- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.421
Catlama oldugunda kocanla ayrimiydinnnnn..... bat ne zamandiiii
canim memlekete gitmistim,benim hesaba gore yumurtlama oldugunda 1yada2 kere iliski oldu. dr ctlamis yumurta kalintilari var dediginde adete bikac gun vardi.bat 22 mrt.ama subat 28 cekti o zmn24 mart
1-2 gün daha bekle canııım bakalım inş adet olmassıınnn :)tam zamanında gitmişsin sende yaniii :|
yumurtlama zamanı hiç ilişki olmadımı yaniii ilk günü falan bişeyler ?
canım valla benim hesaba göre adetimden 19 gün sonra 1 yada 2 kere ilişki oldu,inşallah tam denk gelmiştir,nerden biliyim öyle bişey olacağını bilsem gitmezdimneyse inşallah tutmuştur,dr bana yumurta kalıntıları var dediğinde adetime 2-3 gün vrdı hayırlısı
1-2 gün daha bekle canııım bakalım inş adet olmassıınnn :)tam zamanında gitmişsin sende yaniii :|
ayy canım aynen öyle oluyoo :)
bizim önceki ev küçüktü burasıda fazla büyük olunca eşyalar doldurmadı en azından aksesuarlar ufak tefek değişiklikler yapıyorum banyoyada şuanki halılarım ve takımım uymuyo bende baştan alıyorum hepsinii
beğendinmi gerçekten güzel olurmu bilemedim çocuk banyosu gibi rengarenk
çok hoşuma gitti aslında ama kararsızım renklerden dolayııı
bir iki gün daha mı beklesem diyorum ama sabrım yok,çokta akıntım var bilemiyorumEee canim 1 gun gecmisss...yarin bi test yap bskalimmm
canım valla benim hesaba göre adetimden 19 gün sonra 1 yada 2 kere ilişki oldu,inşallah tam denk gelmiştir,nerden biliyim öyle bişey olacağını bilsem gitmezdimneyse inşallah tutmuştur,dr bana yumurta kalıntıları var dediğinde adetime 2-3 gün vrdı hayırlısı
Valla cok begendim oldum olasi mavi yesili biarada cok begenirim... havlularinida yesul gibi alirsinnn
*** ISPANAKLI KEK ***
MALZEMELER:Keki için:5 adet yumurta1,5 su bardağı şekerYarım su bardağı sıvıyağ1 su bardağı haşlanmış ıspanak püresi1 adet limon kabuğu rendesi2,5 su bardağı un1 paket vanilya2 paket kabartma tozuKreması için:1 kg. süt2,5 fincan şeker2,5 fincan un50 gr. margarin1 paket krem şanti1 paket vanilyaÜzeri için:Toz antep fıstığı ve hindistan cevizi ( bolca )YAPILIŞI:Ispanağı ayıklayıp, yıkayıp, bir tencerede biraz sulu ve yağsız olarak haşlayın ve blendırdan geçirin.Kek için olan malzemeleri sırasıyla çırpın.Yağladığınız yada yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye kek harcını dökün ve yayın.180 derecede pişirin.Krema için; sütü,şekeri ve unu krema kıvamında pişirin.Ocağı kapattıktan sonra margarin ve vanilya koyup, çırpın.Bir paket krem şantiyi toz halinde kremaya ekleyin ve yine çırpın.Hazır olan kremayı kekin üzerine yayın.Kremanın üzerine bol toz antep fıstığı serpin.Onun üzerinede bol hindistan cevizi serpin.Tabi bu arada benim yaptığım gibi değişik şekiller verebilirsiniz.Dilimlediğimiz enfes kekimiz servise hazır.Tarif benden deneyip, afiyetle yemesi sizden. Kolay gelsin.AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.Eki Görüntüle 667694
kızlar dün yaptım herkes fıstık sandı ben hayatımda böyle mükemmel bi tatlı yemedim eşim hala fıstık sanıyo bi borcam ne ara bitti anlamadım şiddetle tavsiye ediyoruuuummm
canım bende bunun pastasını yapıyorum herkes bayılıyor.
