- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.141
bugün adetim bitti test yaptım yımırtalarım sıcacık hemen kuluçkaya yatmam lazım bu akşam. evet kimbilir belki bende hamiş gelirim ama nisanda kesinlikle hamile kalmam lazım mayısa kalırsam o zaman gelemeyebilirim doktorlar ilk 3 ay uçak yolculuğu uygun görmüyomuş. eşim akşam mayısta hamile kalma sakın herşeyi hazırladım iptal ettiremem dedi ne yapıp edip bu ay hamile kalmam lazım
kızlar sperm testi için kaç gün ilişki olmaması gerekiyor şimdi bizimki en son yanlış hatırlamıyosam salı sabah oldu belkide pazartesi olabilir yarın sabah doktora gitsek uygun olurmu
bugün adetim bitti test yaptım yımırtalarım sıcacık hemen kuluçkaya yatmam lazım bu akşam. evet kimbilir belki bende hamiş gelirim ama nisanda kesinlikle hamile kalmam lazım mayısa kalırsam o zaman gelemeyebilirim doktorlar ilk 3 ay uçak yolculuğu uygun görmüyomuş. eşim akşam mayısta hamile kalma sakın herşeyi hazırladım iptal ettiremem dedi ne yapıp edip bu ay hamile kalmam lazım
inş bu ay boş gecmez ozman.bende bu ay yumurtadığımı cok net hisseetim.bakalım sonucuda öyle net olur.
kızlar sperm testi için kaç gün ilişki olmaması gerekiyor şimdi bizimki en son yanlış hatırlamıyosam salı sabah oldu belkide pazartesi olabilir yarın sabah doktora gitsek uygun olurmu
saol canım allah seninde işlerinde kolaylık versin kolaycaaaaaa hallolsun inşallah.
ben evlendikten sonra çok daha fazla olan kasık ağrılarımdan şikayetçiydim hep ama meğersem kasık ağrımda ben yumurtluyomuşum. doktor şanslısın yumurtladığını hissediyosun demişti. dün akşam çok ağrım oldu aha dedim kesin yumurtluyom
inşallah bu ayı dolu dolu geçiririz iki günde bir silkeletcem yaa ne olursa olsun yada en azından bu ay 4-5 defa silkeletcem
valla ben silkelettiimde değerlendirdimde sadece 1akşamı kacırdım ama 2güne 1mutlaka ama mutlaka kaçırmadık inş. bu ay bebişler gelir tatlı tatlı
ben evlendikten sonra çok daha fazla olan kasık ağrılarımdan şikayetçiydim hep ama meğersem kasık ağrımda ben yumurtluyomuşum. doktor şanslısın yumurtladığını hissediyosun demişti. dün akşam çok ağrım oldu aha dedim kesin yumurtluyom
inşallah bu ayı dolu dolu geçiririz iki günde bir silkeletcem yaa ne olursa olsun yada en azından bu ay 4-5 defa silkeletcem
canımm onu bilmiyorum ama not alıyorsan ben okudum duayı not al karışmasın sayılar
Kis Allahi izniyle bisi olmaz ilk 5 ay yanliz 7 ayin sonuna kadarda refakatciyla yaninda ucak yolculuguna izin var .. Zaten 2 saatcik hemen geciyor zaman bende kismetse Haziran gibi TR gelmeyi dusunuyoruz esimle ..
amaan tam hatırlamıyorumki hangi gün mik miklemiştik ama pazartesi yada salı sabahtı eğer salı günüyse yarın sabah tam 3 gün olmuş oluyo acaba beklesekmiki pazartesiye kadar
valla ben silkelettiimde değerlendirdimde sadece 1akşamı kacırdım ama 2güne 1mutlaka ama mutlaka kaçırmadık inş. bu ay bebişler gelir tatlı tatlı
inşallah canım. ben önceki ay hiçbişey yapmadım sürprizdi bu ay herşeyi yapıyorum gelmesi lazım
senin denediğin kürler falan varmı
incir kürü deneyeyim dedim içemedim kusturdu bçt yapamadım kokusu çok fena bende kuru incirin içine ceviz doldurup yiyorum
kocam olur bana refakatçi ama doğurmaya kalksam ben bitane çıkarırken o 9 doğurur panik atak kocam benim
off 2 saat çokmuş bak akşam sordumda 1 saat dedi bana. gelin kız banada gelin istanbulda değilim ama olsun burayada gelin...
Kis 2 saat cabucak geciyor valla, yok icki yok yemek yok alisveris servisi derken bir bakmissin inise geciyor .. Sagol canim soylemen yeterli gelmis gibi oldum :))
ben çörek otu bak tarcın yedim valla.hemde sabah akşam ama faydasını gördüm gibi en azında net bir şeklide yumurtladım.bende bu aya kadar yapmıyordum ama bu ay hepsini bende yapıyourm bakalım sonuc ne olucak
Olur olur 3-4 gün perhiz diyorlar. da noldu olmadı mı senin de bu ay?kızlar sperm testi için kaç gün ilişki olmaması gerekiyor şimdi bizimki en son yanlış hatırlamıyosam salı sabah oldu belkide pazartesi olabilir yarın sabah doktora gitsek uygun olurmu
Adetin kaçıncı gün bu değerlerrrTSH 2,1500
E2 310
FSH 3,62
LH 6,76
PRL 28,52
Doctor bu nee
kız bana 1 saat bile çok geliyo çok sıkılıyorum alkol kullanmıyorum ben almadığım için eşimede izin vermiyorum yemek yerken iyi geçiyo zaman ama manyak bi pilota denk gelmiştik geçen sene tr ye dönerken. 1 saatlik yolculuk boyunca sürekli konuştu sanki radyo programcısı her lafına alkış istedi 1 saatlik yolu 15 dk uzattı iyice gerdi eşime bidaha asla uçak yolculuğu yapmam dedim daha amerikaya gitcez diyo manyak
benim sıkıntım canım çok sıkılıyo hareket edemiyorum alışık değilim o kadar süre oturmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?