- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.361
ya benim kocada ya da senin kocada bir sorun var bacım.gün aşırı bile yapınca pert oluyor.hatta oluyoruz ailecek ben de dahil.sonraki hafta mümkünse elleşmeyelim diyoruz
nası bişiiimiş seninki yaf?ne yer ne içer?bana da deyiverbelki bizim aileye de bi heves bir can gelir sayende
ayy bizimkine hergün koy sucuklu yumurta yesin deli gibi yiyoo
biftek falan olabilir yada köfte.ben köfteleri hazırlayıp buzluga atıyorum yapcağm zaman çıkarıyorum eriyo çok rahat oluyo valla
canım ya bende bu ay regl olursan ikinci günüğ hemn bal tarçın ç.otuna başlıycam.. tadı çok beter onun ...incir kürünüde denedim tadı fena değildi aslında sen sevmedin mi
Canım özelden msj yazmışsın okudum bütün yazdıklarını sen ilaç tedavisi gördün mu yazdigin belirtilerin hepsi ben de var gibi çok heyecanlandım şimdi muhabbetinixe limon sıkıyorum ama
*** ISPANAKLI KEK ***
MALZEMELER:Keki için:5 adet yumurta1,5 su bardağı şekerYarım su bardağı sıvıyağ1 su bardağı haşlanmış ıspanak püresi1 adet limon kabuğu rendesi2,5 su bardağı un1 paket vanilya2 paket kabartma tozuKreması için:1 kg. süt2,5 fincan şeker2,5 fincan un50 gr. margarin1 paket krem şanti1 paket vanilyaÜzeri için:Toz antep fıstığı ve hindistan cevizi ( bolca )YAPILIŞI:Ispanağı ayıklayıp, yıkayıp, bir tencerede biraz sulu ve yağsız olarak haşlayın ve blendırdan geçirin.Kek için olan malzemeleri sırasıyla çırpın.Yağladığınız yada yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye kek harcını dökün ve yayın.180 derecede pişirin.Krema için; sütü,şekeri ve unu krema kıvamında pişirin.Ocağı kapattıktan sonra margarin ve vanilya koyup, çırpın.Bir paket krem şantiyi toz halinde kremaya ekleyin ve yine çırpın.Hazır olan kremayı kekin üzerine yayın.Kremanın üzerine bol toz antep fıstığı serpin.Onun üzerinede bol hindistan cevizi serpin.Tabi bu arada benim yaptığım gibi değişik şekiller verebilirsiniz.Dilimlediğimiz enfes kekimiz servise hazır.Tarif benden deneyip, afiyetle yemesi sizden. Kolay gelsin.AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.Eki Görüntüle 667694
kızlar dün yaptım herkes fıstık sandı ben hayatımda böyle mükemmel bi tatlı yemedim eşim hala fıstık sanıyo bi borcam ne ara bitti anlamadım şiddetle tavsiye ediyoruuuummm
melemen yapamam yumurtaya allerjim var ben yemiyosam oda yemesintavuk sote evet iyi fikir onu yapayım bari bide
HER AKŞAM 16:30 DA BUGÜN NE PİŞİRSEM KK HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER TOPİĞİNDE
benimki öğlen yemeğinde sever yumurtalı sucuğu
bende hazırlayıp dondurucuya koyuyorum rahat oluyo etleri bile kasaba 250 şey gram ayırtıyorum her birini ayrı ayrı paketliyo çözdürürken hepsini çıkartmak zorunda kalmıyorum tavuğuda bütün alıp parçalıyorum .
ay ben yiyemedim ne bileyim yaa incirin tadını aldım hoşuma gitmedi içiyorum 10 dk geçmeden gidip kusuyorum eşimde kızdı zaten 2 kilo aldın onuda kusarken vercen dedi bıraktım bende
bız ıkı topıcıgı bırlestırdırk bu topıcte hepsını bulabılırsın sekerım
gizoşşşşş ben yedim bundan süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bide bide bide hepimiz için yarın kırmızıları görmemiş bir gün dililyorum sezzgii özellikle senle ben tam batı iyice sıkışanlar olarak umarım yarında geldiğimizde gelen giden yok deriz:))
ayy canım geçmiş olsun, hiç ihmal etme bence hemen yarın dr a git.. yumurtaların sapasağlam olması lazım, erteleme sakın, çok çok geçmiş olsun, Allah ım inş bebik vardırda o yapıyordur
sorma yaaa beni benden aldıııı yarın yine yapıcam tatlı sevmeyen eşim koca borcamı yedi 1 günde ananemler bayldılar artık favorim bu
ben bayılırım tavuğa ama eşim hiç yemez sinir oluyoruumm
kaynanada yap ahahahaa
canım evlenmeden once kullanmıstım sonra duzeldı demıstı doktor hemen cocuk ıstemıyorsanız bosuna ılac yukleme demıstı
2 yıl sonra ıste ılacsız oldu sadece bıtkısel :)
ınsallah sendede vardır kac gun var bata
benimkine yeterki et olsun başka bişey aramaz sofrada ama o zamanda ben doymuyorum etle daha yeni kaynaşmaya başladıkbende köfte pek yemem 40 yılda bir oda 1 tanecik
ayy en güzel bizim dışarda yedik geldik düşünmeye gerek kalmadıı
8 gün var canım benim kasik agrimda çok fazla idi ilaclardan diyorum ben de ins belirtidir
hadi bugün yedin yarın napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?