HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlaaaar nasılsınız? kaç gündür giremedim ne var ne yok,yeni güzel haberler var mııı?Özledim sizleri,Bu arada benim kırmızılar henüz gelmedi,ama şubat 28 çektiği için,ben kaç gün geçtikten sonra test yapsam ne dersiniz

hoşgeldin canımcııım bekliyoruz bizde hamiş haberleri ama bildiğim kadarıyla yok

adet döngüne 2 gün ekleyebilirsin mesela ben 10 şubatta olmuştum 10 martta beklerken 12 martta geldi gibi :)

geçen ay 22sinde olmuştum,bu ay daha gelmedi,o zaman yarında bekliyim,ama sabredemiyorum,yarın sabah yapsam mı ki acaba,bu arada memlekete gittiğimde ablamın dr gittim,herşey yolunda hatta çatlamış yumurta kalıntıları var dedi,ki adetime 2-3 gün vardı,şöyle kötü bir durum var bu duruma göre tam kocişin yanında olmam gereken zamanda yanında yoktum

slm canım.hoş geldin.takılıyoruz işte.sen de geldinnn tam oldu.
Kambersiz dugun olmaz canim.... kayinvalidemler gitti... ev bombos ksldi... bu hafta obur hagta calisma haftasiiiii....
yok canımm banyo halısı o.fayanslar bebek mavisi beyaz.uyarmı sence bu banyo setiyle bu halıı fazlamı renkli oluur ?
Bence hepsi guzel.. mavi yesil uyumu huzur verir cok guzel bayildimmmm
hayirdir ceyiz duzer gibi.. surekli bisey aliyosun gizosummmmm

Catlama oldugunda kocanla ayrimiydinnnnn..... bat ne zamandiiii

1-2 gün daha bekle canııım bakalım inş adet olmassıınnn :)tam zamanında gitmişsin sende yaniii :|
yumurtlama zamanı hiç ilişki olmadımı yaniii ilk günü falan bişeyler ?

ayy canım aynen öyle oluyoo :)
bizim önceki ev küçüktü burasıda fazla büyük olunca eşyalar doldurmadı en azından aksesuarlar ufak tefek değişiklikler yapıyorum banyoyada şuanki halılarım ve takımım uymuyo bende baştan alıyorum hepsinii
beğendinmi gerçekten güzel olurmu bilemedim çocuk banyosu gibi rengarenk
çok hoşuma gitti aslında ama kararsızım renklerden dolayııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…