HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inş bu ay boş gecmez ozman.bende bu ay yumurtadığımı cok net hisseetim.bakalım sonucuda öyle net olur.

kızlar sperm testi için kaç gün ilişki olmaması gerekiyor şimdi bizimki en son yanlış hatırlamıyosam salı sabah oldu belkide pazartesi olabilir yarın sabah doktora gitsek uygun olurmu

kızlar sperm testi için kaç gün ilişki olmaması gerekiyor şimdi bizimki en son yanlış hatırlamıyosam salı sabah oldu belkide pazartesi olabilir yarın sabah doktora gitsek uygun olurmu

3-4 gün ilişiki olmaması lağzım canım benim en doğru sonucu ozman verir.

Kis Allahi izniyle bisi olmaz ilk 5 ay yanliz 7 ayin sonuna kadarda refakatciyla yaninda ucak yolculuguna izin var .. Zaten 2 saatcik hemen geciyor zaman bende kismetse Haziran gibi TR gelmeyi dusunuyoruz esimle ..

inş bu ay boş gecmez ozman.bende bu ay yumurtadığımı cok net hisseetim.bakalım sonucuda öyle net olur.

ben evlendikten sonra çok daha fazla olan kasık ağrılarımdan şikayetçiydim hep ama meğersem kasık ağrımda ben yumurtluyomuşum. doktor şanslısın yumurtladığını hissediyosun demişti. dün akşam çok ağrım oldu aha dedim kesin yumurtluyom
inşallah bu ayı dolu dolu geçiririz iki günde bir silkeletcem yaa ne olursa olsun yada en azından bu ay 4-5 defa silkeletcem

canımm onu bilmiyorum ama not alıyorsan ben okudum duayı not al karışmasın sayılar

amaan tam hatırlamıyorumki hangi gün mik miklemiştik ama pazartesi yada salı sabahtı eğer salı günüyse yarın sabah tam 3 gün olmuş oluyo acaba beklesekmiki pazartesiye kadar

canım çok sağolasın allah kabul etsin inş çok yoğunumda giremedim yazamadım bi türlü şimdide hastaneyle konuştumda soramadım tabi kaç gün ilişki olmasın diye size bi sorayım dedim

Kis Allahi izniyle bisi olmaz ilk 5 ay yanliz 7 ayin sonuna kadarda refakatciyla yaninda ucak yolculuguna izin var .. Zaten 2 saatcik hemen geciyor zaman bende kismetse Haziran gibi TR gelmeyi dusunuyoruz esimle ..

kocam olur bana refakatçi ama doğurmaya kalksam ben bitane çıkarırken o 9 doğurur panik atak kocam benim
off 2 saat çokmuş bak akşam sordumda 1 saat dedi bana. gelin kız banada gelin istanbulda değilim ama olsun burayada gelin...

amaan tam hatırlamıyorumki hangi gün mik miklemiştik ama pazartesi yada salı sabahtı eğer salı günüyse yarın sabah tam 3 gün olmuş oluyo acaba beklesekmiki pazartesiye kadar

yok pzts cok cok gec olur ozmanda kalitesiz cıkar.yarın uygun bence salı olduysa bile 3gün olmuş olur bence cok ideal

valla ben silkelettiimde değerlendirdimde sadece 1akşamı kacırdım ama 2güne 1mutlaka ama mutlaka kaçırmadık inş. bu ay bebişler gelir tatlı tatlı

inşallah canım. ben önceki ay hiçbişey yapmadım sürprizdi bu ay herşeyi yapıyorum gelmesi lazım

senin denediğin kürler falan varmı

incir kürü deneyeyim dedim içemedim kusturdu bçt yapamadım kokusu çok fena bende kuru incirin içine ceviz doldurup yiyorum

ben çörek otu bak tarcın yedim valla.hemde sabah akşam ama faydasını gördüm gibi en azında net bir şeklide yumurtladım.bende bu aya kadar yapmıyordum ama bu ay hepsini bende yapıyourm bakalım sonuc ne olucak

Kis 2 saat cabucak geciyor valla, yok icki yok yemek yok alisveris servisi derken bir bakmissin inise geciyor .. Sagol canim soylemen yeterli gelmis gibi oldum :))

cnım bnm eşim wermişti 3gn ilişki olmıcak 4.gün sabahı werilcek salı ilişki olsysa snn cmrtesi wermen lazım hstanede werme labratuarlda wer daha sağlıklıymış

Kis 2 saat cabucak geciyor valla, yok icki yok yemek yok alisveris servisi derken bir bakmissin inise geciyor .. Sagol canim soylemen yeterli gelmis gibi oldum :))

kız bana 1 saat bile çok geliyo çok sıkılıyorum alkol kullanmıyorum ben almadığım için eşimede izin vermiyorum yemek yerken iyi geçiyo zaman ama manyak bi pilota denk gelmiştik geçen sene tr ye dönerken. 1 saatlik yolculuk boyunca sürekli konuştu sanki radyo programcısı her lafına alkış istedi 1 saatlik yolu 15 dk uzattı iyice gerdi eşime bidaha asla uçak yolculuğu yapmam dedim daha amerikaya gitcez diyo manyak
benim sıkıntım canım çok sıkılıyo hareket edemiyorum alışık değilim o kadar süre oturmaya

ben çörek otu bak tarcın yedim valla.hemde sabah akşam ama faydasını gördüm gibi en azında net bir şeklide yumurtladım.bende bu aya kadar yapmıyordum ama bu ay hepsini bende yapıyourm bakalım sonuc ne olucak

bçt nin dozu varmı kafana göremi yapıyosun

Olur olur 3-4 gün perhiz diyorlar. da noldu olmadı mı senin de bu ay?
Eşine mi baktıracaksınız? Yalnız her hastanede yok canım sordunuz mu var mıymış gideceğiniz hastanede??

TSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52

Doctor bu nee
Adetin kaçıncı gün bu değerlerrr

Valla bana kalsa hergun ucarim yolun bir sonu annecigim bir sonu kocisim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…