HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

şekerim sana bir sır vereyim erkeklerin ham maddesi odundur.ara ara evliliklerde olur böyle tahammüsüzlükler.insa bazen tanıyamaz hale geliyor.ama gecer bu günlerde evliliğin sınavları bunlar.

ya arada kaldım trip atıp hiç muhattap olmasam ya oda uzatırsa bu günleri değerlendirmemiz gerek.ama bende alttan almak istemiyorum çünkü o hatalı pofffff :S

valla canım hiç takma yaa erkekler hep böle hepimiz günde 50 sefer aynı konuyla buraya geliyoz. akşam kavga ettik küstüm olmadı filn diye. eşinde yorgunluğuna yenik düşmüş. bizde bu bebek konusunda onlardan hassas davranıyoruz ya ondan çabuk kırılıyoz. düzelir akşama herşeyi unutursunuz bilee

bende 2 yi beğendim ama . öle sıra sıra sarkan değilde eşit şekilde sarkanlar daha güzel şık duruyo. gizemin önerdikleri gibi ama açık ton olanı bunun gibi mesela.. ama abajuru filn güzelmiş o iki numaranın

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım.. gördüğün gibi ev düzüyoz sen nasılsın

Son düzenleme:

hehe kolaygelsin

canım senin gönderdiğinde çok güzelmiş benim kocam öyle pullu parlak şeyleri sevmiyo bende bayılıyorum ama işte napıyım seçebildiğim en sadelerini kendimdende taviz vermemeye çalışarak seçmeye çalıştım sen bu resmi nerden aldın bunuda kocamı hiçe sayıp düşünebilirim

benim gönderdiklerimi gördünmü canımm sezgininkine bittim ben cidden bu harikaymış diğerlerinede hatta internette online alışveriş sitelerinden fikir edinebilirsinn :)

ya arada kaldım trip atıp hiç muhattap olmasam ya oda uzatırsa bu günleri değerlendirmemiz gerek.ama bende alttan almak istemiyorum çünkü o hatalı pofffff :S

hiç trip atıp uzatma canım akşam bişey yok gibi davran nabız yokla sonrada ben sana çok kırıldım aslında niye bana böyle dedin benim hakkımda böylemi düşünüyosun sen beni sevmiyomusun beni çok üzdün ben bebeğimiz için mücadele veriyorum bütün psikolojim zaten bozulmuş durumda sanada belli etmemeye çalışıyorum kendimi kötü hissediyorum sende bana böyle davranıyosun olayına gir dudaklarınıda büz zaten özürdiler ben şahsen böyle yapıyorum:))

benim gönderdiklerimi gördünmü canımm sezgininkine bittim ben cidden bu harikaymış diğerlerinede hatta internette online alışveriş sitelerinden fikir edinebilirsinn :)

gördüm canım sağolasın onları bende daha önce görüp beğenmiştim ama dedim ya eşim sevmiyo taşlı bilmemneli şeyleri o yüzden elemiştim ama ne yalan sölliyim sezginin gönderdiğine bittim valla

gördüm canım sağolasın onları bende daha önce görüp beğenmiştim ama dedim ya eşim sevmiyo taşlı bilmemneli şeyleri o yüzden elemiştim ama ne yalan sölliyim sezginin gönderdiğine bittim valla

bendeee ama zaten evin bütün halıları değiştiriyorum 6 aylık daha şimdi bide avize dersem delirir benimki kesinn

valla canım ben onu öle nette bulmuştum saklıyodum kenarda beğendiğim için paylaşayım dedim. temizlik açısından da kullanışlı olmalı ama onu da göz önünde bulundur.

NC AVZE | KONYA AVZE | AVZEC | AVZELER | YEN AVZE | AVZE MODELLER | AVZE ETLER | AVZE FYATLARI | ONLNE SATI

bide bu siteye bak bakalım biraz karışık koymuşlar ama fena modeller yok. en azından fkir edinmiş olursun

bide buna bak http://www.istikbal.com.tr/aksesuarlar/avizeler

Son düzenleme:

kızlar merhaba :))
acaba ben mi yaşaıyorum bunları diyodum kimseyede anlatamıyosun ki
bizde de aynı durumlar oluyo eşim bankada çalışıyo bende çalışıyorum.diyorum kritik günlerde erken gel diye adamın taktığı yok.5aydan beri deniyoruz olmadı.üstelik ovulasyon testiyle takip ettiğim halde
erkekeler kadınlar kadar düşünmüyü 5 ay oldu daha ancak sözlerimi dikkate aldı

sağolasın canım bide buraya bakayım

istikbale gıcığım var canım bütün mobilyalarım istikbal benim güya kaliteli güvenilir garantili marka diye aldım gardrobumun kapağı için en az 20kez telefon ettim 1,5 seneden fazla uğraştım değiştirtmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…