HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bıraz da hakıkaten akısına bırakmak lazım ama duramıyoruz kı

aynen tiryaki oldum bende geçen ay 20 gebelik testi almıştım,yarılandı bile,o kadarki reglide bile test yaptım hani küçük bir umut bu belki lekelenmedir diye..dün reglim bitti yine yapasım var,hay allahım yaaa

valla ne güzel işte sen yine şanslısın seninki azalınca ancak bire düşmüş şansın var demek benimkisi zaten hafta da birdi nerdeyse şimdi o da kalmadı adete yakın olunca oluyo ama

oyyyy maşallah size annesi
valla ben de durumlar pek hoş değil regl oldum,bitti neyseki..moral sıfırdı ama dün bebişime pofuduk battaniye aldım pek cici rahatladım ve yeni ay için umutlanmaya başladım azıcıkihihihihhii

Gunaydinnnn guzel anne adaylarim ..

Harika bir sabah gunlerden cuma bulanti yok , test icin sabah kanimi verdim .. Simdide buyrun gelin kahvaltiya bugunku kahvaltim paha bicilemez.. Peyaz peynir mis kokulu domates veeee SIYAH ZEYTINIM geldi :)))) Kavun ceviz cay meyve suyu masada evraktan cok yicek var :)))))

Sizler nasilsiniz bakalim...

Mrb canım bende bebiş istiyorum tedavi görüyorum 5 aydır bu ay iğneye geçtik 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum cok kasik bel ağrım var bat a 11 gün var

canım senin çocuğun varmı bide senin sorunun neydiki bence alalhtan ümit kesilmez yola devam

afiyet olsun yarasın bebişine canım

YOK CANIM ne umudu ben oldum say ben şimdi acaba kırmıızları gördüm ama fazla görmedim ona rağmen ilk günüm olarak saycakmıyım o moddayım şuan

sende pco varmıydı bende bu yumurtlama testlerının hamilik gosterdıgını duyunca yapmıstım 2 ay önce adet 2 gun kala kıpkırmızı ıkı çizgi çıkmıştı ama hamile falan değildim bunalrın hepsi vücudumuzun bize oyunu şekerim

olmadım dersem aa hamilemisin der yaa bilmiyorum ben bence alıp karşıma oturup konuşayım eşimle bu şekilde stres yapıyorum galiba takmicam desem bile yumurtlama gunlerimde cidden strese giriyorum hadi olsun diye en son bana tamam bebek için isteyebilirsin ama o zamanda belli etme demişti o ansıl olacaksa sanki normal zamanda istiyomuşum gibi

canım senin çocuğun varmı bide senin sorunun neydiki bence alalhtan ümit kesilmez yola devam
benim hiç olmadı canım bnede yok yok yumurtalık kist üretiyo çukulata kisit endometriosiz var rahimde yapışıklık var 10 sene tedavi gördüm en son olmaz raporu verdiler ama kaldım mujize eseri düşük yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…