- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.121
banyo dolabından onlara ne bee evine hediye mi alacaklar. niye soruyolar o sorularıı :26: tmm cnm dikkat edin kendinize görüşürüzz
iyim bende nasıl olayım iş güç :)
ayy canım benim. zaten bizim üzüntümüz sırf onlar üzüldüğü için. olsun bırak gitsin doktora baktırsın ne var neyok. en azından içiniz rahat olur.. üzülme sende lütfen hayırlısı olsun ...
Kis esimle beni ayri odalara alip ayni sorulari soruyorlar bakalim birliktemi yasiyoruz diye, oyle sacma sapan sorular ki sirf hani ayni cevabi vermeyin gibilerindenNeyseki atlattik bakalim gorcez sonucu beklicez artik ..
kızlar selam operasyonum oldu evimdeyim rabbime sonsuz şükürler olsun iyiyim.
Kis esimle beni ayri odalara alip ayni sorulari soruyorlar bakalim birliktemi yasiyoruz diye, oyle sacma sapan sorular ki sirf hani ayni cevabi vermeyin gibilerindenNeyseki atlattik bakalim gorcez sonucu beklicez artik ..
teşekkürler iyi geçti şükür bundan sonrası için tedaviye devam.
kııııız sonuç olumlu olsun bak temmuzda ben gelcem yanına elinden su içcem sonra bende hamile kalcam
Olumsuz olmasi biraz zor zaten canim, kapi gibi 5 senelik nikahimiz var, ustelik bebek bekliyoz .. Amac TR girdi cikti yaptirmak cunku konsoloslukte dunyanin parasini bayiliyorsun .. Gel sen hele hayatim ins. bebegi saglikla uyurde bende seni elimle beslerim hem belki bana gerek kalmaz sende hamis gelirsin ins..
cimcime rüzgar ekinci çokkkkkk sağolun bu işlem pek bebek olması ile alakalı olmasada sonucta ordaki perde alındı inşallah vesile olur bundan sonrası için.
Gecmis olsun canim Allah sifani versin toparlan bir an once.. Sonrada gelsin bebisler hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?