- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.381
ayy en güzel bizim dışarda yedik geldik düşünmeye gerek kalmadıı
bende aşırı etçiyim hertürlü kırmızı beyaz mor sarı farketmez yanii et olsun daha bişey istememm
ben yeni başladım ilk başlarda çok zorlandım baktım aç kalıyorum yemeye çalıştım şimdi baya alıştım ama hala kocam kadar çok düşmem. ona kalsa sabah kahvaltısında pirzola öğle yemeğinde kebap akşam yemeğinde oğlak çevirme yer
ben yeni başladım ilk başlarda çok zorlandım baktım aç kalıyorum yemeye çalıştım şimdi baya alıştım ama hala kocam kadar çok düşmem. ona kalsa sabah kahvaltısında pirzola öğle yemeğinde kebap akşam yemeğinde oğlak çevirme yer
8 gun cokmus canım sen sımdı hıc dusunmemeye calıs en azından 4 5 gun kalana kadar ınsallah vardır ama
yoksa zaman ınan kı gecmıyor ben oncekı ay ole olmustum gercı kur falan kullanmadım ole duzenlı ılıskıde yoktu ama ben neredeyse on gun oncesınden hamıleyım dıe gezıordum sonuc husran tabı
ınsallah vardır cnm ya
aynen ben de otçulum,eşim fanatik etçillll.camış,camışı nası yiyor anlamadım?
sende yanında az kabak bıraz fasulye bıde bıber dolma demı
bızı anlatıyor gıbısın esım etcı ben otcu bu bıde haluktan derleme sozlerı var
dogada etı kım yer aslan otu kım yer koyun ee canım nıye et yedıgımı anladın herhalde dıyo
ay bende valla canım pirzola istedi bee :|
çok dengesiz beslenyorm bak ne yedm biliyomusun sabahtan beri 12de uyandım 1de bi muz 2 dondurma şimdi badem yedim o kadar ahah
aynen ben de otçulum,eşim fanatik etçillll.camış,camışı nası yiyor anlamadım? insan arkadaşını yer mi yafff
off oılsa şimdi biber dolması yanında yoğurt bide salata ohhh bee daha ne ararımki ben. yazın aç kalmıyorum en kötü ihtimal domates salatalık söğüş yapar peynirle yerim ama kışın zor tabi. benim bi arkadasımda inek ot yiyo bende ineği yiyorum demekki bende ot yiyorum neden ayrıca bide sebze yiyimki diyodu
ve hala açlıktan uzamadın ben olsam çoktan kan şekerim düşer titremeye başlardım sabahtan beri ağzım boş durmadı benim
offff yardın beni yaaaaaçlıktan insanlar birbirini yiyormuşya bunlarınkide o hesap sanırsam
siz otçular zevksizsiniz anacım bence nasıl yiyosunuz ıspanakmış oymuş buymuş
et bitanediirrrrrrrrrr
sahalara dönen birini mi görüyorum?hiç bişey yapmıycam diyen küskünümüz kür mü soruyor neKızlar bu ay sadece soğan kürü yapacağım çünkü ilişki sırasındaki yanmayı kesiyor bende..
Yalnız kaçıncı gün yapılacak herhangi bir bilgim yok 3. gün mü yoksa bittikten sonra mı :26:
sen ıspanaklı kek değil etli kek yap en iyisi canımya da ıspanağa ettin hakaretş geri al,alınıyor bak.
ıvır zıvırla kilo alıyorum iyi bişey değil benimkisi hiiçevde olunca insan çok yiyo be
ayyy o keki dene mutlaka bebeğim ıspanak demeye bin şahit istiyo mikemmeeellll
almam işte geri falan hıhıhho geri alsıın küçüklüğümdeki kötü hatıralarını zorla az yemedim valla
sahalara dönen birini mi görüyorum?hiç bişey yapmıycam diyen küskünümüz kür mü soruyor ne
hadi bakemmm başladık gene.ya bismillah
Yok valla canım çocuk umuduyla değil benim pco falan değil derdim zaten sadece zaman
Benim hazne dar olduğu için midir artık enfeksiyondan mıdır ilişkide çok ağrı duyuyorum
Bir 10 gün kullanmıştım rahatlatmıştı beni sırf o yüzden hala küsüm bebişeee[/CENTER]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?