HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Test sonucu kagidini niye vermiyolar anlamadim.. ben hastanede ikiliyi ysptirdm sonucimu aldim drum ozel muayesine gidiyodumm... raporu aldim gittim.. veriliyo..herkese burda... bide down sendromu riski ense kalinligi falan cikiyor....

bu arada sen ne durumdasın şekerim.yapmadın değilmi daha o kötü testleri :))))))))))))))))))))

yok canım en son yapıp o kapı gibi tekleri gördükten sonra yapmadım bidaha ama dün az kaldı yapıodum son testim olduğu için yapmadım bide senden tekrar utanmayı sana mahcup olmayı göze alamadım:)) yalnız şöyle bi durum var adet belirtileri yaşıyorum ciddi anlamda muhtemelende bikaç güne olurum gibi geliyo ama eşim acaip hevesli sen hamilesin deyip duruyo hatta geçen bi baktım karnımı seviyo anlam veremedim yavrumm nasılsın iyimisin diyo adan nasıl hevesli yaa kendimi geçtimde adet olunca ona nasıl söylücem resmen yıkılacak onu düşünüyorum aslında heveslendirmedimde adet olcam olmadı bu ay dedim sürekli ama heveslenmiş işte hatta dünde midem bulandı durduk yere karnım kasıklarım felan ağrıdı hamilesinde ondan bebeğimiz yapıyo dedi( sarılmak için kollarımı yukarı kaldırdım öyle sünmeyecekmişim yukarılara doğru durcakmışım dikkat etcekmişim daha neler neler yaa ben napcam yaa((

Merhabahayattt hadi hayirlisii canim... evde test varsa yapp yaa bekleme benceeeee

Ya sabah ilk wcye gittiğimde yapacaktım vazgeçtim,şimdi yapsam bizimki başımın etini yiyecek, yapsam evin yakınında eczanede yokki tekrar alıyım acayip sancılı bir bekleyiş var yani,dua edin kızlar

daha dur bakalım allahtan umut kesilmez canım benim hayırlısı olsun.erkekler daha sakin gibi duruyorlar ama bizden daha hevesli oluoyrlar.insanıda en cok o üzüyor.allahım inş.tez zamanda bebiş nasip ederde ozaman gercekten seversiniz tatlı sıpayı...

ya sabah ilk wcye gittiğimde yapacaktım vazgeçtim,şimdi yapsam bizimki başımın etini yiyecek, yapsam evin yakınında eczanede yokki tekrar alıyım acayip sancılı bir bekleyiş var yani,dua edin kızlar

yapma yapma eşini dinle sonucta onlarda hevesleniyor.birde birlikde öğrenmek en mükemmel duygu olsa geerek

Canım inşallah güzel haber alırsında ikinizde sevinirsiniz

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalııımm

QUOTE=fundagun;29543176]günaydın kızlar yaa ben bu bal tarçın çörekotu karışımını yaptım hemde bi kavanoz
ama sabah ağzıma itmemle öğürmem bi oldu midem hala bulanıyor yiyemicem [/QUOTE]

canım benim sabah kahvaltılarında ekmeğe sür ye. ne kadar faydası olur bilemem ama öle öle alışmış olursun. hem sonradan tadı enfesss

şekerler günaydın dün yumurtlama günümdü.gayet yumurtlama akıntısıda geldi ammmmmaaaaa ben tabiki uyuyakalmışım.değerlendiremedik (((((
geç olsun güç olmasın bu akşam değerlendir..

yok canım gelmediler daha gelmesinlerde zaten hiiiç gerek yok yanii valla kuzum bende öyle adet ağrısı gibi ağrıda yok hamilelik belirtileride yok.. inşallah ikimizde güzel haberler veririz..

hayırdır kızzz niye evdesin 10 gün ohhhh ne güselll bende geçen hafta izin almıştım pasooo yattım evde...

yaaa bende yatayım öle 10 gün 15 gün bende tatil yapayım Allahım noluuuurrrr

hadi hadi olmuştur inşallah da haberlerini alırız canımm.. Rabbim gönlüne göre versiiinn

kızlar avize konusunda fikrinizi almak istiyorum koltuklarımı ve beğendiğim avize modellerini göndercem size ama nasıl yapıldığını bana bi tarif edermisiniz

kızlar avize konusunda fikrinizi almak istiyorum koltuklarımı ve beğendiğim avize modellerini göndercem size ama nasıl yapıldığını bana bi tarif edermisiniz

canım renk değiştirdiğimiz yer varya 'text color' onun altında ınsert ımage var ona tıkla oradan dosya yükle var seç ve yükle canım

Eki Görüntüle 668212
yapabildimmi bilmiyorum ama salonumun yemek odamın ve oturma odamın eşyaları resimdeki avizede salonumun koltuklu kısmında buluna n avizeye benziyo yani bu tarz bişey şimdi ben yemek masasının üzerine hangisini alayım bunu seçelim oturma odamıda seçicez birlikte:)) şimdi gönderiyorum beğendikelerimi

iyi ol tabi hem neden bozukmuş moralin bakiim hı ??

neden olacak öküz kocam yüzünden ortada hiç birşey yok :S dün iş çıkışı dogru dershaneye gittim eşiminde maçı vardı kendini çok yorma akşam evde maç var diyerek mesajı verdim :)akşam 22.00-23.00 arası maçı vardı.23.30 a kadar onu bekledim.gözümden uyku akmasına rağmen sırf bebeğim için.neyse geldi duşa girdi biraz yoğurt yiyeyim dedi.ok dedim yedi tam tabağı götürecekken içine su koy lavabonuniçine koy dedim benim eşimin huyudur bulaşıkları lavabonun dışına koyar bende buna sinir olurum ve hep uyarırım bu sefer demesin mi zaten sana ben öğrettim içine su koymayı hep kuruyuyodun bulaşıkları ilk evlendiğimizde ben bole yapıodum da :) ben sana su koy demedim ki tezgahın içine koy diye soledım dedım tama merve tamam uzatma senin bu huyun var bak dıkkat et kendını kurtarmak ıcın yalan soluosun bende bozuldum sankı adamın gırtlagına bıcak dayadık ne yalan soyluoyorum ya dedım yalancı da yaptı benı 2 dk da tum moralımın gecemın bınbır seyle kendımı ayakta tutmaya calısmamın ıcıne ettı bende dondum totomu yattım bı kere bıle yanasmadı :S bırde ıyı geceleeeeeeer dio ben arkamı donerken ona cok kırıldım bence cok yorgundu uyumamı fırsat bıldı bugunde fal baktırdım falda aynen su cıktı sevdiğinin bir davranısı veya sozune kırılacaksın ve senden ozur dileyecek ozur dıleyecek ama cok uzdu benı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…