- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.481
bu arada sen ne durumdasın şekerim.yapmadın değilmi daha o kötü testleri :))))))))))))))))))))
Merhabahayattt hadi hayirlisii canim... evde test varsa yapp yaa bekleme benceeeee
yok canım en son yapıp o kapı gibi tekleri gördükten sonra yapmadım bidaha ama dün az kaldı yapıodum son testim olduğu için yapmadım bide senden tekrar utanmayı sana mahcup olmayı göze alamadım:)) yalnız şöyle bi durum var adet belirtileri yaşıyorum ciddi anlamda muhtemelende bikaç güne olurum gibi geliyo ama eşim acaip hevesli sen hamilesin deyip duruyo hatta geçen bi baktım karnımı seviyo anlam veremedim yavrumm nasılsın iyimisin diyo adan nasıl hevesli yaa kendimi geçtimde adet olunca ona nasıl söylücem resmen yıkılacak onu düşünüyorum aslında heveslendirmedimde adet olcam olmadı bu ay dedim sürekli ama heveslenmiş işte hatta dünde midem bulandı durduk yere karnım kasıklarım felan ağrıdı hamilesinde ondan bebeğimiz yapıyo dedi( sarılmak için kollarımı yukarı kaldırdım öyle sünmeyecekmişim yukarılara doğru durcakmışım dikkat etcekmişim daha neler neler yaa ben napcam yaa ((
ya sabah ilk wcye gittiğimde yapacaktım vazgeçtim,şimdi yapsam bizimki başımın etini yiyecek, yapsam evin yakınında eczanede yokki tekrar alıyım acayip sancılı bir bekleyiş var yani,dua edin kızlar
Ya sabah ilk wcye gittiğimde yapacaktım vazgeçtim,şimdi yapsam bizimki başımın etini yiyecek, yapsam evin yakınında eczanede yokki tekrar alıyım acayip sancılı bir bekleyiş var yani,dua edin kızlar
Gizoş bu süperr
yok canım en son yapıp o kapı gibi tekleri gördükten sonra yapmadım bidaha ama dün az kaldı yapıodum son testim olduğu için yapmadım bide senden tekrar utanmayı sana mahcup olmayı göze alamadım:)) yalnız şöyle bi durum var adet belirtileri yaşıyorum ciddi anlamda muhtemelende bikaç güne olurum gibi geliyo ama eşim acaip hevesli sen hamilesin deyip duruyo hatta geçen bi baktım karnımı seviyo anlam veremedim yavrumm nasılsın iyimisin diyo adan nasıl hevesli yaa kendimi geçtimde adet olunca ona nasıl söylücem resmen yıkılacak onu düşünüyorum aslında heveslendirmedimde adet olcam olmadı bu ay dedim sürekli ama heveslenmiş işte hatta dünde midem bulandı durduk yere karnım kasıklarım felan ağrıdı hamilesinde ondan bebeğimiz yapıyo dedi( sarılmak için kollarımı yukarı kaldırdım öyle sünmeyecekmişim yukarılara doğru durcakmışım dikkat etcekmişim daha neler neler yaa ben napcam yaa ((
geç olsun güç olmasın bu akşam değerlendir..şekerler günaydın dün yumurtlama günümdü.gayet yumurtlama akıntısıda geldi ammmmmaaaaa ben tabiki uyuyakalmışım.değerlendiremedik(((((
canım naptın gelmediler dimi bende bişey yok ama dün belim adet olcam gibi çok ağrıdı Yani baya baya adet ağrısıydı bacaklarım çok ağrıyo bide dün enteresan bi ağrı girdi kasıklarıma kaburgalarıma sanki bişeyler sıkıştırıyodu nefes alamadım
hayırdır kızzz niye evdesin 10 gün ohhhh ne güselll bende geçen hafta izin almıştım pasooo yattım evde...
Selam canlarr hepinize gunaydıııııııınnasılsınız?kırmızılardan ses yok,olmasında zatennn, bugün test yapacaktım ama kociş yarın evdeyim ben evdeyken yap dedi, bekleyişteyim,umudum yok ,çünkü yumurtlamam geçmişti dikkat etmeyi birakıp mik mik olduğunda, ama 3-4 gün önce gittiğim dr çatlamış yumuta kalınntıları va dedi, beyaz ve bol bir akıntım var, kırmızılar yok bu yüzden bende acaba mı dedim
günaydın canlar,
nasılsınız benim moral bozuk ama yine de iyiym iyiyyim iyiyim :)
kaçırmış olabilirim ebda regli oldu mu bilen var mı
kızlar avize konusunda fikrinizi almak istiyorum koltuklarımı ve beğendiğim avize modellerini göndercem size ama nasıl yapıldığını bana bi tarif edermisiniz
nasıl bekliycen yarını ben sabırsızlandım yaaaa umarım hamişsindir.
iyi ol tabi hem neden bozukmuş moralin bakiim hı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?