HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

geçmiş olsun bebeğim,vallaa her ay aynı terane,hamile kalsakta bitse şu stres

benim tek çarem çocuk dogurmam yoksa her ay başı bu sancıları çekmek zorundayım başka bir çaresi yok zıkkımın

Günaydın sekerler :)

günaydın canım nasılsın

sogan suyu yaptım iltihaptan doktorluk oldum 1 ay ilaç kulllandım herşeyi oluruna bırakcam bişeyi düzelteyim derken başka sorun çıkıyo

bu ay kısmetse silkme/silkeletme yöntemini denicem arkadaşlar kesin gülücez ama bebek istiyorsak mecburuz :)

canım kim ne derse desin herşey beyinde bitiyo stres den kendimize yapıyoruz kaldımmı kalacammı tuttumu tutumadımı ay hamielmiyim uyku basıyo karnım agrıyo yok gazıydı yok üşümeydi hepsi yalan biz bunlkara adepde olunca beyinde ona göre hormon salgılıyo hamile gibi belirti yaşıyoruz ben yaşadım hemde tüm belirtileri kesin dedim yok bişey ben hamile kaldıgımda ne yatma ne kürler ne yumurtlama hiç bişey yapmadım kalk duş al yat diyecegim veren allahım ha çabalıyacaz ama abartmadan strese girmeden yoksa olmuyo ne olursa olsun

yauvv doğru söylüyorsunda insan atamıyor ki bu düşünceleri kafadan,sabah bu stresle kalkıp akşam bununla yatıyorum ben..sanki hayatta başka birşey kalmamış gibi taktım hamile kalmaya..valla en olmadı evlat edinmeyi düşünüyoruz eşimle

Ayy benimki bundan koyu sanki ama gebelik testi negatif(

canım sen tekrar yumurtluyo olmayasın???

canım bende pkoluyum klomen kullanıyorum 2 aydır

Klomen kilo yapıyo dikkat edin kızlaar!

ayyy keşke yapsaydı da bende kilo alsaydım 2 aydır içiyorum hala 46 kiloyum

ebdacım aynı sorular bende de var pkoluyum evet ama 28 günde bir adet oluyorum sadece dogum kontrol hapını bırakınca 26 gunde bir hastalanmıstım ama mutlaka regl oldum her ay şimdi eski düzenime girdim 28 günde bir regl oluyorum sadece çok az sivilcelenme oluyo okadar üstelikte zayıfım 46 kilo kadar nası pkoluyum bende anlamış değilim artık

Pkonun en belirgin ozelligi duzensiz afet ve erkek tipi killanma degilmi...ben mi yanlis biliyorum...

bende öle biliyorum canım ama bende düzensizlik yok,kıllanma da yok kiloda yok ama pkoluyum

biz eşimle konutuk tam şartları araştırmaya başlayuacaktıkki evlatlık konusunda hamile kalmışım olmazsa bende edinecem.1 sene daha bekleyim kız çocugu isityoruz ben senden beterdim doktorlar olmaz snein deyince umudu kesmiştim kafadanda atınca kalmışım

günaydın kıslar hayırlı cumalar hayırlı haberler inşallah.
ben dün akşam dayanamadım test yaptım negatif :)
hap biteli bugün 10 gün oluyor göğüslerim taş gibi sızlıyo yüz üstü yatamadım gece. hamile değilsem inşallah hafta sonu adet olurum artık.

aynı nesrincim benimde öyle olmuştu. dr siz bi tüp bebek merkezine gidin izmir e dedi.geçen sene mayısta bende eylül e kadar kafamı dinlicem dedim eşime ve ağustosta hamile olduğumu öğrendim.ama nasip değilmiş. kısmet bu seneye inşallah.

ayyy nesrinim mucizenin ne zaman olacağı belli olmuyor,inşallah mucizeler bizimle olurbende kız istiyorum,valla ben kendi çocuğum gibi severim onu..sadece büyüdüğünde sorun olurmu o takılıyor kafamıza ,eşimde çok istiyor..

Günaydın hayırlı Cumalar canlarım..
ben akşam ve sabah test yaptım ikiside neg. çıktı şuan vajen girişinde içinde ağrı var. regl mi olcam anlamadım kii

Günaydın hayırlı Cumalar canlarım..
ben akşam ve sabah test yaptım ikiside neg. çıktı şuan vajen girişinde içinde ağrı var. regl mi olcam anlamadım kii

canım en iyisi batı beklemek sanırım, benimde aynı sekilde agrım vardı zonklama gibi dün biliyosun pembemsi bieşler geldi dün gecede kırmızıları gördüm ama leke şeklinde bugunde damla damla geliyo ama sonucta kırmızı kartı görünce oyun dışısın bu ay cidden ne ovulasyon testi alıcam ne başka bişey yeter artık yaa sıkıldım bu işten

kızlar günaydın ben dümn ovude gördüğüm tek çizgi ve sabah gebelik testinde gördüğüm tek çizgiden sonra bu aya air bütün umutlarımı kaybettim hayatımda hiç nu kadar net tek çizgi görmemiştim sanki rabbim al sana çizgi diye gözüme sokuyo töbe yarabbim mübarek cuma günü nesrimcim valla okadar doğruki rabbim ol derse olur biz sadece sebeplerini işlemeye çalışıyoruz ama insanoğluyuz işte nekadar herşeyin rabbimin elinde olduğunu bilsekte merak etmeden üzülmeden duramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…