- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.501
Aaaa bu daha gizelllll bayildiiiiiiiimmmv harikaaaa kesinlikle buuuu
Gizoş bu süperr
canım pazar günü bende koçtaşta gezerken gördüm bunu çok hoşuma gitmişti ama benim sadece sabunluk'a ihtiyacım olduğu için diğerlerine uysun diye başka bi model aldım
Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalııımm
QUOTE=fundagun;29543176]günaydın kızlar yaa ben bu bal tarçın çörekotu karışımını yaptım hemde bi kavanoz
ama sabah ağzıma itmemle öğürmem bi oldu midem hala bulanıyor yiyemicem
aa yakındanda güzel gözüküyodu yani internetten alıyorum ya :)
Eki Görüntüle 668217 Eki Görüntüle 668218 Eki Görüntüle 668219 Eki Görüntüle 668220 Eki Görüntüle 668221
eveeet hadi seçelim baştan ikinci olanı ve üçüncüyü çok beğendim ikinciyi alırsam onun çok şık abajuru var aynanın önünede ondan iki tane koyabilirm diye düşündüm onun abajurunuda atıyorum hattaEki Görüntüle 668238
hımm netten alıyosan az daha yardımcı olayım eğer aynısıysa benim gördüğümün üzerindeki o çüçekler sanki el örgüsüyle örülmüşte oraya monte edilmiş gibi bi görünüm vermişler ama tabi el örgüsü değil artık onun malzemesine ne deniyosa sanırım alçı felan çok şekerdi sen nekadara buldun bunları sadece sıvı sabunluk 25 tl civarındaydı koçtaş'ta
sen yemek masasının üstünemi bakıyosun ciciiiimmm
günaydınnn canikomlaaar
canımm sevindim beğenmene içim rahatladıı :)
7 parça gördüğün takım yani 160 tl evmanyada
kızlar huuuu düştünüz eşya derdine benim derdime de br çare bulun :)
neden olacak öküz kocam yüzünden ortada hiç birşey yok :s dün iş çıkışı dogru dershaneye gittim eşiminde maçı vardı kendini çok yorma akşam evde maç var diyerek mesajı verdim :)akşam 22.00-23.00 arası maçı vardı.23.30 a kadar onu bekledim.gözümden uyku akmasına rağmen sırf bebeğim için.neyse geldi duşa girdi biraz yoğurt yiyeyim dedi.ok dedim yedi tam tabağı götürecekken içine su koy lavabonuniçine koy dedim benim eşimin huyudur bulaşıkları lavabonun dışına koyar bende buna sinir olurum ve hep uyarırım bu sefer demesin mi zaten sana ben öğrettim içine su koymayı hep kuruyuyodun bulaşıkları ilk evlendiğimizde ben bole yapıodum da :) ben sana su koy demedim ki tezgahın içine koy diye soledım dedım tama merve tamam uzatma senin bu huyun var bak dıkkat et kendını kurtarmak ıcın yalan soluosun bende bozuldum sankı adamın gırtlagına bıcak dayadık ne yalan soyluoyorum ya dedım yalancı da yaptı benı 2 dk da tum moralımın gecemın bınbır seyle kendımı ayakta tutmaya calısmamın ıcıne ettı bende dondum totomu yattım bı kere bıle yanasmadı :s bırde ıyı geceleeeeeeer dio ben arkamı donerken ona cok kırıldım bence cok yorgundu uyumamı fırsat bıldı bugunde fal baktırdım falda aynen su cıktı sevdiğinin bir davranısı veya sozune kırılacaksın ve senden ozur dileyecek ozur dıleyecek ama cok uzdu benı :s
kızlar huuuu düştünüz eşya derdine benim derdime de br çare bulun :)
aman ben takılıyorum sana :) kızlar face ı olanlar var mı? ben hepınızı merak edıoyrum eger sızde ıstersenız faceten eklemek ısterım sızlerı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?