- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.461
şekerler günaydın dün yumurtlama günümdü.gayet yumurtlama akıntısıda geldi ammmmmaaaaa ben tabiki uyuyakalmışım.değerlendiremedik(((((
allah seni netmesin emi bari sabah erken uyanıp yapaydın odamı olmadı
Gunaydin kizlar, nasiliniz bakalim.. 10 gun is yok evdeyim bol bol muhabbete devam :)))
Allah seni davul etsin emiiii)))
yok şekerim ya sabahda olmaz bizde öyle şeyler :)))))))))))))))))))))))artık aksama kaldı,pazarda değerlendirmiştik yetmezmiki.....
günaydın kızlar yaa ben bu bal tarçın çörekotu karışımını yaptım hemde bi kavanoz
ama sabah ağzıma itmemle öğürmem bi oldu midem hala bulanıyor yiyemicem
Gunaydin kizlar, nasiliniz bakalim.. 10 gun is yok evdeyim bol bol muhabbete devam :)))
ee pazar olmuş spermler canlı kalabildiğine göre olur inş. seninkiler akıllıdırda ertesi günde olsa gitmesi gereken gere gitmiştirler inş
hayırdır kızzz niye evdesin 10 gün ohhhh ne güselll bende geçen hafta izin almıştım pasooo yattım evde...
hayırdır kızzz niye evdesin 10 gün ohhhh ne güselll bende geçen hafta izin almıştım pasooo yattım evde...
ee pazar olmuş spermler canlı kalabildiğine göre olur inş. Seninkiler akıllıdırda ertesi günde olsa gitmesi gereken gere gitmiştirler inş
Canim valla ofiste bir suru hasta insan var zaten disarida gunes olsada bak su an hala -4 kar atistiriyor.. Dedim hic riske atmiyim doktordan rapor aldim oda sinirsiz verdi gerci ne zaman iyi hissdersen gel raporu sonlandiririz dedi.. Bende diyorum bir 10 gun evde oturiyim zaten pazartesi paskalya bisiler hazirlarim azcik temizlik yaparm fln :)))
bencede canım çok iyi olmuşşş dinlen bol bol... çalışırken hamile olmak ne zormuş yaaa işe gidip gelirken elimde poşetle gidip geliyorum
bebişin nasıl annesi büyümüştür iyicene sıpa...
Canim buyumezmi cok sukur gobisim bile cikti :)) Bak iki haftaya cok sey degisicek seninde .. Bugun esim randevu alcakti kadin dogum hastanesinden 11 -13 haftaarasi ikili test oluyormus onun icin.. Allah`im herkese nasip etsin hergun sanki baska heyecan ..
Sen nasilsin hayatim basladimi bulantilar ?
ee pazar olmuş spermler canlı kalabildiğine göre olur inş. Seninkiler akıllıdırda ertesi günde olsa gitmesi gereken gere gitmiştirler inş
Canim buyumezmi cok sukur gobisim bile cikti :)) Bak iki haftaya cok sey degisicek seninde .. Bugun esim randevu alcakti kadin dogum hastanesinden 11 -13 haftaarasi ikili test oluyormus onun icin.. Allah`im herkese nasip etsin hergun sanki baska heyecan ..
Sen nasilsin hayatim basladimi bulantilar ?
owww başlamazmı zaten 2 haftadır hafif bulanıyordu dünden beri coşuşa geçtim listemize kusmayıda ekledik...fenayım 1 haftada 3 kilo vermişim... yiyemiyorum fazla bişi.. tatlı manyağıydım şimdi tatlı görünce kaçacak delik arıyom...
şuanda 7+5 benimkisi... evet baya bi dğeişeceğini düşünüyorum sağlıklı olsunda... gerisi boş çekeris eninde sonunda geçecek bulantılar falan...
owww başlamazmı zaten 2 haftadır hafif bulanıyordu dünden beri coşuşa geçtim listemize kusmayıda ekledik...Fenayım 1 haftada 3 kilo vermişim... Yiyemiyorum fazla bişi.. Tatlı manyağıydım şimdi tatlı görünce kaçacak delik arıyom...
şuanda 7+5 benimkisi... Evet baya bi dğeişeceğini düşünüyorum sağlıklı olsunda... Gerisi boş çekeris eninde sonunda geçecek bulantılar falan...
Kizlarrr bakin nedicem hamileler... bu ikili testi yapinca hemen test kagidinin yaninda bebekin irki da yaziyor... ona bakmayi unutmayin.. ben esmerim caganin ikili testi beyaz irk cikti... gercekten dogdu cagan sapsari. kafa yapisi avrupaiii geriye dogru yani... esim izmirli o tarafa cekmiss...arkafasim yaptirdi ikili test cocuk asya irki ciktii...gercekten bebek dogdu.kirgizlar gibi cekik gozluuuu...
muhakkak bakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?