HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Nesrincim benim batı 15 nisan olarak değiştirimisin canım
deyiştirdim canım

ben arastırdım tüp bebegi 10 milyar tutuyo özelde gidiş gleiş herşey ona verene kadar bi çocuk sevindiririz dedik eşimle tutumama ihtimalide var benim tam o sırada kalmısım banada kısmet olmadı canım hayırlısı bakalım

bende kız istiyorum canı kendi çocugum gibi şunuda düşündüm hastanede terk edilenlerden almayı sorun olmaz sanırım canım sevgiyle herşey yoluna girerki
Günaydın hayırlı Cumalar canlarım..
ben akşam ve sabah test yaptım ikiside neg. çıktı şuan vajen girişinde içinde ağrı var. regl mi olcam anlamadım kii

günaydın canım hayırlısı olsun bakalım belkide olmazsın canım

günaydın şekerler nasılsını bugün..

günaydın canım

ayy amaan sabah sabah içimiz karardı yaa uff ne bu böyle kızlar ne dicem bakın hadi bana fikir verin eşimin nisanda doğumgünü farklı bişeyler yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz aklımda şuan hiiiçç bşey yok

vaalla cok doğru söyledin arkadaşım bende psikolojik olarak tüm belirtileri yaşadım.bırak yerleşe kanamasını bile yaşadım ama sonuc hep negatif. oyzüden artık takmıyorum kafaya koyver gitsin.koruna derdi olmadan tadını cıkartıyorum herşeyin allahım hayırlı bi zaman belirlemiştir.bize sadece gereğini yapmak ve beklemekden başka bişey kalmıyor.

ay ben de son bir hafta hergün test yaptım,o kadar berraktıki tek çizgi sinirimi bozmuştu bende kibrit çöpüyle kazıyıp hepsini çöpe attım,tövbe yarabbim aklımızı koru

aynen canımya aşerdim bile ben eriğe neler neler birde insan ilişkiden soguyo sanki bir görevmiş gibi yapmaya başlıyosun kocalar bile bundan etkileniyo kendilerini görev tamamlayıcı olarak görüyorlar sonrası stemler başlıyo tek kendimize yapmıyoruzki onlarıda strese koyuyoruz adamın yapacagı varsada inat ediyo yeri geliyo yapmıyo

bende kız istiyorum canı kendi çocugum gibi şunuda düşündüm hastanede terk edilenlerden almayı sorun olmaz sanırım canım sevgiyle herşey yoluna girerki

canım kısmet artık,doğru sevgiyle hallolmayacak şey yok

evet bizde aynen böyle bi durum var adam biliyomuş gibi kesinlikle yumurtlama döneminde yaklaşmıyo bana ne zamanki adete yakınım o zaman yaklaşıyo inat eder gibi valla ben bu işin ortasını bulamıyorum kızlar yani hem bebek istiyolar hemde havalara giriyolar yani sonucta çalışma yaparken bebek düşünmüyosunuzki bende anlamadım o yüzden galiba cidden bu işin peşini bırakcıam ben

sayın hssst arkadaşım sanki testler kötü değiliydi hani yapmıcaktın daha erken değilmi bunun için

benimki hepsini bilir olurdu hava deyilde onlarda bunalıyo isterkleri varsada birden isteksizleşiyorlar beyinde hemen başka düşünceler oluşuyo

cok doğru işte vücut hormonel olarak hamileymiş gibi yönlendiriyo bizi.bizimde adamda değilde sorun birazcık bende.ben ev ödevi gibi hissediyorum bazen yok ayaklarımı dikmem dye diretiyorum.yada arkadaşlara gidiyoruz kalkmak bilmiyorum eve gitmeyelim diye.

