HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah canımm. bu akşam jaguar desenli picamalarımı giyme vaktidir

canım millet leoparlıları satenleri çekti üzerine bizimde havlu pijamaları giyme vaktimiz geldi canım biz sıkı sıkı giyinip yatalım canım bizi ısıtcak bişşicik yok bugün ( aramızda kalsın ben kocamın üzerime atlamasından bıktığım için normaldede havlu pijamayla dolaşıyorum ama fayda etmiyo acaba ben bugün tersini yapıp ipek pijama felanmı giysemki gıcıklık olsun diye:)))

Geçmiş olsun hayatım, bebişin için üzüldüm, benimde 1 kimyasal gebeliğim oldu. Rabbim çok büyük yine verecek hepimize...
Soğan küründen bahsetsene şeker...

canım ben adetin 7.günü başladım 15 gün içiyorsun öğlen akşam yemeklerden önce. çalıştığım için ben akşam yemeğinden önce ve yatarken içiyordum.pek düzenlide içememiştim.
soğan kürü ibrahim saraçoğlu ; hem yumurta arttırımına hemde rahimdeki kist mantar herşeyi temizliyor. en fazla 15 gün kullanıyorsun.
orta boy beyaz soğanı 2 su bardağı kaynayan suya atıyorsun kapağını kapatıp 5dk kaynatıyorsun.sonra soğanları içinden alıp ılıyınca yada suğuyuncada içebilirsin.burnunu tıka bi kerede iç yoksa içemezsin. içine limon sıkabilirsin tadı değişir.
bende başlıcam bugün adetin 5.günü daha.

mrb bayanlar ben yeni katldm aranza bende geçen gün silkelendimve bişi sorca sizler benim son adetm 10 mart 5 gün sürdü ve dün aşırı derecede belim ağrıyodu ve dünden beri idrarım koyu renkte gelyo bugünde öle karnımda bişi pır pır edyo sizce bu yumurtlama belirtisi mi ama hesabıma göre geçti yumurtlamam...ve akıntım var bugün başladı bu akıntı sizce bu nedir ?

heheh snnkide iimiş cnım ohh mis gibi giyin yat bnde bıktım bu kocadan atlamalarıdnanama işte npcan mecburr:):):):):)

bnce snnki terisinide giysen düzünüde giysen bilemiyorum yanii atlamaktn wazgecedeğini

kıııız sana bişey diyim bak erkekler açık saçık giyinince hiç oralı olmuyo ama aksine kat kat giyin içindekini merak ediyo. ben hiç satenleri çekip yatmadım hep günlük pijamaalrım yazında askılı geceliğimleyim ama benim adama o bile yetiyo. hatta bu ara onun eski tişörtüyle yatıyorum içi daha gıcık oluyo

benim bekarken çok erkek arkadasım vardı hepsiyle çok iyiydi aram. onlar söylemişti bi keresinde.
erkekler açık saçık giyinen kadınlardan pek etkilenmezlermiş. yani mesela bir göğüs dekolteli yada mini etekli kadınla bir kot pantolonlu gömlekli kadını kıyasladıklarında erkeklerin % 98 i normal olanı seçiyorlarmış.

valla ben çok üşüdüğüm için zaten saten filn giymiyorum anca yazın giyerim tekrar.. sen gıcıklığına bi giy bakalım bu seferde eşin yanaşmazmışş :)))

kızlar ya testi yapalı 2 saati geçti ama silik çizgi oluşmuşş.acaba hamilemiyim

inşallah allah nasip eder canım ben 4.444 e niyetlendim ama ona başlayamadım nasip olmayınca olmuyo

ya bende okumak istiyorum tefriceyi sayısı çok önemli kaç defa başladıysam hep bir aksilik oldu sayıyı şaşırdım hep birlikte başlayıp birbirimize okuyalım. bir kişi sayıyı tutsum hem daha çabuk biter olmaz mı

canım inşallah umutların tükenmeden olur çocuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…