahh be yavrum son bir kutu kalmış seninde,bitsinde hayırlısıyla haziranda güzel haber ver,hamile kal inşlallah
bu ay kısmetse silkme/silkeletme yöntemini denicem arkadaşlar kesin gülücez ama bebek istiyorsak mecburuz :)
canım kim ne derse desin herşey beyinde bitiyo stres den kendimize yapıyoruz kaldımmı kalacammı tuttumu tutumadımı ay hamielmiyim uyku basıyo karnım agrıyo yok gazıydı yok üşümeydi hepsi yalan biz bunlkara adepde olunca beyinde ona göre hormon salgılıyo hamile gibi belirti yaşıyoruz ben yaşadım hemde tüm belirtileri kesin dedim yok bişey ben hamile kaldıgımda ne yatma ne kürler ne yumurtlama hiç bişey yapmadım kalk duş al yat diyecegim veren allahım ha çabalıyacaz ama abartmadan strese girmeden yoksa olmuyo ne olursa olsun
benim tek çarem çocuk dogurmam yoksa her ay başı bu sancıları çekmek zorundayım başka bir çaresi yok zıkkımın
ahh be yavrum son bir kutu kalmış seninde,bitsinde hayırlısıyla haziranda güzel haber ver,hamile kal inşlallah
inşallah canım ya geçtimi bakalım daha yumurtlama gününde doktora gidecem inşallah son kutumdurda bende kurtulurum
Ayy benimki bundan koyu sanki ama gebelik testi negatif(
kıslarrr ya aranızda pkolu olan var mı?bir tedavi görüyor musunuz?ben sadece 1ay klomen kullandım.onda da mik mik olmadı.neye kullandıysam.işte zevk olsun dedimneyse bugün doktora gittim klomen+glukofaj verdi.glukafaj da çok mide bulantısı yapıyormuş.hıı bi de ilk defa kanda beta hcg baktırdı doktor.yok hamile değilim dedim anlamadı.anneyim ben olsa hissederim di mi ama?ne olur ne olmaz yapalım.sonra ilaca başlarsın dedi.
Klomen kilo yapıyo dikkat edin kızlaar!
her şeyi anladım da kızlar.benim regllerim çok düzenli.okuduğum tüm pkolularda regl düzensizliği var.31 günde oluyorum.21 ocak,21 şubat,24 nisan.şiir gibi maşallaheee ben nası pkolu çıktım.anlamadım.
Pkonun en belirgin ozelligi duzensiz afet ve erkek tipi killanma degilmi...ben mi yanlis biliyorum...
biz eşimle konutuk tam şartları araştırmaya başlayuacaktıkki evlatlık konusunda hamile kalmışım olmazsa bende edinecem.1 sene daha bekleyim kız çocugu isityoruz ben senden beterdim doktorlar olmaz snein deyince umudu kesmiştim kafadanda atınca kalmışımyauvv doğru söylüyorsunda insan atamıyor ki bu düşünceleri kafadan,sabah bu stresle kalkıp akşam bununla yatıyorum ben..sanki hayatta başka birşey kalmamış gibi taktım hamile kalmaya..valla en olmadı evlat edinmeyi düşünüyoruz eşimle
biz eşimle konutuk tam şartları araştırmaya başlayuacaktıkki evlatlık konusunda hamile kalmışım olmazsa bende edinecem.1 sene daha bekleyim kız çocugu isityoruz ben senden beterdim doktorlar olmaz snein deyince umudu kesmiştim kafadanda atınca kalmışım
biz eşimle konutuk tam şartları araştırmaya başlayuacaktıkki evlatlık konusunda hamile kalmışım olmazsa bende edinecem.1 sene daha bekleyim kız çocugu isityoruz ben senden beterdim doktorlar olmaz snein deyince umudu kesmiştim kafadanda atınca kalmışım
Günaydın hayırlı Cumalar canlarım..
ben akşam ve sabah test yaptım ikiside neg. çıktışuan vajen girişinde içinde ağrı var. regl mi olcam anlamadım kii
Günaydın hayırlı Cumalar canlarım..
ben akşam ve sabah test yaptım ikiside neg. çıktışuan vajen girişinde içinde ağrı var. regl mi olcam anlamadım kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?