- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #14.081
hadi yaa ii maşşallhh tatlımm yee can boğzdan gelir :):)yani deidğin gibi vcudunda tmizleniyor dur tbii
ama işte genede blli olmaz inşşşş bizim düşündüğümz gbi dir şmdi olmssa ay sonunda tutar inşşşşşşşşşşş
inşallah canımm. Bu akşam jaguar desenli picamalarımı giyme vaktidir
Sezgii soğan kuru yumurtaliklarını temizliyormuş kist falan zararını duymadım pek. Iltihap falan varsa sokuyor
ewtttt giyin süslen wee hoop adamın üstüne atla wala bugun deprem olcakk kızlarr şmdiden söliyeymde korkmayınbugun bnmde günümm atlama:):):)
bu sefer sevgili kocacığımdan rica etmeyi planlıyorum silkeleme konusunda
Geçmiş olsun hayatım, bebişin için üzüldüm, benimde 1 kimyasal gebeliğim oldu. Rabbim çok büyük yine verecek hepimize...
Soğan küründen bahsetsene şeker...
canım millet leoparlıları satenleri çekti üzerine bizimde havlu pijamaları giyme vaktimiz geldi canım biz sıkı sıkı giyinip yatalım canım bizi ısıtcak bişşicik yok bugün( aramızda kalsın ben kocamın üzerime atlamasından bıktığım için normaldede havlu pijamayla dolaşıyorum ama fayda etmiyo acaba ben bugün tersini yapıp ipek pijama felanmı giysemki gıcıklık olsun diye:)))
canım millet leoparlıları satenleri çekti üzerine bizimde havlu pijamaları giyme vaktimiz geldi canım biz sıkı sıkı giyinip yatalım canım bizi ısıtcak bişşicik yok bugün( aramızda kalsın ben kocamın üzerime atlamasından bıktığım için normaldede havlu pijamayla dolaşıyorum ama fayda etmiyo acaba ben bugün tersini yapıp ipek pijama felanmı giysemki gıcıklık olsun diye:)))
1 saat sonra görüşürüz kızlar
kızlar ben dün cimcime söylemşti ya 41 gün meryem süresi okunması diye ben dün başladım ama bugün adet oldum bugün benim içn okuyabilecek olan varmı içimizde
kızlar ya testi yapalı 2 saati geçti ama silik çizgi oluşmuşş.acaba hamilemiyim
inşallah allah nasip eder canım ben 4.444 e niyetlendim ama ona başlayamadım nasip olmayınca olmuyo
kızlar içimde bir şüphe var sanki hiç hamile kalamayacağım gibi.nasıl desem bilmiyorum. 20 ay oldu hiç korunmadık bir kere bile.sonradan sonradan çevre baskısı beni fena bunalttı dr.gittim polistik over dedi.klomen tedavisin 2.ayındayım bugün 3.günüm klomen kullanıyorum.87 kiloyum evlendiğiden buyana 15 kilo aldım hiç böle değilim yemek yimiyorum he bu arada şeker hastalığım çıktı neyse onun için diaformin kullanıyorum.evlendikten 8 ay sonra yüz felci geçirdim onun bir etkisi olabilirmi?çalışıyorum şimdi devlet hastahanesine gidebiliyorum fakat çalıştığım için izin almak zor.hayat da çok pahalı be arkadaşlar siz büyüklerimden yardım istiyorum bu arada 25 yaşındayımeşim 31 yaşında çok bebek istiyor.evlenmeden önce 5 yıllık bir sevgilii dönemimizde bile dile getiriyordu çocuğumuz olsun çok istiyorduk.şimdi hayal kırıklığı yaşıyorum.hamile kalanları görünce içimde böle fırtınalar kopuyor.hani diyorum bir gün sende hamile olacaksın ozaman herşey çok değişecek..bir yandanda insanın yaşı ilerledikçe soğuyor biliyormusunuz herşeyden.yıpranıyorsunuz.ve ben bunları paylaşacak kimsem yok eşimden yine allah razı olsun.bir sordum ona hiç çocuğumuz olmasa naparsın dedim naparsın değil dedi verecek olanda Allah vermeyecek olanda Allah dedi.çok olgunluk gösterdi.Allahım sana yalvarırım bütün bebek isteyenlerin kucağını boş bırakma rabbim tez zamanda ver evlatla sınama ya resul Allah...
burdaki dostlarımdanda yardım istiyorum..
varsa bir bildiğiniz nolursunuz paylaşın sahip çıkalım birbirimize inanın çok zor durumdayım...
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?