valla ben şukadarını söliyim benim kocam bile şaka da olsa sen sürekli isteyince cazibesini kaybediyo dediyse bu iş bitmiştir çünkü benim kocam aşırı isteklidir düşünün akşam gelnce bi posta yemekten sonra bi posta ardından gece iki kez uyandırırdı adam şimdi biliyo ya hadi deyince benim hemen atlıcağımı naza çekiyo kendini günde bi posta anca oluyo

benimki hepsini bilir olurdu hava deyilde onlarda bunalıyo isterkleri varsada birden isteksizleşiyorlar beyinde hemen başka düşünceler oluşuyo

amam nesrinim ben artık ansıl davranmam gerektiğini cidden şaşırdım, hem kendisi bebek olsun istiyo göçzlerinin içi parlıyo bebek deyince ama bana bebek için istediğini belli etme diyo napıcam anlamadım yani biz normalde de çok fazla birlikte olan bi çift olamdıgımız için tabi yumurtklaam dönemindeki çalışmalar adamın dikkatini çekiyo ama olmayıncada çocuk tavuk yumurtasını pişirmekle olmuyo işte valla bilemiyorum ne yapaağımı

canım benim ya olsun canın sağolsun sen zaten en kötüsüne endekslemiştin kendini ama az az geliyosa bence hala umut var demektir. hakkında hayırlısı neyse o olsun

canım daha günün geçmemiş,azıcık daha bekle,belki geç döllenmedir

İnşallah öyledir canım yarın gelmezde pazartesi günü görürüm çift çizgiyi

valla canım o işler hiiç belli olmaz bende dün akşam yaptım ovu testi ikinci çizgi silikti sabah gebelik testi yaptım neg. çıktı hayırlısı olsun yaa ne gelirse Rabbimden!!

günaydın canım hayırlısı olsun bakalım belkide olmazsın canım

inşallah olmam nesnesim tek dileğim o

sayın hssst arkadaşım sanki testler kötü değiliydi hani yapmıcaktın daha erken değilmi bunun için

şuan sana karşı kendimi çok suçlu hissediyorum beni affedebileckmisin napmalıyım bunun için bilmiyorum ama tutamadım kendimi millete yapmayın dedim kendim yapamadım ama napıyım tüm umutlarım azalmıştı kendimi çok mutsuz hissediyodum bi buhran halinde yapıvermiş bulundum sonra gördüm ebesinin bilmemnesini:)))

hahahhaa yavrum yaa günde bir posta gayet iyi bir istatistik

Bahar canım tekrar yumurtluyor olamam herhalde. Bence kanda az da olsa lh var ve o da testi pozitif gösteriyor..
Ama dün gece çok umutlanmistim. Gebelik testim bir saat sonra falan çok dikkatli baktığımda bir gölge belli belirsizdi. O bile heyecanlandırmaya yetti ama sabah testte negatif çıktı tekrar.ayrıca adet olacam gibi vajinada bir şişkinlik hissediyorum..
Iki gündür adet olduğumu görüyorum rüyamda da...
Bat belli 23 nisannn

valla ben yaşadım canım yumurtlama gününde istekliyim sonrası yaklaşasım gelmiyo adama nezaman çocuk düşündüm bu başladı bende ondan öncesi böyle bişey yoktu hergün isteyen adam istememmeye başladı

canım bişeyin üsütne ne kadar düşersen tersine gider derler ve öylede sen istiyosunya tersi oluyo o istemiyo tıpkı kaçan kovalanır misali şöyle yapabilirsin adet günlerini unutttur o dönemlerde hastalanacam karnım agrıyo felan de adet olacan sansın sonra olmadım niye felan uydur bişiler

insanlar sigara tiryakisi olur bizde test tiryakisi olduk. :))))))sadece üzülme diye yapma demiştim şimdide kafanda acaba erkenmi diye bi şüphe vardır.ben artık tutuyorum kendime spora başladım kafaya daha fazla takmayayım diye.

günaydın özser nasıl gidiyor şekerim,sıkıntılı günler atlatmışsın,geçmiş gitmiş neyseki,

cok sukur canım gecıyor ıste gunler alısıyorum yenı bana
anne bana :)
bebısımızın kalp atısını duyduk ınsallah gerı kalan donemlerı de sıkıntısız atlatırız

sen nasılsın ne var ne yok

benim eşiminde yarın doğum günü ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızı çağırdım ona süpriz yapıcaz.
kuzene anahtarı vericem gelenleri o karşılayacak biz yemekte olucaz o sırada. 9 a doğru eve gelicez.çok mutlu olacak. kerata kocişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…