tamamdır esroşuum teşekkürler alıcam o zaman :):)
bir iki gün daha mı beklesem diyorum ama sabrım yok,çokta akıntım var bilemiyorum
ben de çok beğendim tatlım.1-2 gün daha bekle canııım bakalım inş adet olmassıınnn :)tam zamanında gitmişsin sende yaniii :|
ayy canım aynen öyle oluyoo :)
bizim önceki ev küçüktü burasıda fazla büyük olunca eşyalar doldurmadı en azından aksesuarlar ufak tefek değişiklikler yapıyorum banyoyada şuanki halılarım ve takımım uymuyo bende baştan alıyorum hepsinii
beğendinmi gerçekten güzel olurmu bilemedim çocuk banyosu gibi rengarenk
çok hoşuma gitti aslında ama kararsızım renklerden dolayııı
ya ben şu bekleme işine akıl sır erdiremiyorum.kendinizi boş heveslere kaptırıp daha çok üzüleceğinize hemen yapın.varsa zaten silik milik bişeyler çıkıyor.hiiiç bişey yoksa ,bebiş de yoktur.zaten silik çizgiyi göremeyip regli geçenler ertesi güne regl oluyor.kadın psikolojisi.hemn şimdi yap bence.kendine eziyet niye?bir iki gün daha mı beklesem diyorum ama sabrım yok,çokta akıntım var bilemiyorum
aman yareppiiim ne eziyetttt ne eziyetttt.her gün her gün mik mik.solungaçların çıktı mı kız yavru kuş?her gün ilişki olursa sperm mperm kalmaz be yaw.inşallaaaahh tutmuştur canımmm test yap bence ama çarşamba günü yarında gelmesse çarş sabah yap :)
benimde çatlıyo çift çizgiyi gördüm bugün 4-5 gündür hergün ilişki oluyo bugünden sonrada çizgi silikleşene kadar hergün olcak bakalımm preseedle yapıyorum bide umarım olur bu ay
aminnn canim, bir gun daha beklliyim o zaman.ins guzel haber olurinşallaaaahh tutmuştur canımmm test yap bence ama çarşamba günü yarında gelmesse çarş sabah yap :)
benimde çatlıyo çift çizgiyi gördüm bugün 4-5 gündür hergün ilişki oluyo bugünden sonrada çizgi silikleşene kadar hergün olcak bakalımm preseedle yapıyorum bide umarım olur bu ay
Subatida hesaplayarak mi bat 24. mart.... off be kafiyeye bakkk...
siir oldu sanaaa.... eger oyleyse yap sabaha testini.... gebelik yoksa streslenmez adetin gelir... varsa ne alaaaa...
bide periyodun kac gun suruyorr... hangi gunler mik. mik oldu..
aminnn canim, bir gun daha beklliyim o zaman.ins guzel haber olur
ben de çok beğendim tatlım.
ya ben şu bekleme işine akıl sır erdiremiyorum.kendinizi boş heveslere kaptırıp daha çok üzüleceğinize hemen yapın.varsa zaten silik milik bişeyler çıkıyor.hiiiç bişey yoksa ,bebiş de yoktur.zaten silik çizgiyi göremeyip regli geçenler ertesi güne regl oluyor.kadın psikolojisi.hemn şimdi yap bence.kendine eziyet niye?
aman yareppiiim ne eziyetttt ne eziyetttt.her gün her gün mik mik.solungaçların çıktı mı kız yavru kuş?her gün ilişki olursa sperm mperm kalmaz be yaw.
Valla hic beklemee.. fayanlar ne renkkkk
canim normalde 28-29gun; subati hesaplayarak 24mart. benim adet19. gunu mik mik oldu 2. gunu hatirlamiyorum
bebek mavisi beyaz kareli ciciiimm
Bebek mavisi cok guzell... mavi eger agirlikli renkse lavobo takimini acik renk dusunebilirsin.... ama klozet takkmi harika kesin o olsunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?