HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım küsme baştan alalím ne demíştín atlamışim kendi adiakusura bakma.

:) Kusur yok canım buyur sorum burada tecrubelı olarak cevaplarsan sevınırım

amiiinn inşaallah hamilesindir canıımm bizimde olsun artııııııkkkk...

selam canislarim... yeni topigimiz hayirli olsun.herkese sans getirsin insallah...ya nesrincim su tabloda kendini gormek nasil bir duygu merak ediyorum.beni de ekler misin?bat 19 subat

canım kist sadce öyle belirti vermez hamile olmayasın kız
selam canislarim... yeni topigimiz hayirli olsun.herkese sans getirsin insallah...ya nesrincim su tabloda kendini gormek nasil bir duygu merak ediyorum.beni de ekler misin?bat 19 subat

ekliyorum canım gör bir bakem

Canimmm kelin ilacį olsa kendi başina sürermíş inan benimde 10 gün önce sol tarafimda batma vardí ya enfeksiyon yada bebek var benim bat tarihi yarin. Ógrenicem isallah.İsallah seninkide enfeksiyon degilde bebektirrrrrrr.

Son düzenleme:

Canimmm kelin ilacį olsa kendi başina sürermíş inan benimde 10 gün önce sol tarafimda batma vardí ya enfeksiyon yada bebek var benim bat tarihi yarin. Ógrenicem isallah.İsallah seninkide enfeksiyon alan degildir .

Gectımı sımdı batma pekı sen yarın ogrenınce haber ver kesın cnm en azından bende ıhtımal olarak fıkır olur :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…