- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.661
deyiştirdim canımNesrincim benim batı 15 nisan olarak değiştirimisin canım
aynı nesrincim benimde öyle olmuştu. dr siz bi tüp bebek merkezine gidin izmir e dedi.geçen sene mayısta bende eylül e kadar kafamı dinlicem dedim eşime ve ağustosta hamile olduğumu öğrendim.ama nasip değilmiş. kısmet bu seneye inşallah.
ayyy nesrinim mucizenin ne zaman olacağı belli olmuyor,inşallah mucizeler bizimle olurbende kız istiyorum,valla ben kendi çocuğum gibi severim onu..sadece büyüdüğünde sorun olurmu o takılıyor kafamıza ,eşimde çok istiyor..
Günaydın hayırlı Cumalar canlarım..
ben akşam ve sabah test yaptım ikiside neg. çıktışuan vajen girişinde içinde ağrı var. regl mi olcam anlamadım kii
günaydın şekerler nasılsını bugün..
canım kim ne derse desin herşey beyinde bitiyo stres den kendimize yapıyoruz kaldımmı kalacammı tuttumu tutumadımı ay hamielmiyim uyku basıyo karnım agrıyo yok gazıydı yok üşümeydi hepsi yalan biz bunlkara adepde olunca beyinde ona göre hormon salgılıyo hamile gibi belirti yaşıyoruz ben yaşadım hemde tüm belirtileri kesin dedim yok bişey ben hamile kaldıgımda ne yatma ne kürler ne yumurtlama hiç bişey yapmadım kalk duş al yat diyecegim veren allahım ha çabalıyacaz ama abartmadan strese girmeden yoksa olmuyo ne olursa olsun
kızlar günaydın ben dümn ovude gördüğüm tek çizgi ve sabah gebelik testinde gördüğüm tek çizgiden sonra bu aya air bütün umutlarımı kaybettim hayatımda hiç nu kadar net tek çizgi görmemiştim sanki rabbim al sana çizgi diye gözüme sokuyo töbe yarabbim mübarek cuma günü nesrimcim valla okadar doğruki rabbim ol derse olur biz sadece sebeplerini işlemeye çalışıyoruz ama insanoğluyuz işte nekadar herşeyin rabbimin elinde olduğunu bilsekte merak etmeden üzülmeden duramıyoruz
vaalla cok doğru söyledin arkadaşım bende psikolojik olarak tüm belirtileri yaşadım.bırak yerleşe kanamasını bile yaşadım ama sonuc hep negatif. oyzüden artık takmıyorum kafaya koyver gitsin.koruna derdi olmadan tadını cıkartıyorum herşeyin allahım hayırlı bi zaman belirlemiştir.bize sadece gereğini yapmak ve beklemekden başka bişey kalmıyor.
aynen canımya aşerdim bile ben eriğe neler neler birde insan ilişkiden soguyo sanki bir görevmiş gibi yapmaya başlıyosun kocalar bile bundan etkileniyo kendilerini görev tamamlayıcı olarak görüyorlar sonrası stemler başlıyo tek kendimize yapmıyoruzki onlarıda strese koyuyoruz adamın yapacagı varsada inat ediyo yeri geliyo yapmıyo
kızlar günaydın ben dümn ovude gördüğüm tek çizgi ve sabah gebelik testinde gördüğüm tek çizgiden sonra bu aya air bütün umutlarımı kaybettim hayatımda hiç nu kadar net tek çizgi görmemiştim sanki rabbim al sana çizgi diye gözüme sokuyo töbe yarabbim mübarek cuma günü nesrimcim valla okadar doğruki rabbim ol derse olur biz sadece sebeplerini işlemeye çalışıyoruz ama insanoğluyuz işte nekadar herşeyin rabbimin elinde olduğunu bilsekte merak etmeden üzülmeden duramıyoruz
evet bizde aynen böyle bi durum var adam biliyomuş gibi kesinlikle yumurtlama döneminde yaklaşmıyo bana ne zamanki adete yakınım o zaman yaklaşıyo inat eder gibi valla ben bu işin ortasını bulamıyorum kızlar yani hem bebek istiyolar hemde havalara giriyolar yani sonucta çalışma yaparken bebek düşünmüyosunuzki bende anlamadım o yüzden galiba cidden bu işin peşini bırakcıam ben
aynen canımya aşerdim bile ben eriğe neler neler birde insan ilişkiden soguyo sanki bir görevmiş gibi yapmaya başlıyosun kocalar bile bundan etkileniyo kendilerini görev tamamlayıcı olarak görüyorlar sonrası stemler başlıyo tek kendimize yapmıyoruzki onlarıda strese koyuyoruz adamın yapacagı varsada inat ediyo yeri geliyo yapmıyo
