HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım benim sabah kahvaltılarında ekmeğe sür ye. ne kadar faydası olur bilemem ama öle öle alışmış olursun. hem sonradan tadı enfesss

geç olsun güç olmasın bu akşam değerlendir..

yok canım gelmediler daha gelmesinlerde zaten hiiiç gerek yok yanii valla kuzum bende öyle adet ağrısı gibi ağrıda yok hamilelik belirtileride yok.. inşallah ikimizde güzel haberler veririz..

yaaa bende yatayım öle 10 gün 15 gün bende tatil yapayım Allahım noluuuurrrr

hadi hadi olmuştur inşallah da haberlerini alırız canımm.. Rabbim gönlüne göre versiiinn [/QUOTE]
amiin canım rabbim inşalla hepimizin gönlüne göre versin

eveeet hadi seçelim baştan ikinci olanı ve üçüncüyü çok beğendim ikinciyi alırsam onun çok şık abajuru var aynanın önünede ondan iki tane koyabilirm diye düşündüm onun abajurunuda atıyorum hatta

aa yakındanda güzel gözüküyodu yani internetten alıyorum ya :)

hımm netten alıyosan az daha yardımcı olayım eğer aynısıysa benim gördüğümün üzerindeki o çüçekler sanki el örgüsüyle örülmüşte oraya monte edilmiş gibi bi görünüm vermişler ama tabi el örgüsü değil artık onun malzemesine ne deniyosa sanırım alçı felan çok şekerdi sen nekadara buldun bunları sadece sıvı sabunluk 25 tl civarındaydı koçtaş'ta

canımm sevindim beğenmene içim rahatladıı :)
7 parça gördüğün takım yani 160 tl evmanyada

canımm sevindim beğenmene içim rahatladıı :)
7 parça gördüğün takım yani 160 tl evmanyada

ben tam fiyatını hatırlamıyorum ama heralde o civardaydı koçtaştada çöp kovası 40-50 tl arası fırça 30-40 arası işte sıvı sabunluk 25 tl işte bunlara göre hesap yaparsan aşağı yukarı aynı çıkıyo ben şimdi nettende bulmaya çalışırım senin için aynısımı diye bakarız

şekerim sana bir sır vereyim erkeklerin ham maddesi odundur.ara ara evliliklerde olur böyle tahammüsüzlükler.insa bazen tanıyamaz hale geliyor.ama gecer bu günlerde evliliğin sınavları bunlar.

aman ben takılıyorum sana :) kızlar face ı olanlar var mı? ben hepınızı merak edıoyrum eger sızde ıstersenız faceten eklemek ısterım sızlerı :)

kızlar huuuu düştünüz eşya derdine benim derdime de br çare bulun :)

tam sana yazıyodum bende bi odun vakası daha diye düşündüm okuyunca ay adamlara noluyo bilmiyorum sanki onların psikolojisi altüst oluyo sanki onların hormonlarıyla oynanıyo her ay ay bi trip atmalar bi duygusallaşmalar alınmalar abartmalar ne bu yahu hepsine teker teker bişey oluyo aman maşallah kulağına kurşun beinmki bu ay hamileyim umudundanmıdır nedir pek bi iyi pek bi halim selim ne yapsam sesini çıkarmıyo herşeyi kabul edyo bozma moralini sende amaan hepsi aynı valla hepsi ayrı hödük ne var yani söylediysen herzaman yapıosa sana o öğrettiyse bile sende hatırlatmışın ne var uzatcak yorulup belki maçtada kaybedip havasını senden çıkarcak aklı sıra valla totona taktığına değmez onlar bizi takıyomu sanki boşveeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…