- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #13.521
şekerim sana bir sır vereyim erkeklerin ham maddesi odundur.ara ara evliliklerde olur böyle tahammüsüzlükler.insa bazen tanıyamaz hale geliyor.ama gecer bu günlerde evliliğin sınavları bunlar.
neden olacak öküz kocam yüzünden ortada hiç birşey yok :S dün iş çıkışı dogru dershaneye gittim eşiminde maçı vardı kendini çok yorma akşam evde maç var diyerek mesajı verdim :)akşam 22.00-23.00 arası maçı vardı.23.30 a kadar onu bekledim.gözümden uyku akmasına rağmen sırf bebeğim için.neyse geldi duşa girdi biraz yoğurt yiyeyim dedi.ok dedim yedi tam tabağı götürecekken içine su koy lavabonuniçine koy dedim benim eşimin huyudur bulaşıkları lavabonun dışına koyar bende buna sinir olurum ve hep uyarırım bu sefer demesin mi zaten sana ben öğrettim içine su koymayı hep kuruyuyodun bulaşıkları ilk evlendiğimizde ben bole yapıodum da :) ben sana su koy demedim ki tezgahın içine koy diye soledım dedım tama merve tamam uzatma senin bu huyun var bak dıkkat et kendını kurtarmak ıcın yalan soluosun bende bozuldum sankı adamın gırtlagına bıcak dayadık ne yalan soyluoyorum ya dedım yalancı da yaptı benı 2 dk da tum moralımın gecemın bınbır seyle kendımı ayakta tutmaya calısmamın ıcıne ettı bende dondum totomu yattım bı kere bıle yanasmadı :S bırde ıyı geceleeeeeeer dio ben arkamı donerken ona cok kırıldım bence cok yorgundu uyumamı fırsat bıldı bugunde fal baktırdım falda aynen su cıktı sevdiğinin bir davranısı veya sozune kırılacaksın ve senden ozur dileyecek ozur dıleyecek ama cok uzdu benı :S
Eki Görüntüle 668217 Eki Görüntüle 668218 Eki Görüntüle 668219 Eki Görüntüle 668220 Eki Görüntüle 668221
eveeet hadi seçelim baştan ikinci olanı ve üçüncüyü çok beğendim ikinciyi alırsam onun çok şık abajuru var aynanın önünede ondan iki tane koyabilirm diye düşündüm onun abajurunuda atıyorum hattaEki Görüntüle 668238
günaydın canım.. gördüğün gibi ev düzüyozgünaydın kızlar nasılsınız
canımm sevindim beğenmene içim rahatladıı :)
7 parça gördüğün takım yani 160 tl evmanyada
Banyo Aksesuar Setleri - Reyon Ürünleri - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar
canım burdan baksana senin beğendiğinin aynısı değilmiş benim gördüğüm ama çok benziyo tek tek fiyatlarıda var ihtiyacın olmayan varsa almazsın
Banyo Aksesuar Setleri - Reyon Ürünleri - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar
canım burdan baksana senin beğendiğinin aynısı değilmiş benim gördüğüm ama çok benziyo tek tek fiyatlarıda var ihtiyacın olmayan varsa almazsın
valla canım hiç takma yaa erkekler hep böle hepimiz günde 50 sefer aynı konuyla buraya geliyoz. akşam kavga ettik küstüm olmadı filn diye. eşinde yorgunluğuna yenik düşmüş. bizde bu bebek konusunda onlardan hassas davranıyoruz ya ondan çabuk kırılıyoz. düzelir akşama herşeyi unutursunuz bilee
bende 2 yi beğendim ama . öle sıra sıra sarkan değilde eşit şekilde sarkanlar daha güzel şık duruyo. gizemin önerdikleri gibi ama açık ton olanı Eki Görüntüle 668346 bunun gibi mesela.. ama abajuru filn güzelmiş o iki numaranın
günaydın canım.. gördüğün gibi ev düzüyozsen nasılsın