evet bizde aynen böyle bi durum var adam biliyomuş gibi kesinlikle yumurtlama döneminde yaklaşmıyo bana ne zamanki adete yakınım o zaman yaklaşıyo inat eder gibi valla ben bu işin ortasını bulamıyorum kızlar yani hem bebek istiyolar hemde havalara giriyolar yani sonucta çalışma yaparken bebek düşünmüyosunuzki bende anlamadım o yüzden galiba cidden bu işin peşini bırakcıam ben
benimki hepsini bilir olurdu hava deyilde onlarda bunalıyo isterkleri varsada birden isteksizleşiyorlar beyinde hemen başka düşünceler oluşuyo
canım en iyisi batı beklemek sanırım, benimde aynı sekilde agrım vardı zonklama gibi dün biliyosun pembemsi bieşler geldi dün gecede kırmızıları gördüm ama leke şeklinde bugunde damla damla geliyo ama sonucta kırmızı kartı görünce oyun dışısınbu ay cidden ne ovulasyon testi alıcam ne başka bişey yeter artık yaa sıkıldım bu işten
canım daha günün geçmemiş,azıcık daha bekle,belki geç döllenmedir
günaydın canım hayırlısı olsun bakalım belkide olmazsın canım
sayın hssst arkadaşım sanki testler kötü değiliydi hani yapmıcaktın daha erken değilmi bunun için
valla ben şukadarını söliyim benim kocam bile şaka da olsa sen sürekli isteyince cazibesini kaybediyo dediyse bu iş bitmiştir çünkü benim kocam aşırı isteklidir düşünün akşam gelnce bi posta yemekten sonra bi posta ardından gece iki kez uyandırırdı adam şimdi biliyo ya hadi deyince benim hemen atlıcağımı naza çekiyo kendini günde bi posta anca oluyo
Bahar canım tekrar yumurtluyor olamam herhalde. Bence kanda az da olsa lh var ve o da testi pozitif gösteriyor..
valla ben yaşadım canım yumurtlama gününde istekliyim sonrası yaklaşasım gelmiyo adama nezaman çocuk düşündüm bu başladı bende ondan öncesi böyle bişey yoktu hergün isteyen adam istememmeye başladıcok doğru işte vücut hormonel olarak hamileymiş gibi yönlendiriyo bizi.bizimde adamda değilde sorun birazcık bende.ben ev ödevi gibi hissediyorum bazen yok ayaklarımı dikmem dye diretiyorum.yada arkadaşlara gidiyoruz kalkmak bilmiyorum eve gitmeyelim diye.
canım bişeyin üsütne ne kadar düşersen tersine gider derler ve öylede sen istiyosunya tersi oluyo o istemiyo tıpkı kaçan kovalanır misali şöyle yapabilirsin adet günlerini unutttur o dönemlerde hastalanacam karnım agrıyo felan de adet olacan sansın sonra olmadım niye felan uydur bişileramam nesrinim ben artık ansıl davranmam gerektiğini cidden şaşırdım, hem kendisi bebek olsun istiyo göçzlerinin içi parlıyo bebek deyince ama bana bebek için istediğini belli etme diyo napıcam anlamadım yani biz normalde de çok fazla birlikte olan bi çift olamdıgımız için tabi yumurtklaam dönemindeki çalışmalar adamın dikkatini çekiyo ama olmayıncada çocuk tavuk yumurtasını pişirmekle olmuyo işte valla bilemiyorum ne yapaağımı
şuan sana karşı kendimi çok suçlu hissediyorum beni affedebileckmisin napmalıyım bunun için bilmiyorum ama tutamadım kendimi millete yapmayın dedim kendim yapamadım ama napıyım tüm umutlarım azalmıştı kendimi çok mutsuz hissediyodum bi buhran halinde yapıvermiş bulundum sonra gördüm ebesinin bilmemnesini:)))
günaydın özsernasıl gidiyor şekerim,sıkıntılı günler atlatmışsın,geçmiş gitmiş neyseki,
ayy amaan sabah sabah içimiz karardı yaa uff ne bu böyle kızlar ne dicem bakın hadi bana fikir verin eşimin nisanda doğumgünü farklı bişeyler yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz aklımda şuan hiiiçç bşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?