HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kis bekle en az 1 gun geciksin adetin stresten gec gelme yapabilir sabret hayatim, ama ins hepimiz hamisizdir :)))))

şekerimmmm aynısı bendede olduuuu geçen ay hemide 4 gün gecikti testi yaptım anaaa eve gittim bi baktım akşamına hasta olmuşummm

18 saat kalmış
bence sen 24 saat sabret bekle ve test yap :)

Bence senı soyle tutalım sımdı sen bugun yatcan kalkcan sbah olcak yarın bıdaha yatcan kalkcan test yapcan bebıs haberı vercen bızlere
ınsallah hamılesındırrrrr

hadi bakalım hayırlısı diyorummmm ozaman...

Hayirli haberlerini bekliuorum canim ))

bende bekliyorum o haberleri inşallah gelir yarıııınnnnn

Kis bekle en az 1 gun geciksin adetin stresten gec gelme yapabilir sabret hayatim, ama ins hepimiz hamisizdir :)))))

inşallahhhh bu seferde olmazsa martta hiç kurtuluşu yok affetmiiiciiim

18 saat kalmış
bence sen 24 saat sabret bekle ve test yap :)

humm olabilir yarın sabah 8 de gelmesinde ben akşam 8 de bile yapmaya razıyım testi

Bence senı soyle tutalım sımdı sen bugun yatcan kalkcan sbah olcak yarın bıdaha yatcan kalkcan test yapcan bebıs haberı vercen bızlere
ınsallah hamılesındırrrrr

ooyyyy inşallah öyle olur yaaaa

Allah ım korku gerilim merak hepsi bir arada sanki bilimkurgu filmi seyrediyorum

şekerimmmm aynısı bendede olduuuu geçen ay hemide 4 gün gecikti testi yaptım anaaa eve gittim bi baktım akşamına hasta olmuşummm

ne yazıkki canım psikolojik sanırım...hamile olan arkadaşlar özel bişey yaptılarsa anlatsalar barii..ben başka bir topikte birisi yazmış nasıl hamile kaldığını onu uygulamayı düşünüyorum...ilişkiye girdikten bacaklar havadayken kocası ayaklarından silkelemiş böylece sperm daha çabuk ilerliyomuş yumurtaya :)) öyle hamile kalmış arkadaşlarınada söylemiş onlarda öyle hamile kalmış,ayyy ne hallere düştük kızlaaaarrr :)))

Hayirli olsun hanimmmmlar bu topigimizz..ohh ismimi gordum ya listede guzel oldu.. tam taminaa 3gun oluyor adetim gecikdi...ama sakinnn test demeyin bana biliyorsunuzz 10gun bekleyecekdim, neyse geriye kaldi 7 gun ))

Hayirli olsun hanimmmmlar bu topigimizz..ohh ismimi gordum ya listede guzel oldu.. tam taminaa 3gun oluyor adetim gecikdi...ama sakinnn test demeyin bana biliyorsunuzz 10gun bekleyecekdim, neyse geriye kaldi 7 gun ))

catlarsın ya bence gel pazarlık edelım 6 gunun bıtımı 7 sabah yapalım .D

Ben kendi adima iyiyim canim tek derdim doktor bulamamak :)))
tanidiklarindan falan yardim iste canim,bulursun...insallah hemen bulabilirsin.
şekerim sen düşünüyomusun hamileliği tezee evliiiii
aaahh ah ben de cok istiyorum canim da,almanyaya geleli 2 ay oldu daha.o yuzden esim biraz evliligin tadini yasamak istiyormus,bir de benim alismami bekliyor.ban kalsa ben hemen dusunuyorum.

bu silkelenmek yontemini bayagi okudum.insan hayal edince gulesi geliyor. insallah isteyen herkes hamis kalsin hayirlisiyla

catlarsın ya bence gel pazarlık edelım 6 gunun bıtımı 7 sabah yapalım .D

ayy bilmemmkiii...hele bakalim yaaa 7 gune kadar gelirrr o kesin..gozuu kor olsun..gelmezse yaparim ya belkide, zaten etrafimda her kes sorub duuruyor yap yap die...hele bi 7 gun gecikmis olaaa yaa , ama gelir o eli kylagindadi ((((

bende öyle diyorum inşallah yine üşütmemişimdir bu ay sırf üşütmemek için kat kat giyiniyorum evde bile. isilik olmazsam hamile olmam lazım

seni çok iyi anlıyorum cimcimemmmmmm.... için içini yiyo şuan başka hiç bişi düşünemiyosun... şölemiki böylemikiiii devamlı aynı terane... sürekli kendini rahatlatacak bişiler konuşmalar arıyosun.. yani en azından ben öyleydim cimcimem

geçen ay bende aynı şeyleri yaşadım illet oldum hele bide benimki tık tık saatinde olur bi düzensizleşti 4 gün geciktim sabrettim ama içim içimi yedi bitirdiiii en son dayanamadım test yaptım ikinci çizgi silik belli belirsiz çıktııı hani belki dedim yine...

eneeeeeeeeeee bide eve bi gittim baktım kırmızlar gelmiş yineeeeeeeeeeeee off offf hırsımdan oturdum ağladım şekerim

Silkelemek yonteminibende duydum ama gulme krizine girilir bence ama deneyenler faydasini gormus :)))))

Hamis kizlar, benim Bat dundu henuz gelen giden yok, Bu sabah test yaptim ikinci cizgi silikti. Hani otobuse metroya fln kosturursun ya o zaman karnima kramp gibi agri giriyor. Battan 5 gun once kahverengi lekelenmem oldu,ama iki gundur yok, hep boy bir islaklik sanki oldum adet hissi ama acik sarimsi akintim var. Birde goguslerim adet olucam zaman siserdi biraz gene sisti bu sefer gogus uclarim hassalasti elleyince bir aci var. Gece idrar cikmam normalde ama son 1 haftadir gece cok gitme ihtiyaciyla kalkiyorum azcik yapip donuyorum. Bunun disinda baska bir farklilik hissetmiyorum. Ne dersin piskolojik midir yok gercekten belirtimi.. Sanada olmusmuydu boyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…