- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.401
küsme annesiiii.bilerek yapmıyooo.yoksa üzer mi hiç anneciğini.
ebdooş erken geldin bugün okuldann dersinmi yoktu hayırdııırr cicimm
bugün okula gitmedim canım.başka bir görevim vardı.proje peşinde koşuyorum :)) diğer günler çok yoğun olucam.sabah 8-akşam 22 çalışıcaz.bugün tatildi o yüzden.
bugün okula gitmedim canım.başka bir görevim vardı.proje peşinde koşuyorum :)) diğer günler çok yoğun olucam.sabah 8-akşam 22 çalışıcaz.bugün tatildi o yüzden.
canım fayanslar şu sağdaki dikdörtgen mi olacak?anlayamadım.renkler çok güzel bence.Eki Görüntüle 667723 Eki Görüntüle 667722
kızlaaar nasıl sizce çok kararsız kaldım banyo fayanslar bebek mavisi beyaz bilemiyorum nasıl olur sizce biraz renk olsun istedim ama fazlamı bu da bilemediiimm bi el atınn :)
slm canım.hoş geldin.takılıyoruz işte.sen de geldinnn tam oldu.Slm kizzz naberrr
canım fayanslar şu sağdaki dikdörtgen mi olacak?anlayamadım.renkler çok güzel bence.
kimse yok mu yaaa
hoşgeldin canımcııım bekliyoruz bizde hamiş haberleri ama bildiğim kadarıyla yok
adet döngüne 2 gün ekleyebilirsin mesela ben 10 şubatta olmuştum 10 martta beklerken 12 martta geldi gibi :)
Kambersiz dugun olmaz canim.... kayinvalidemler gitti... ev bombos ksldi... bu hafta obur hagta calisma haftasiiiii....slm canım.hoş geldin.takılıyoruz işte.sen de geldinnn tam oldu.
Bence hepsi guzel.. mavi yesil uyumu huzur verir cok guzel bayildimmmmyok canımm banyo halısı o.fayanslar bebek mavisi beyaz.uyarmı sence bu banyo setiyle bu halıı fazlamı renkli oluur ?
geçen ay 22sinde olmuştum,bu ay daha gelmedi,o zaman yarında bekliyim,ama sabredemiyorum,yarın sabah yapsam mı ki acaba,bu arada memlekete gittiğimde ablamın dr gittim,herşey yolunda hatta çatlamış yumurta kalıntıları var dedi,ki adetime 2-3 gün vardı,şöyle kötü bir durum var bu duruma göre tam kocişin yanında olmam gereken zamanda yanında yoktum
amin amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. ay maşşallah iyidir iyidir annesi inşallah hayırlısıyla kucağınada alıcaksın evladını.
geçen ay 22sinde olmuştum,bu ay daha gelmedi,o zaman yarında bekliyim,ama sabredemiyorum,yarın sabah yapsam mı ki acaba,bu arada memlekete gittiğimde ablamın dr gittim,herşey yolunda hatta çatlamış yumurta kalıntıları var dedi,ki adetime 2-3 gün vardı,şöyle kötü bir durum var bu duruma göre tam kocişin yanında olmam gereken zamanda yanında yoktum
Kambersiz dugun olmaz canim.... kayinvalidemler gitti... ev bombos ksldi... bu hafta obur hagta calisma haftasiiiii....
Bence hepsi guzel.. mavi yesil uyumu huzur verir cok guzel bayildimmmm
hayirdir ceyiz duzer gibi.. surekli bisey aliyosun gizosummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?