HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kis esimle beni ayri odalara alip ayni sorulari soruyorlar bakalim birliktemi yasiyoruz diye, oyle sacma sapan sorular ki sirf hani ayni cevabi vermeyin gibilerinden Neyseki atlattik bakalim gorcez sonucu beklicez artik ..

Kis esimle beni ayri odalara alip ayni sorulari soruyorlar bakalim birliktemi yasiyoruz diye, oyle sacma sapan sorular ki sirf hani ayni cevabi vermeyin gibilerinden Neyseki atlattik bakalim gorcez sonucu beklicez artik ..

kııııız sonuç olumlu olsun bak temmuzda ben gelcem yanına elinden su içcem sonra bende hamile kalcam

hehe wala ne tuhaf ama dimii sırf otrma izni alablmek için bu kadar didikliyolr he oda iimiş :):)

kııııız sonuç olumlu olsun bak temmuzda ben gelcem yanına elinden su içcem sonra bende hamile kalcam

Olumsuz olmasi biraz zor zaten canim, kapi gibi 5 senelik nikahimiz var, ustelik bebek bekliyoz .. Amac TR girdi cikti yaptirmak cunku konsoloslukte dunyanin parasini bayiliyorsun .. Gel sen hele hayatim ins. bebegi saglikla uyurde bende seni elimle beslerim hem belki bana gerek kalmaz sende hamis gelirsin ins..

bugün adetim bitti test yaptım yımırtalarım sıcacık hemen kuluçkaya yatmam lazım bu akşam. evet kimbilir belki bende hamiş gelirim ama nisanda kesinlikle hamile kalmam lazım mayısa kalırsam o zaman gelemeyebilirim doktorlar ilk 3 ay uçak yolculuğu uygun görmüyomuş. eşim akşam mayısta hamile kalma sakın herşeyi hazırladım iptal ettiremem dedi ne yapıp edip bu ay hamile kalmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…