HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sezggicim mrb naptın cnım? kırmızılar mı geldi yoksa???
ben k.validelerdeydim giremedm ne var ne yok? gelişmeler var mı? neden hormon test yaptıracaksın?

evet canım yaa dün gece geldi.. hazır gelmişken bi hormonlarada baktırayım dedim normalmi nasıl bi bakılsın. sen naptın ? nasılsın ??

Bugün ben yaptırdım hayatım. Regli 3. gün yapılıyomuş... Aç / tok fark etmiyo... Muayene oldum sonrada kanı verdim. Bazıları 4 saat sonra bazılarıda 3 gün sonra çıkıyomuş... 425TL tuttu

Bugün ben yaptırdım hayatım. Regli 3. gün yapılıyomuş... Aç / tok fark etmiyo... Muayene oldum sonrada kanı verdim. Bazıları 4 saat sonra bazılarıda 3 gün sonra çıkıyomuş... 425TL tuttu

ayy o kadar yüksekmiymiş ev kiramızdan bile fazla.. ama orası istanbul burada o kadar yoktur ya sanmıyorum.. muayene ücretiniz ne kadar peki

evet canım yaa dün gece geldi.. hazır gelmişken bi hormonlarada baktırayım dedim normalmi nasıl bi bakılsın. sen naptın ? nasılsın ??

geçmiş olsun canım..Allahın izniyle nisanda gelir bebikler inş ocakta da çatır çatır doğururuz inş..yeni yıl hediyesi olurlar inş bize belli mi olur? bizde gittik k.valideye yemeğe kaldık bi gece gönüllerini ettik geldik..

bende aın 30 unu bekliyorum adet olmk için, int e göre ayın 30 u gösteriyor..sen bal tarçın ç.otuna başla istersen ikinci günü başlanıyormuş sanırım ben bu ay yiycem onu bide incir kaynatmayı planlıyorum

İnşallah canım.. iyi iyi en iyisi arad öle gönüllerini etmek gerekiyo ben sadece arıyorum öle her zaman gidemiyoz anca 3 haftada 1 kez gidebiliyoz. fazlası zarar zaten hadi inşallah senin kırmızılar gelmezde martın kapanışını senin halayla yaparık
ben bal çörek otu yiyodum bi ara ama sona bıraktım. iltihap varsa diye soğanı düşünüyodum ama korkuyomda yan etki yaparsa bende diye :26: olmaz belki ama insan yinede korkuyoo

ayy o kadar yüksekmiymiş ev kiramızdan bile fazla.. ama orası istanbul burada o kadar yoktur ya sanmıyorum.. muayene ücretiniz ne kadar peki

Sezgicim sigorta karsilamiyor mu, bizim burda her muayenede 3 TL gibi bisi oduyon gerisine karismiyon .. Bana zorunlu senede bir hormon testi yapiliyordu dogum kontrol hapi kullaniyorum diye , zaten hapi vermedende bakmislardi.. Birde ole recetesiz hayatta eczaneler satmaz ogum kontrol ilaci benim doktor birde 3 aylik verirdi her 3 ayda bir once muayene sonra recete 6 ayd birde sivi aliyordi asagidan.. Cok sukur hicbir hastalim sikayetim olmadi ilaclardan , birakinca doktor bir 5-6 ay vucuduna ara ver dinlensin oyle calismaya basla dedi, bende yumurtlama gunlerinde iliskiye girmeyerek iste pozisyon o bu dikkat etmedim sansa biraktim. 3 denemede hamis kaldim cok sukur aslinda 2 sayilir noel yilbasi derken calismalar aksadi alkol fln tutmadi ocakta adet oldum ama subatta yuzum guldu cok sukur..

öncelikle
valla karşılar herlde canım bilemiyorum ki olmassa yarın bi sorayım randevu alırken.. ayy sizin ki ne iyiymiş öle.. ayy sen hiç önemsemeden mi hamile kaldın. kesin o kafa rahatlığıyla hamile kaldın ne güzel ya biz düşünüyoz olan bişey yok. Rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede önümüzdeki ay nasip etsin yaaa

en güzel canım ara ara gidince daha kıymetli oluyorsun konuşacak konularda birikiyor iyi oluyor da napalım işte yakınız bizde hftda 1-2 yi buluyor
canım gecen aylarada bende 1-2 yedim sonra bırktım ama bu sefer bırakmıycam inş faydası olur sende bırakma hatta burdan hep hatırlatalım unutmayayıl yemeyi..soğan için bende iltihap yoksa bazen farklı etki yapabiliyormuş diye okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum tabi..

ama cumartesi doktor olmuyo ki hastanede. yarın mı gitsem ama yarın 2. günü. sıkıntı olur mu ki ??

canım bende eylülde adetin 2. günü gitmiştim sorun olmadı devlet hst gitmiştim

Kis onemsemez olur muyum , 5 ay dinlenme surem bitti dogum kotrol hapini biraktiktan sonra 3. ay hamis kaldim,sogan kuru , pozisyon yataktan hic kalmadim fln.. Yani toplam 8 ay bekledim doktor hemende olur ama sen vucuduna ara ver biraz dinlensin dedi, zaten hapi biraktiktan sonraki adetlerim biraz uzun surdu son iki ay yine normale donmustu. 3 ayda siki calisma kurallar fln iste..

bak onu bilmiyorum doktorum benim kağıdıma özellikle adetin3.günü diye not yazmışta benimde eşimin bağkurunu yatırmıyoruz diye bi dahaki aya bıraktım tabi inş. gerek kalmaz

İnşallah canım bende her ay gitmek için niyetleniyodum inşallah gerek kalmaz diyodum ama artık uzatmamam gerekiyo sanırım.. Ama inşallah senin için gerek kalmaz alırız güzel haberlerini

anam ne bilim ""bende yumurtlama gunlerinde iliskiye girmeyerek iste pozisyon o bu dikkat etmedim sansa biraktim."" deyince önemsemedin sandımdı. aman neyse ne minik aile ferdi gelmiş ya ona bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…