valla canım hiç takma yaa erkekler hep böle hepimiz günde 50 sefer aynı konuyla buraya geliyoz. akşam kavga ettik küstüm olmadı filn diye. eşinde yorgunluğuna yenik düşmüş. bizde bu bebek konusunda onlardan hassas davranıyoruz ya ondan çabuk kırılıyoz. düzelir akşama herşeyi unutursunuz bilee
bende 2 yi beğendim ama . öle sıra sıra sarkan değilde eşit şekilde sarkanlar daha güzel şık duruyo. gizemin önerdikleri gibi ama açık ton olanı Eki Görüntüle 668346 bunun gibi mesela.. ama abajuru filn güzelmiş o iki numaranın
günaydın canım.. gördüğün gibi ev düzüyozsen nasılsın
canım senin gönderdiğinde çok güzelmiş benim kocam öyle pullu parlak şeyleri sevmiyo bende bayılıyorum ama işte napıyım seçebildiğim en sadelerini kendimdende taviz vermemeye çalışarak seçmeye çalıştım sen bu resmi nerden aldın bunuda kocamı hiçe sayıp düşünebilirim
ya arada kaldım trip atıp hiç muhattap olmasam ya oda uzatırsa bu günleri değerlendirmemiz gerek.ama bende alttan almak istemiyorum çünkü o hatalı pofffff :S
benim gönderdiklerimi gördünmü canımm sezgininkine bittim ben cidden bu harikaymış diğerlerinede hatta internette online alışveriş sitelerinden fikir edinebilirsinn :)
gördüm canım sağolasın onları bende daha önce görüp beğenmiştim ama dedim ya eşim sevmiyo taşlı bilmemneli şeyleri o yüzden elemiştim ama ne yalan sölliyim sezginin gönderdiğine bittim valla
canım senin gönderdiğinde çok güzelmiş benim kocam öyle pullu parlak şeyleri sevmiyo bende bayılıyorum ama işte napıyım seçebildiğim en sadelerini kendimdende taviz vermemeye çalışarak seçmeye çalıştım sen bu resmi nerden aldın bunuda kocamı hiçe sayıp düşünebilirim
tam sana yazıyodum bende bi odun vakası daha diye düşündüm okuyunca ay adamlara noluyo bilmiyorum sanki onların psikolojisi altüst oluyo sanki onların hormonlarıyla oynanıyo her ay ay bi trip atmalar bi duygusallaşmalar alınmalar abartmalar ne bu yahu hepsine teker teker bişey oluyo aman maşallah kulağına kurşun beinmki bu ay hamileyim umudundanmıdır nedir pek bi iyi pek bi halim selim ne yapsam sesini çıkarmıyo herşeyi kabul edyo bozma moralini sende amaan hepsi aynı valla hepsi ayrı hödük ne var yani söylediysen herzaman yapıosa sana o öğrettiyse bile sende hatırlatmışın ne var uzatcak yorulup belki maçtada kaybedip havasını senden çıkarcak aklı sıra valla totona taktığına değmez onlar bizi takıyomu sanki boşveeeerrr
valla canım ben onu öle nette bulmuştum saklıyodum kenarda beğendiğim için paylaşayım dedim. temizlik açısından da kullanışlı olmalı ama onu da göz önünde bulundur.
NC AVZE | KONYA AVZE | AVZEC | AVZELER | YEN AVZE | AVZE MODELLER | AVZE ETLER | AVZE FYATLARI | ONLNE SATI
bide bu siteye bak bakalım biraz karışık koymuşlar ama fena modeller yok. en azından fkir edinmiş olursun
bide buna bak Avizeler - İstikbal Mobilya
offfff kızlar çok canım sıkılıyoooo
valla canım ben onu öle nette bulmuştum saklıyodum kenarda beğendiğim için paylaşayım dedim. temizlik açısından da kullanışlı olmalı ama onu da göz önünde bulundur.
NC AVZE | KONYA AVZE | AVZEC | AVZELER | YEN AVZE | AVZE MODELLER | AVZE ETLER | AVZE FYATLARI | ONLNE SATI
bide bu siteye bak bakalım biraz karışık koymuşlar ama fena modeller yok. en azından fkir edinmiş olursun
bide buna bak Avizeler - İstikbal Mobilya
offfff kızlar çok canım sıkılıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?