- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #12.681
hahahhaa yavrum yaa günde bir posta gayet iyi bir istatistik
benim tek çarem çocuk dogurmam yoksa her ay başı bu sancıları çekmek zorundayım başka bir çaresi yok zıkkımın
ay ınsallah son kutun kaldı aslında gıtsen bı doktora belkı bu ay ıcmene gerek kalmamıstır bu ay baslarsın calısmalara
günaydın canım nasılsın
ıyıyım canım agrıların baslamıs sana bol sabırlı hafta sonları dılıyorum sımdıden ınsallah kolay atlatırsın bu ayda
sogan suyu yaptım iltihaptan doktorluk oldum 1 ay ilaç kulllandım herşeyi oluruna bırakcam bişeyi düzelteyim derken başka sorun çıkıyo
insanlar sigara tiryakisi olur bizde test tiryakisi olduk. :))))))sadece üzülme diye yapma demiştim şimdide kafanda acaba erkenmi diye bi şüphe vardır.ben artık tutuyorum kendime spora başladım kafaya daha fazla takmayayım diye.
ay ben de son bir hafta hergün test yaptım,o kadar berraktıki tek çizgi sinirimi bozmuştu bende kibrit çöpüyle kazıyıp hepsini çöpe attım,tövbe yarabbim aklımızı koru
valla ben şukadarını söliyim benim kocam bile şaka da olsa sen sürekli isteyince cazibesini kaybediyo dediyse bu iş bitmiştir çünkü benim kocam aşırı isteklidir düşünün akşam gelnce bi posta yemekten sonra bi posta ardından gece iki kez uyandırırdı adam şimdi biliyo ya hadi deyince benim hemen atlıcağımı naza çekiyo kendini günde bi posta anca oluyo
cok sukur canım gecıyor ıste gunler alısıyorum yenı bana
anne bana :)
bebısımızın kalp atısını duyduk ınsallah gerı kalan donemlerı de sıkıntısız atlatırız
sen nasılsın ne var ne yok
çocuk için iyi bir istatistik olabilirde insan eskiyle kıyaslayınca kendini kötü hissediyo
tatlım bütün erkekler aynı,çocuk olursa eski performanslarına dönerler
harıkaymıssın kız :) valla tebrık ettım
biz eşimle konutuk tam şartları araştırmaya başlayuacaktıkki evlatlık konusunda hamile kalmışım olmazsa bende edinecem.1 sene daha bekleyim kız çocugu isityoruz ben senden beterdim doktorlar olmaz snein deyince umudu kesmiştim kafadanda atınca kalmışım
Gunaydinnnn guzel anne adaylarim ..
Harika bir sabah gunlerden cuma bulanti yok , test icin sabah kanimi verdim .. Simdide buyrun gelin kahvaltiya bugunku kahvaltim paha bicilemez.. Peyaz peynir mis kokulu domates veeee SIYAH ZEYTINIM geldi :)))) Kavun ceviz cay meyve suyu masada evraktan cok yicek var :)))))
Sizler nasilsiniz bakalim...
canım benim ya olsun canın sağolsun sen zaten en kötüsüne endekslemiştin kendini ama az az geliyosa bence hala umut var demektir. hakkında hayırlısı neyse o olsun
İnşallah öyledir canım yarın gelmezde pazartesi günü görürüm çift çizgiyi
valla canım o işler hiiç belli olmaz bende dün akşam yaptım ovu testi ikinci çizgi silikti sabah gebelik testi yaptım neg. çıktı hayırlısı olsun yaa ne gelirse Rabbimden!!
inşallah olmam nesnesim tek dileğim o
Bahar canım tekrar yumurtluyor olamam herhalde. Bence kanda az da olsa lh var ve o da testi pozitif gösteriyor..
Ama dün gece çok umutlanmistim. Gebelik testim bir saat sonra falan çok dikkatli baktığımda bir gölge belli belirsizdi. O bile heyecanlandırmaya yetti ama sabah testte negatif çıktı tekrar.ayrıca adet olacam gibi vajinada bir şişkinlik hissediyorum..
Iki gündür adet olduğumu görüyorum rüyamda da...
Bat belli 23 nisannn
valla ben yaşadım canım yumurtlama gününde istekliyim sonrası yaklaşasım gelmiyo adama nezaman çocuk düşündüm bu başladı bende ondan öncesi böyle bişey yoktu hergün isteyen adam istememmeye başladı
canım bişeyin üsütne ne kadar düşersen tersine gider derler ve öylede sen istiyosunya tersi oluyo o istemiyo tıpkı kaçan kovalanır misali şöyle yapabilirsin adet günlerini unutttur o dönemlerde hastalanacam karnım agrıyo felan de adet olacan sansın sonra olmadım niye felan uydur bişiler
afiyet olsun yarasın bebişine canım
benim hiç olmadı canım bnede yok yok yumurtalık kist üretiyo çukulata kisit endometriosiz var rahimde yapışıklık var 10 sene tedavi gördüm en son olmaz raporu verdiler ama kaldım mujize eseri düşük yaptımcanım senin çocuğun varmı bide senin sorunun neydiki bence alalhtan ümit kesilmez yola devam
yahu elselden haberi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?