HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar yaaa ovulasyon testim çift çizgi çıktı bugün adetimin 7. günü. nasıl oldu anlamadım o kadar koyuki ilki gibi çizgi.
doktoru arasammı yaaaa
ya adeti bittiği gün yumurtlayanlarda oluyor belki sende öylesindir. beniim yengem adeti bittiği gün ilişkisi olmuş köye gitmiş sonra o ay olmamış ve hamile kaldı

Bu ay denicem hayatım, çok çok merci, nettende araştırdım, 7. gün başlanmalıymış...
Allahım şifa ver bizlere, bebişlerimize bir an önce sağlıkla sıhatle erişelim...

yok canım değilim.ne bilim hiç çıkmazdı bendede o yüzden sordum canım

yarın sabah tekrar yap canım. en doğrusu kanda çıkar imkanın varsa kan testi yaptır

ya adeti bittiği gün yumurtlayanlarda oluyor belki sende öylesindir. beniim yengem adeti bittiği gün ilişkisi olmuş köye gitmiş sonra o ay olmamış ve hamile kaldı

inşallah bende nokta atışıyla doğru kutuyu işaretlerim

yarın sabah tekrar yap canım. en doğrusu kanda çıkar imkanın varsa kan testi yaptır

inşallah bende nokta atışıyla doğru kutuyu işaretlerim

bi tuhaf oldum canım ya hastane uzak olmasa şu an giderim.off ne olur bebeğim benimle olsun.2 yıldır bekliyoruz.

kızlar adetin bittiği gün hamile kalan iki arkadaşım var benimde.
doktora sorduk vücudnuzdaki yumurtalar henüz atılmamışsa regliyle o zaman gebelik olur dedi yoksa yeni bir yumurtlama değilmiş cimcime seninde pozitif çıkmasının nedeni ondan sende değerlendir bugünü canım...

kendim ovü testi yaptım reglimin bittiği gün 2.çizgi bayağı koyuydu sonraki gün silindi çizgi mesela demek ki doktorun söylediği doğru...

güle güle tatlımmmm wala sabah en iyisi diyor doktrlar bnce sabahh bir düşün

kızlarrr sabah kocam işe gitmeden bi saat önce kalktım. mik mik oldu fakat beceremedik. ikimizde uykulu ve isteksizdik. yaptık ama spoşlar gelmedi kociş akşam yaparız artık, olmuo öle saat/gün verince işte dio. adamcağızın da moralini bozdum. peşimden ayrılmayan adamı ne hale getirdim. neyse akşam kaçamaz spoşlar benimmmmm

birde ben de semar testi sonucu enfeksiyon çıkmıştı zaten kaşıntı falan da oluyodu acaba ondan mı olmuyo diye düşünmeye başladımmm.var mı bilgisi olan

cnm bildiğim kadarıyla evet engel oluyor gebe kalmana. çünkü enfeksiyon spermleri öldürüyormuş ve yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş. önce tedavini olup iyileşmelisin. sonra ztn geliş bebişler inşallah

kızlar adetim biteli bugün 8 gün oldu yani adetimden beri 14. gün ama ovulasyon testim hala tek çizgi :S gerçi adetlerim 2-3 aydır 45 günde bir oluyor tek çizgi görmem normal değil mi ?

canım bendede enfeksiyon vardı hemde uzun süredir ama hamile kaldım doktora kalsa enfeksiyon engelmiş ama Rabbimm nasip etti ve oldu

kızlar adetim biteli bugün 8 gün oldu yani adetimden beri 14. gün ama ovulasyon testim hala tek çizgi :S gerçi adetlerim 2-3 aydır 45 günde bir oluyor tek çizgi görmem normal değil mi ?

cnm o senin adet aralığına göre değişiyor. 45 gün ne çokmuşşş. doktora gittin mi bunun için? 21-35 gün arası normal kabul ediliyor çünkü.

canım bendede enfeksiyon vardı hemde uzun süredir ama hamile kaldım doktora kalsa enfeksiyon engelmiş ama Rabbimm nasip etti ve oldu

Tabi Allah'ın takdiri cnmcm. İyi ki de olmuş, bekletmemiş seni bebişin. Ama enfeksiyon engel olabilir yine de. Bu ay olmamasının sebebi o olabilir. ztn bir iki ilaçla hmn tedavi ediyorlar. Ardından başlar çalışmalara:) Hamişken uğraşmasın bir de hastalıkla yazık

bu akşamı muhakkak değerlendireceim zaten canım. inşallah bende adetin bittiği gün hamile kalan arkadaslarının arasına katılırım
adam zaten hergün soruyo daha bitmedimi diye bu akşam bi şartım var yerine getirirsen biter diyeyim bari

Bu ay denicem hayatım, çok çok merci, nettende araştırdım, 7. gün başlanmalıymış...
Allahım şifa ver bizlere, bebişlerimize bir an önce sağlıkla sıhatle erişelim...

amin canım inşallah.
yalnız soğan suyunu içerken ilaç kullanmaman gerek.
çünkü soğan suyu ilacın vücuttan atılmasını erteliyormuş haberin olsun.

Merhaba arkadaşlar ben daha yeniçerim size nir şey sor Mah istıyorum yoksa düşün düşün olmuyor. Bu ay adetıme 3 gün kala test yaptım beta hgc 25 çıktı doktor çok küçük dedi muayene etmeden gonderdı Nisan'da gel dedi bugün adetım gecikeli bi hafta oldu Pazartesi randevu aldım ama bu arada içim içimi yiyor geç mi kaldım doktora gitmek için Nette okudum herkes 2 günde bi kan tahlılı yaptırıyormuş bana böyle birşey denmedi bende yaptırmadım korkuyorum şimdi dış gebelik falan mı acaba pffff

canım dış gebeliği bu şekilde yorumlayamazsın dış gebeliğin normal gebelik belirtilerinden hiçbir farkı yok normal gebelikten tek farkı kese rahim yerine rahim dışında yerleşmiştir. onda bile betan yükselir normal gebelik gibi.
seninki geç döllenme olabilirç doktor doğruyu söylemiş p.tesiye kadar bekle o zamana kadar gebelik varsa zaten kan değerlerin yükselir. ve p.tesi kan testinde değerin çıkınca doktor durumuna göre muayene edecektir. kendini strese sokup psikolojini etkileme. bebeğin seninleyse oda üzülür. sen şimdi sakin ol ve sabret.

Teşekkür ederim Cnm kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama sanırım fazla pimpirikliyim teşekkürler tekrar

Teşekkür ederim Cnm kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama sanırım fazla pimpirikliyim teşekkürler tekrar

yok bişey de geç döllenme ondan değerlerim düşük çıktı de sabret dua et dış gebelikten başka aklına getirecek bişey bulamadınmı yahu :)))

yok bişey de geç döllenme ondan değerlerim düşük çıktı de sabret dua et dış gebelikten başka aklına getirecek bişey bulamadınmı yahu :)))
aslında aklımda yoktu forumları okuya okuya oldu:)))) bizimki tek korunmanız ilişkiye oldu tam yumurtlama günümde çünkü sonra korunduk hep. Adetten 3 gün önce bakıldı teste ondan da düşük deger olabilir galiba

nokta atışı diyosun yani :))
hayırlı olsun canım geç döllenmedir o zaman. sen sık dişini p.tesiye kadar sabret aklına kötü şeyler getirme olmazsa forumlara girme psikolojin bozulmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…