HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

benim de pek bilgim yok;ama o batma sol tarafimda bende de oluyor.ustelik belim de agriyor arada.tabi bunlarin bende hamilelik belirtileri oldugunu sanmiyorum;cunku delik k....mdan yaramazlarin gececegi ihtimalini vermiyorum

Gögustede var enammmm ben yani şimdi hamilemiyim ALlahim ya gózümüz seğrise hamilemiyiz durumlarina geldik duy sesimizi yaRabb

göğüs uçlarımdaki acı etraflarındaki her zamankinden koyu olan damarlanma sol kasığımın sancısı karnımda sancı sol tarafıma giren bıçaklar arada belime giren batmalar ve 3-4 gündür süregelen mide bulantıma rağmen batıma son 18 saat ( her ay sabah 8 de ziyaretime gelir mesaisini hiç aksatmaz ordan biliyorum saatimi ) ve ben evdeki son testi yapmamak için kendimi zor tutuyoruuuuummmmmmm

her belirtiyi gördüğümde hamilemiyim demekten paranoyak olduk valla,bu ay göğüslerim olduğundan çok ağrıyordu,kasıklarımda ağrı oldu kesin hamileyim dedim regl günüm 1 gün geçmişti test yaptım negatif çıktı,zaten ertesi gün regl oldum yeni bitti çalışmalara devam ediyorum bakalım...

Hayirli haberlerini bekliuorum canim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…