- Konu Sahibi cimcimesultan
-
göğüs uçlarımdaki acı etraflarındaki her zamankinden koyu olan damarlanma sol kasığımın sancısı karnımda sancı sol tarafıma giren bıçaklar arada belime giren batmalar ve 3-4 gündür süregelen mide bulantıma rağmen batıma son 18 saat ( her ay sabah 8 de ziyaretime gelir mesaisini hiç aksatmaz ordan biliyorum saatimi) ve ben evdeki son testi yapmamak için kendimi zor tutuyoruuuuummmmmmm
her belirtiyi gördüğümde hamilemiyim demekten paranoyak olduk valla,bu ay göğüslerim olduğundan çok ağrıyordu,kasıklarımda ağrı oldu kesin hamileyim dedim regl günüm 1 gün geçmişti test yaptım negatif çıktı,zaten ertesi gün regl oldum yeni bitti çalışmalara devam ediyorum bakalım...
göğüs uçlarımdaki acı etraflarındaki her zamankinden koyu olan damarlanma sol kasığımın sancısı karnımda sancı sol tarafıma giren bıçaklar arada belime giren batmalar ve 3-4 gündür süregelen mide bulantıma rağmen batıma son 18 saat ( her ay sabah 8 de ziyaretime gelir mesaisini hiç aksatmaz ordan biliyorum saatimi) ve ben evdeki son testi yapmamak için kendimi zor tutuyoruuuuummmmmmm
BATàsicahuhuuu :) bende mide ağrısıda var midede şişme. göğüslerde şişlik mor damarlar ve ucunda biraz koyulaşma var.. idrara sık çıkıyom bide çok asabi ve gerginimm.. bide uykum geliyo bide yoruluyomhahahah... ama daha 10 gün var BAT'asıcaya cok yasa emi...canim insallah hamissindir...
her belirtiyi gördüğümde hamilemiyim demekten paranoyak olduk valla,bu ay göğüslerim olduğundan çok ağrıyordu,kasıklarımda ağrı oldu kesin hamileyim dedim regl günüm 1 gün geçmişti test yaptım negatif çıktı,zaten ertesi gün regl oldum yeni bitti çalışmalara devam ediyorum bakalım...
insallah bu ay Rabbim gonlune gore versin canim
BATàsicacok yasa emi...canim insallah hamissindir...
insallah bu ay Rabbim gonlune gore versin canim
ay hadi inşallah
hamis olanlar guzel hamilelerimiz nasilsiniz bakalim?nasil geciyor hamileliliginiz?
Hayirli haberlerini bekliuorum canim))
Kis bekle en az 1 gun geciksin adetin stresten gec gelme yapabilir sabret hayatim, ama ins hepimiz hamisizdir :)))))
18 saat kalmış
bence sen 24 saat sabret bekle ve test yap :)
Bence senı soyle tutalım sımdı sen bugun yatcan kalkcan sbah olcak yarın bıdaha yatcan kalkcan test yapcan bebıs haberı vercen bızlere
ınsallah hamılesındırrrrr
hadi bakalım hayırlısı diyorummmm ozaman...
hamis olanlar guzel hamilelerimiz nasilsiniz bakalim?nasil geciyor hamileliliginiz?
şekerimmmm aynısı bendede olduuuu geçen ay hemide 4 gün gecikti testi yaptım anaaa eve gittim bi baktım akşamına hasta olmuşummm
Hayirli olsun hanimmmmlar bu topigimizz..ohh ismimi gordum ya listede guzel oldu.. tam taminaa 3gun oluyor adetim gecikdi...ama sakinnn test demeyin bana biliyorsunuzz 10gun bekleyecekdim, neyse geriye kaldi 7 gun ))
tanidiklarindan falan yardim iste canim,bulursun...insallah hemen bulabilirsin.Ben kendi adima iyiyim canim tek derdim doktor bulamamak :)))
aaahh ah ben de cok istiyorum canim da,almanyaya geleli 2 ay oldu daha.o yuzden esim biraz evliligin tadini yasamak istiyormus,bir de benim alismami bekliyor.ban kalsa ben hemen dusunuyorum.şekerim sen düşünüyomusun hamileliği tezee evliiiii
ne yazıkki canım psikolojik sanırım...hamile olan arkadaşlar özel bişey yaptılarsa anlatsalar barii..ben başka bir topikte birisi yazmış nasıl hamile kaldığını onu uygulamayı düşünüyorum...ilişkiye girdikten bacaklar havadayken kocası ayaklarından silkelemiş böylece sperm daha çabuk ilerliyomuş yumurtaya :)) öyle hamile kalmış arkadaşlarınada söylemiş onlarda öyle hamile kalmış,ayyy ne hallere düştük kızlaaaarrr :)))
catlarsın ya bence gel pazarlık edelım 6 gunun bıtımı 7 sabah yapalım .D
bende öyle diyorum inşallah yine üşütmemişimdir bu ay sırf üşütmemek için kat kat giyiniyorum evde bile. isilik olmazsam hamile olmam lazım
tanidiklarindan falan yardim iste canim,bulursun...insallah hemen bulabilirsin.
aaahh ah ben de cok istiyorum canim da,almanyaya geleli 2 ay oldu daha.o yuzden esim biraz evliligin tadini yasamak istiyormus,bir de benim alismami bekliyor.ban kalsa ben hemen dusunuyorum.
bu silkelenmek yontemini bayagi okudum.insan hayal edince gulesi geliyor.insallah isteyen herkes hamis kalsin hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?